WIND ONE UNLIMITED για να τα έχεις όλα απεριόριστα!

, WIND ONE UNLIMITED για να τα έχεις όλα απεριόριστα!

Ζούμε την εποχή που τα πάντα περνάνε μέσα από το internet, με τη διασκέδαση, τη δουλειά, την εκπαίδευση αλλά και την ενημέρωση να βασίζονται πάνω στην κατανάλωση άπειρων δεδομένων και τις υψηλές ταχύτητες. Οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον ένα smartphone στην κατοχή τους αλλά και συσκευές οι οποίες βασίζονται στη σύνδεση στο internet, το οποίο θα πρέπει να είναι ασταμάτητα διαθέσιμο για να καλύψει τις ανάγκες του καθενός.

Για αυτό το λόγο η WIND Ελλάς αφουγκράζεται το σφυγμό της εποχής και των αναγκών που έχουν οι συνδρομητές της, δίνοντας απόλυτη ελευθερία και δυνατότητες τόσο στο internet όσο και στη φωνή. Αυτό που καταφέρνει είναι να δώσει απεριόριστα data αλλά και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους από σταθερό και κινητό, δίνοντας στους στους χρήστες την απόλυτη ελευθερία στην επικοινωνία τους, χωρίς περιορισμούς και απρόσμενες εκπλήξεις.

Ο στόχος της WIND Ελλάς είναι να προσφέρει στον κάθε πελάτη αποκλειστικά προνόμια και άψογη εξυπηρέτηση, μαζί με υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες του και θα εξελίσσονται μαζί με αυτές έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από το WIND ONE Unlimited, με τα οφέλη για τους πελάτες να είναι πολλαπλά, καθώς θα υπάρχει απευθείας εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη εξειδικευμένου τεχνικού στο σπίτι αν χρειαστεί, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απομακρυσμένης επίσκεψης μέσω ψηφιακών εργαλείων τα οποία βασίζονται στη video κλήση.

Με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη διαθέσιμη ταχύτητα μέχρι 100Mbps χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απογειώσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Δίκτυο Κινητής και Σταθερής Νέας Γενιάς από τη WIND, ενώ η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το WIND 5G.

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.

Είναι σίγουρο πως αυτή η νέα απίθανη εμπειρία που προσφέρει η WIND, θα καλύψει κάθε ανάγκη που έχουμε σε σχέση με τη χρήση του internet, με τους περισσότερους από εμάς να μην ξεκολλάμε και να είμαστε αδιάκοπα συνδεδεμένοι για να μη χάνουμε στιγμή από κάθε τι που γίνεται γύρω μας, είτε αυτό αφορά τη διασκέδαση είτε τη δουλειά μας. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως υπάρχουν κάποιοι που τα νέα προγράμματα WIND ONE τους είναι εντελώς απαραίτητα για να καλύψουν τις ανάγκες τους στα αμέτρητα data που χρειάζεται να καταναλώσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=RbW-Y8Jrsys

Τύπος social media addict

Θα λέγαμε πως ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπων γίνεται εύκολα αντιληπτός καθώς το smartphone έχει γίνει προέκταση του χεριού τους και τα social media τρόπος ζωής, αφού τα άπειρα social media στα οποία συμμετέχουν, κάνουν την ανάγκη για τα νέα προγράμματα WIND ONE επιτακτική. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν ανάγκη για απεριόριστα data καθώς καθημερινά μπορούν να streamάρουν από το unboxing στα δημητριακά για το πρωινό τους, με το χαρακτηριστικό ήχο στη σακούλα να προκαλεί ανατριχίλα ίδια με την αφαίρεση της ζελατίνας σε καινούργιο smartphone, μέχρι και κάθε απίθανη στιγμή που μπορεί να εμφανιστεί στην καθημερινότητά τους.

Ο τύπος social media addict θα ανεβάσει κάθε τι που μπορεί να παρακινήσει το ενδιαφέρον όσων των ακολουθούν, κίνηση η οποία γίνεται ασταμάτητα σε καθημερινή βάση, ενώ δε θα χάσουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις στιγμές τους μέσα από τις social media πλατφόρμες οι οποίες απαιτούν ατελείωτα data για να καλύψουν τις ανάγκες αυτού του πολυάσχολου χρήστη.

