WIND: Δωρεάν για όλους 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους

, WIND: Δωρεάν για όλους 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους

H WIND Ελλάς προσφέρει δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους με ισχύ 15 ημερών από την ενεργοποίηση. H προσφορά αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής WIND – συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Συνδρομητές συμβολαίου

Για τους συνδρομητές συμβολαίου, η προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και θα αποδίδεται αυτόματα με επιτυχή ολοκλήρωση online πληρωμής λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή myWIND App (ή από το site www.wind.gr/mywind).

Συνδρομητές καρτοκινητής

Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, η ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 με αγορά πακέτων ομιλίας, SMS, MB μέσα από τις εφαρμογές myQ App και myF2G App (ή και από τα sites f2g.gr και myQ.gr).

Ενδιαφέρει επίσης: Vodafone: Δωρεάν για όλους 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους

Μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές myWIND, myF2G, myQ, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι. Οι συνδρομητές μπορούν για όλα τα σταθερά & κινητά της οικογένειας ή της επιχείρησής τους:

  • Να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους
  • Να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά τους
  • Να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες
  • Να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους
Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

Παιδιά δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο.

Κώστας Βλαχάκης

Πάρε τηλ. στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της WIND και μάθε λεπτομέρειες και πες μας. Δεν έχω αριθμό WIND αλλιώς θα καλούσα εγώ.

Δεν γίνεται να μην υπάρχει το πακέτο. Επίσημη ανακοίνωση της WIND είναι.

AntonisK

Πρέπει πρώτα να πληρώσεις τον λογαριασμό σου ή μέσω της εφαρμογής ή μέσω της σελίδας της wind και μετά θα σου κάνουν δώρο το λέει κι όλας. Αλλά τι να το κάνεις για 15 μέρες. Για τους περισσότερους καλύτερο θα ήταν να έκανε καμιά έκπτωση στον λογαριασμό του κάθε ενός γιατί τόσο καιρό ο κόσμος εκτος ότι ήταν χωρίς δουλειά και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας ήταν το κινητό ή το σταθερό!!!
Για μένα καλύτερη ήταν μια έκπτωση.

Γιώργος Παπαδόπουλος

3 Μάι εξόφληση τους λογαριασμούς μέσω mywind και όπως είπανε και παραπάνω δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο! Ευτυχώς δεν με ενδιαφέρει.

Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει κανονικά.

Γεροπουλος Χρήστος

Δεν μπορώ να το κάνω

Έχει τελειώσει η προσφορά εδώ και 6 μήνες…

Kingerion

Στην εφαρμογή δεν έχει τέτοια επιλογή παιδιά απλώς, το λέει για να πάρεις το δώρο πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο είτε ομιλίας είτε sms είτε ΜΒ άρα δεν είναι δώρο στην ουσία 😉

Λεωνιδας

Παιδιά αν πάτε στα πακέτα,εκεί φαίνεται.Πρεπει πρώτα να το δώσεις το δεκαρικο βέβαια για να αγοράσεις πακέτο.Αυτα είναι δώρο ΜΟΝΟ αν αγοράσεις πακέτο.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Mαγκιές τις WIND σαν την δωρεάν(Επειδή είχες σταθερό wind) F2G κάρτα για 2 ώρες προς κινητά ΑΛΛΆ πρέπει να το ταΐζεις κάθε 6 μήνες ήτανε κάποτε, το πήγανε ανά τρίμηνο τώρα δεν ξέρω αν το έχουν κατεβάσει και άλλο.

Το Vodafone CU αν λήξουν οι παροχές και δεν βάλεις κάρτα μέρα από 3 μήνες μπαίνει αυτόματα φραγή εισερχομένων κλήσεων.

Θάνος

Το ανόητο της υπόθεσης είναι οτι απευθύνεται σε όσους ο λογαριασμός είναι απλήρωτος ή εκδίδεται μέχρι τις 11/5. πχ εγω πού τον έχω πληρωμένο και ο νέος εκδίδεται κάθε 14 …

Ηλίας

Δυστυχώς η WIND σε αναγκάζει να αγοράσεις πακέτο (μετά λένε γιατί φεύγουν οι συνδρομητές τους…), ενώ στη CU είναι πραγματικά FREE χωρίς κάποιο πακέτο!

Tolis K

Ακριβώς αυτό. Στην Vodafone είναι πραγματική προσφορά, αρκεί να έχεις βάλει μια κάρτα μέσα στις τελευταίες 30 μέρες. Μπαίνεις ατην εφαρμογή και το παίρνεις όποτε θες μέχρι τις 20/5. Αντιθέτως, στη Wind δίνεται σαν μπόνους, μόνο όμως αν κάνεις μια αγορά πακέτου. Και προσοχή, ισχύει μόνο μέχρι τις 11 του μήνα.

Δημήτρης

Γιατί; Το άλλο που μου κάνει η Wind είναι σωστό; Έχω 23GB υπόλοιπο μέχρι τις 22/3. Κάνω εγγραφή στο f2go app login και μου δίνει δώρο 5GB μέχρι τις 27/2. Αντί να μου τραβάει GB απ’αυτά που λήγουν σε 5 μέρες, μου τραβάει από τα αλλά που λήγουν σε 1 μήνα περίπου.
Τί δώρο είναι αυτό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.