Wickr Μe: “Κλείνει” η εφαρμογή που απευθύνεται σε καταναλωτές το 2023

Wickr θα "κλείσει" το 2023, Wickr Μe: “Κλείνει” η εφαρμογή που απευθύνεται σε καταναλωτές το 2023

Το Wickr αναμένεται μέχρι το τέλος του 2022 να σταματήσει να δέχεται νέες εγγραφές Wickr Me, και στις 31 Δεκεμβρίου του 2023 να τερματίσιε οριστικά την εφαρμογή που απευθύνεται σε καταναλωτές. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν θα επηρεάσει τις εκδόσεις AWS και Enterprise του Wickr.

«Μετά από προσεκτική εξέταση, θα επικεντρώσουμε την εστίαση της Wickr στην διασφάλιση των δεδομένων και των επικοινωνιών των πελατών της επιχείρησης και του δημόσιου τομέα με την AWS Wickr και τη Wickr Enterprise και αποφασίσαμε να διακόψουμε το καταναλωτικό προϊόν μας, Wickr Me», δήλωσε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι εργαζόταν για την ανάπτυξη της δυνατότητας για τους πελάτες της Wickr να επικοινωνούν με ασφάλεια με άτομα εκτός του οργανισμού.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από αναφορές ότι η Amazon έκανε λίγα για να καταπολεμήσει το πρόβλημα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Wickr Me για να ανταλλάξουν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Τον Ιούνιο, το NBC News, επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα και πληροφορίες από τις αρχές επιβολής του νόμου και ακτιβιστές, ανέφερε ότι η πλατφόρμα έχει γίνει «ένας προορισμός» για όσους διακινούν τέτοιου είδους περιεχόμενο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.