WIND Fiber Plus: Οπτική ίνα 62 ευρώ για 200 Mbps και 42 ευρώ για 100 Mbps

WIND Fiber τιμές, WIND Fiber Plus: Οπτική ίνα 62 ευρώ για 200 Mbps και 42 ευρώ για 100 Mbps

Το πιο γρήγορο Internet από ποτέ φέρνει από σήμερα η WIND με τις υπηρεσίες WIND Fiber. Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών WIND Fiber το download & upload γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

Οι υπηρεσίες WIND Fiber είναι διαθέσιμες σε 800.000 γραμμές σε όλη την Ελλάδα δίνοντας για πρώτη φορά σταθερές ταχύτητες 100 & 200 Mbps.

Πακέτα WIND Fiber Plus
WIND Fiber 100 Plus: 100 Mpbs, απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά & 1500’ προς κινητά WIND / Q με μηνιαίο πάγιο 42 ευρώ.
WIND Fiber 200 Plus: 200 Mpbs, απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά, 1500’ προς κινητά WIND / Q & 1500’ προς τα υπόλοιπα κινητά με μηνιαίο πάγιο 62 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα και την διαθεσιμότητα θα βρείτε εδώ.

WIND Fiber τιμές, WIND Fiber Plus: Οπτική ίνα 62 ευρώ για 200 Mbps και 42 ευρώ για 100 Mbps

Οι δυνατότητες που έχουν οι αρχιτεκτονικές οπτικών ινών που επιλέξαμε (FTTC/H) σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες πρόσβασης (Vplus & G.fast) προσφέρουν υπέρ – υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα, τεράστια χωρητικότητα που υποστηρίζει όλα τα είδη video streaming όπως 4K TV & VR, και δίνουν νέα ώθηση στις καθημερινές εμπειρίες και τις παραγωγικές δυνατότητες των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης: COSMOTE Double Play Fiber με ταχύτητες 100Mbps και 200Mbps.

Ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών
Προχωράει εντός χρονοδιαγράμματος η δημιουργία του δικτύου οπτικών ινών της WIND, μια επένδυση που θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2019. Ήδη έχει ολοκληρωθεί στο 100% το δίκτυο οπτικών ινών στην Καλαμάτα ενώ σημαντική είναι η πρόοδος στην Αττική που θα συνεχιστεί εντατικά και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018. Αντίστοιχα, στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα ολοκληρωθεί το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στη Λάρισα. Το 2019 θα είναι διαθέσιμο το δίκτυο της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Οι υποδομές νέας γενιάς που δημιουργεί η WIND είναι μέρος του 5ετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. ευρώ.

WIND Fiber τιμές, WIND Fiber Plus: Οπτική ίνα 62 ευρώ για 200 Mbps και 42 ευρώ για 100 Mbps

WIND Fiber τιμές, WIND Fiber Plus: Οπτική ίνα 62 ευρώ για 200 Mbps και 42 ευρώ για 100 Mbps

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Το σπίτι μου είναι “οριακά” έξω από το πλάνο της Αθήνας αλλά έχουν τοποθετηθεί τα καφαο της ΟΤΕ.. Ξέρουμε τι θα γίνει;

KnightRider

Άργησε!!! Έπρεπε ηδη 100mbps να είχαμε

Egw

Στην Σουηδία πληρώνω τα 100Mbs 12 ευρώ/μήνα (just saying…)

Θοδωρής

Καλά μας έπεισες Wind, άλλαξα την γραμμή σε VDSL και δεν έχω ίντερνετ μια βδομάδα σχεδόν και από χθες ούτε τηλέφωνο!! Ρε ουστ!!!!!

Giorgos1010

Βουδαπέστη 100 mbps/σταθερό/τηλεόραση με όλα τα καναλια (σε στυλ νοβα) 35€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.