EcoFlow

Wind One Pro: Η επιχείρησή σου είναι όπου είσαι

, Wind One Pro: Η επιχείρησή σου είναι όπου είσαι

Η Wind, με το νέο Wind One Pro προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στο Cloud, με περισσότερες από 50 λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, απεριόριστη επικοινωνία, χωρίς αρχική επένδυση και όλα αυτά σε ένα πακέτο με σταθερό μηνιαίο πάγιο.

Και δε σταματάμε εδώ. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα παροχής σύγχρονων τηλεφωνικών συσκευών της CISCO, παρέχοντας ακόμα περισσότερη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πρόκειται για μια οικονομική λύση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων. Η διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου αποτελεί πλέον μια εύκολη υπόθεση μέσα από το web portal της Wind αλλά και το smartphone του διαχειριστή του τηλεφωνικού κέντρου.

Με το Wind One Pro, ο διαχειριστής έχει συνεχώς μαζί του το σταθερό τηλέφωνο της επιχείρησής του, ενώ μέσω του application που εγκαθίσταται σε κινητό, tablet, σταθερό και φορητό Η/Υ, μπορεί να διαχειρίζεται το τηλεφωνικό κέντρο με ευκολία και ασφάλεια από οπουδήποτε.

Πόσες φορές δεν μας έχει τύχει, να μην έχουμε τηλεφωνική σύνδεση στο σταθερό μας τηλέφωνο ή να κοπεί το ρεύμα ενώ εργαζόμαστε, επειδή πραγματοποιούνται έργα στον τόπο κατοικίας ή εργασίας μας; Αυτό πλέον δεν είναι πρόβλημα, καθώς το τηλεφωνικό κέντρο συνεχίζει να λειτουργεί αφού η εγκατάσταση, η λειτουργία και όλες οι ρυθμίσεις του, βρίσκονται στο cloud και μπορεί να δικτυώνεται μέσω 4G.

, Wind One Pro: Η επιχείρησή σου είναι όπου είσαι

Είναι σημαντικό για τους επαγγελματίες που η χρήση του τηλεφωνικού κέντρου είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους, να έχουν την υπηρεσία πάντοτε διαθέσιμη, και να μη χάνουν ούτε μία κλήση. Το Wind One Pro βοηθά τις μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, να δημιουργήσουν μια εικόνα μεγαλύτερης επιχείρησης μέσω μιας εξαιρετικής εξυπηρέτησης, χωρίς αναπάντητες κλήσεις και αιώνιες αναμονές, προσφέροντας κεντρική διαχείριση, δυνατότητες collaboration μέσω web εφαρμογής και ταυτόχρονη δρομολόγηση κλήσεων σε έως δέκα συσκευές.

Έτσι η επιχείρηση βρίσκεται πάντα “στην πρώτη γραμμή’’ χωρίς ταλαιπωρία για όσους καλούν στο τηλεφωνικό της κέντρο. Ακόμα και αν η κίνηση είναι αυξημένη, η φωνητική πύλη εξασφαλίζει τη λιγότερη δυνατή αναμονή για τους πελάτες, όσο εκείνοι ακούν ενημερωτικά μηνύματα της επιχείρησης.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι πως μέσω του Wind One Pro, δε χρειάζεται απαραίτητα ο επαγγελματίας να διαθέτει κάποια σταθερή τηλεφωνική συσκευή αφού το σταθερό είναι πάντα μαζί του και χτυπάει σε όλες τις συσκευές του (κινητό, tablet & desktop). Στα πλαίσια χρήσης περισσότερων από μίας συσκευής, υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς της κλήσης μεταξύ των συσκευών, ακόμα και κατά τη διάρκεια της, χωρίς ο συνομιλητής να καταλάβει την κίνηση αυτή.

Σύγχρονες λύσεις παρέχονται και στον τομέα του προσωπικού τηλεφωνητή μιας και μέσω του ONE Pro app, υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού όλων των μηνυμάτων, νέων και παλαιών, τα οποία μπορεί να ακούσει ο διαχειριστής με όποια σειρά επιθυμεί. Σημαντικό είναι επίσης, ότι το κάθε ηχητικό μήνυμα αποστέλλεται σε μορφή MP3 στο e-mail του. Ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και ο παραδοσιακός τρόπος ακρόασης των μηνυμάτων, καλώντας απλά τον τηλεφωνητή.

, Wind One Pro: Η επιχείρησή σου είναι όπου είσαι

Μέσω του ONE Pro app μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί voice & video conference.

Στο voice conference μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα έως 30 άτομα, απλά καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό του διοργανωτή, χωρίς καθυστερήσεις και αλλοίωση στην ποιότητα της επικοινωνίας.

Video conferencing μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλους τους χρήστες, αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, προωθώντας απλά ένα link, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου plug-in.

Επιπλέον χρήσιμα εργαλεία μπορούν να φανούν το desktop sharing για επίδειξη demo ή παρουσιάσεων, καθώς και η γραπτή επικοινωνία που γίνεται άμεσα και με ασφάλεια μέσω του messenger με τα άτομα που απαρτίζουν τον εταιρικό κατάλογο.

Και αν κάποιος πιστεύει ότι με πάνω από 50 λειτουργίες, το κόστος θα είναι υψηλό, το Wind One Pro θα τον διαψεύσει αφού πρόκειται για ένα πλήρες προϊόν, που ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης, την αξιοπιστία και πάνω από όλα για το μηδενικό αρχικό κόστος του. Η επιχείρησή αποκτά ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στο cloud χωρίς να επενδύσει χρήματα για αγορά, εγκατάσταση ή συντήρηση εξοπλισμού. Μία ξεκάθαρη επιλογή για κάθε επαγγελματία, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο αρχικό πακέτο και έτσι μπορεί με απλά βήματα να έχει ένα πλήρως λειτουργικό και αποδοτικό τηλεφωνικό κέντρο.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Disney

Disney+ Ad-Supported: Σχεδιάζει να περιορίσει τις διαφημίσεις στα 4 λεπτά την ώρα

H Disney+ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια πιο φθηνή υπηρεσία streaming που θα έχει διαφημίσεις αργότερα μέσα στη χρονιά.

Internet COSMOTE

COSMOTE GIGAMAX: Από σήμερα οι συνδρομητές κινητής συμβολαίου μιλάνε απεριόριστα με όλους

Όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές COSMOTE GIGAMAX & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX απολαμβάνουν αυτόματα απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Internet featured Netflix

Netflix: Έρχεται νέα συνδρομή με διαφημίσεις μέχρι το τέλος του 2022

Καθώς η πλατφόρμα χάνει συνδρομητές, εν μέρει λόγω της αύξησης των τιμών, αποφάσισε να τους προσφέρει μια πιο φθηνή επιλογή.

Internet Apple featured TikTok

Πατέρας έξαλλος με την Apple επειδή δε μπλόκαρε τις αγορές 2.500$ της 10χρονης κόρης του

Εκνευρισμένος με την Apple είναι ο πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού με αυτισμό επειδή δεν μπλόκαρε πληρωμή 2.500 $ σε δημιουργό του TikTok.