Παρασκευή
30/05/2008

Wind Music Non Stop | Πρωτοποριακή υπηρεσία σε συνεργασία με το Mad

Wind plus+Η καινούργια υπηρεσία «Wind Music Non Stop» την οποία φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Wind αποκλειστικά για τους πελάτες της σε συνεργασία με το Mad, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να κατεβάζουν τραγούδια στο κινητό ή στον υπολογιστή τους έως και 1000 μουσικά κομμάτια το μήνα. Με τη νέα υπηρεσία «WIND Music Non Stop» οι συνδρομητές της Wind απολαμβάνουν:

• Απεριόριστο download τραγουδιών μόνο με €5.99 το μήνα*
• Εύκολη ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε μέσω του WIND Plus, είτε μέσω διαδικτύου www.windplus.gr είτε στέλνοντας δωρεάν, κενό SMS στο 19482
• Επιλογή download και από το κινητό μέσω WIND Plus αλλά και το Internet στο www.windplus.gr
• Δυνατότητα να ακούσουν τα τραγούδια από κινητό, υπολογιστή, mp3 players.

Η νέα υπηρεσία WIND Music Non Stop προσφέρει μια πλούσια συλλογή αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από δεκάδες μοντέλα κινητών, υπάρχοντα και νέα, ωστόσο οι χρήστες δεν χρειάζονται απαραίτητα συμβατή συσκευή καθώς η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και μέσω Web.

Το WIND Music Non Stop είναι μία από τις πρώτες παρόμοιες προσφορές παγκοσμίως και η πλέον ανταγωνιστική καθώς εκτός από το μηνιαίο τέλος των €5,99 (με ΦΠΑ) δεν περιλαμβάνει επιπλέον κόστη download**, ενώ τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για όσο διάστημα οι συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία. Η WIND είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στον κόσμο, που προσφέρουν παρόμοια υπηρεσία στους συνδρομητές τους, τόσο μέσω κινητού όσο και μέσω Internet.

* Πολιτική ορθής χρήσης: μέχρι 1000 τραγούδια το μήνα.
** Η πρόσβαση στο WIND Plus κοστίζει €0,49/επίσκεψη ή €3,49/μήνα με το WIND Plus Non Stop. Η ενεργοποίηση του WIND Plus Non Stop που προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση πραγματοποιείται με την αποστολή της εντολής Plus μέσω δωρεάν SMS στο 19348 για συνδρομητές συμβολαίου και 19349 για πελάτες καρτοκινητής.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

 1. Ο/Η chriszlatis λέει:

  Πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία αλλά έχω μερικές απορίες:
  1. Τα τραγούδια είναι full tracks σε μορφή mp3?
  2. μετά το download τα τραγούδια αποθηκεύονται κατευθείαν στον υπολογιστή ή είμαστε υποχρεωμένοι να τα έχουμε σε κάποιο virtual playlist της wind καθώς αναφέρεται πως “τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για όσο διάστημα οι συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία.”. Μετά δηλαδή διαγράφονται?
  3. Δηλαδή 1000 τραγούδια * 1 ευρώ αγορά = 1000 ευρώ (π.χ. υπηρεσία e-shop download music tracks) και όλα αυτά μόνο με 5 ευρώ??? ( Κάτι παίζεται εδώ… αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο…

  Αν γνωρίζετε ενημερώστε με …
  Καλή σας μέρα!

 2. Ο/Η costas λέει:

  @chriszlatis: Θέσαμε τα εύλογα ερωτήματά σου στη Wind και το Mad και λάβαμε τις κάτωθι απαντήσεις:

  1. Τα τραγούδια είναι full tracks σε μορφή WMA.
  2. Τα τραγούδια αποθηκεύονται στο μέσο που επιλέγει ο χρήστης, δηλαδή στον υπολογιστή του, στο κινητό του, στο mp3 player του κοκ. Τα τραγούδια δεν διαγράφονται ποτέ από τα προαναφερθέντα μέσα, απλά σε περίπτωση διακοπής της συνδρομής, δεν μπορούν να αναπαραχθούν.
  3. Ναι πολύ σωστά. Όλα αυτά με 5 ευρώ. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση εκτός των 5 ευρώ. Η μόνη προϋπόθεση για να μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία είναι να είσαι συνδρομητής σε αυτή.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.