WIND ONE: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεις διπλά με δώρο 2 Samsung Galaxy

, WIND ONE: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεις διπλά με δώρο 2 Samsung Galaxy

Η WIND υποδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο με το πιο χρήσιμο δώρο για την επικοινωνία όλων των ερωτευμένων αλλά και μη, το νέο Smartphone Samsung Galaxy, όχι μόνο για το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και για εσένα. Συγκεκριμένα έως και τις 17/02 οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της προσφοράς της WIND για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπου με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE 10 GB μπορούν να πάρουν δώρο συνολικής αξίας €500, ένα smartphone Samsung Galaxy A31 128GB και ένα smartphone Samsung Galaxy AO2s 32GB.

Με το WIND ONE 10GB οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαύσουν:
  • Σταθερό Internet: Πραγματικές ταχύτητες έως 100Mbps, 10Mbps Upload
  • Σταθερή Τηλεφωνία: Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις, Απεριόριστα, λεπτά προς κινητά
  • Κινητή Τηλεφωνία: 10GB Μobile Ιnternet, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, Απεριόριστα SMS προς όλους
  • Να συνδυάσουν το πρόγραμμά τους με WIND VISION και πλούσιες επιλογές περιεχομένου
  • Δώρο το Router

Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, απεριόριστη ομιλία με όλη την οικογένεια και πολλά άλλα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις 14 Φεβρουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει και η WIND λύνει για ακόμη μια φορά τα χέρια των πελατών της για την επιλογή δώρου.

Δελτίο Τύπου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.