WIND F2G: Αλλάζει την καρτοκινητή και κάνει πραγματικότητα την απεριόριστη ομιλία προς όλους

F2G, WIND F2G: Αλλάζει την καρτοκινητή και κάνει πραγματικότητα την απεριόριστη ομιλία προς όλους

F2G, WIND F2G: Αλλάζει την καρτοκινητή και κάνει πραγματικότητα την απεριόριστη ομιλία προς όλους

Το WIND F2G φέρνει την ανατροπή στην αγορά της καρτοκινητής, απελευθερώνοντας πλήρως την ομιλία προς όλα τα δίκτυα. Για πρώτη φορά, οι συνδρομητές της καρτοκινητής μπορούν να μιλάνε απεριόριστα με όλους και ταυτόχρονα να καλύπτουν την αυξημένη ανάγκη τους για χρήση data με εύκολο και άμεσο τρόπο.

Νέα πακέτα F2G Unlimited Talk Plus και Unlimited Talk Max

Το ανανεωμένο πρόγραμμα Καρτοκινητής WIND F2G προσκαλεί υφιστάμενους και νέους συνδρομητές να ζήσουν την εμπειρία της απεριόριστης ομιλίας προς όλα τα δίκτυα χωρίς περιορισμούς, με ακόμη περισσότερα Data & SMS:

Unlimited Talk Plus με Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 2GB και 200 sms προς όλους, με 15 ευρώ
Unlimited Talk Max με Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 4GB και 400 sms προς όλους με 20 ευρώ

Επιπλέον το ανανεωμένο F2G προσφέρει, με την υπηρεσία Roll Over, τη δυνατότητα οι συνδρομητές να ξεκλειδώνουν τη δωρεάν και αυτόματη μεταφορά των data που τους έχουν περισσέψει στον επόμενο μήνα, με την αγορά του ίδιου πακέτου Unlimited προτού αυτό λήξει.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Καλη επιθετικη κινηση στις τιμες απο το united group , που φαινεται οτι δεν φοβαται να τα βαλει με τους δυο μεγαλους.

Νίκος

Σιγά την προσφορά. Στην καρτοκινητή αυτοί πού χρειάζονται απεριόριστη ομιλία δεν είναι πάνω 2-3%. Απεριόριστα DATA χρειάζονται οι περισσότεροι και δεν βλέπω να τά προσφέρει κανένας πάροχος. Ειδικότερα τώρα με το 5G τα 2,3,4GB πού δίνουν δεν φθάνουν ούτε για μία βδομάδα. Όταν θα δίνουν απεριόριστα DATA σε λογική τιμή τότε θα λέμε ότι κάτι αλλάζει.

Γιώργος

Τι λέτε ρε παιδιά; Είστε πολύ πίσω εκεί στο Ελλαδισταν. Εγώ με 15€ έχω 800 λεπτά ομιλίας σε όλη την Ευρώπη και 30Gb data με 4G.

Π. Μ.

Σε ποια εταιρία σε πιο πρόγραμμα και σε ποια χώρα με 15€ 800 λεπτά ομιλίας σε όλη την Ευρώπη, και 30 Gb Γιώργο;

Tolis K

Tο πλάνο όλων των παρόχων είναι να παίρνουν μέσο όρο 15-20 ευρώ το μήνα απο κάθε συνδρομητή. Το αρχικό 10ρικο των πακέτων καρτοκινητού έγινε 12, μετά 15 και τώρα τείνει να παει 15+. Και στην τιμή αυτή θα δίνουν λίγο-λίγο όλο και περισσότερο χρόνο και data. Φυσικά για αυτές δεν έχει κανένα κόστος ο χρόνος /data, αλλού είναι τα πραγματικά τους κόστη.

Vasso

Τραγικοι. Επικοινώνησα με υπάλληλο πριν ταξιδέψω στο εξωτερικό, τον ρώτησα τα βήματα που πρέπει να κάνω για να έχω λεπτά και data στο εξωτερικό, πλήρωσα 20€ και έκανα ο,τι μου είπε. Μόλις έφτασα στον προορισμό μου δεν είχα ούτε data, ούτε ομιλία και ΚΑΝΕΝΑΣ υπάλληλος τους δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Είναι απαράδεκτοι. Καθόλου καλές προσφορές στα πακέτα. Εννοείται ότι μετά το ταξίδι αποχώρησα από τη wind και πήγα σε άλλη εταιρεία.

αρηστος

τη να το κανης.σερνετε στο δεδομενο.οπωτε του καβλοση εχη ιντερνετ.και απο ταχιτιτα ψωφιμη σκετο.της κοσμοτε το δεδομενο.ειναι 50 ανεβα 50 κατεβα.εδωσα και τα πριντ μετρισης.στη σελιδα φβ f2g.επιδη τοξερα οτη η κοτες θα μπλοκαρουν.τανεβασα και διμοσια σολο το φβ.η ρουφιανιες σεμενα δεν πιανουν.λιγο ειθελα να τους κατεβασω τη σελιδα στο τσακ ειμουνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.