Με την ακατάπαυστη χρήση του smartphone το οποίο είναι συνεχώς “πεινασμένο” για data μέχρι τελικής πτώσης, ο χρήστης των social media απαιτεί να έχει στη διάθεσή του άπειρα δεδομένα για να καλύψει τις ανάγκες του, κάτι το οποίο προσφέρουν τα νέα προγράμματα WIND ONE, αφού δε θέλει να έχει όρια σε κάθε τι που κάνει και τον ευχαριστεί. Πολλές φορές θα το βρούμε να ποζάρει μπροστά στο smartphone του για να μιλήσει στην παρέα του μέσω video κλήσης, ενώ δε σταματάει να ανεβάζει και video σε δημοφιλείς πλατφόρμες για να γίνει viral!

Πως θα γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα αν δεν έχει στη διάθεσή του ένα πρόγραμμα με απόλυτη ελευθερία και δυνατότητες όπως το WIND ONE Unlimited; Χρειάζεται να έχει στο πλευρό του συνεχή σύνδεση στο internet που θα χρησιμοποιεί άφοβα για να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και να καταναλώσει άπειρες ώρες στα social media, χωρίς να έχει άγχος να διακοπεί η σύνδεσή του ενώ θα stremάρει το αγαπημένο του video game, OMG δηλαδή!

Ο τύπος που τα social media τα παίζει στα δάχτυλα, βρίσκεται ανάμεσά μας, ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι! Στο smartphone του θα βρούμε άπειρες selfie και videάκια τις οποίες ανεβάζει αδιάκοπα όπου είναι δυνατόν και θα streamάρει κάθε στιγμή για να ενημερώσει την παρέα του ακόμα και για το ότι κατάφερε επιτέλους να φάει σούσι με εκείνα τα άβολα chopsticks, έχοντας πρώτα ρίξει ορισμένα στο πάτωμα. Όλα αυτά χρειάζονται αμέτρητα data για να μπορέσουν να γίνουν εφικτά και να καλύψουν πλήρως την καθημερινότητά του, και με το WIND ONE Unlimited, το μόνο που χρειάζεται να ανησυχεί είναι να έχει φορτίσει το smartphone του ή και το powerbank το οποίο είναι απαραίτητο αξεσουάρ για να μην ξεμείνει ποτέ από μπαταρία.

, WIND ONE UNLIMITED για να τα έχεις όλα απεριόριστα!

Τύπος που δουλεύει από το σπίτι

Η κατάσταση με την πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, με πολλούς να είναι αυτοί που μπορούν να δουλεύουν από την άνεση του σπιτιού τους, ακόμα και του καναπέ τους. Αυτό έχει συμβάλει στον περιορισμό των μετακινήσεων από το σπίτι στο γραφείο, αποφεύγοντας τις ώρες στους δρόμους, με το δρομολόγιο πλέον να έχει περιοριστεί στο “κρεβατοκάμαρα-γραφείο-καναπέ-κουζίνα”. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πλέον ζουν και εργάζονται από το σπίτι, με τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας να έχουν αλλάξει την καθημερινότητά τους σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, οι περιορισμοί θα πρέπει να μείνουν μέχρι εκεί, καθώς από τη στιγμή που όλα τα κάνουν από το σπίτι, τα data για απεριόριστη επικοινωνία για όσους εργάζονται από το σπίτι, πρέπει να είναι ατελείωτα.

Η καθημερινότητα του εργαζόμενου από το σπίτι βασίζεται στη χρήση του υπολογιστή και τη σύνδεση στο internet, βασική για να μπορεί να δουλέψει άνετα και να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του. Για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικός χρειάζεται να έχει γρήγορο internet αλλά και απεριόριστα λεπτά για τηλεφωνικές επικοινωνίες. Θεωρούμε δεδομένο πως το internet στο σπίτι θα δουλεύει ασταμάτητα και αδιάκοπα, κάτι για να γίνει εφικτό χρειάζεται την αξιοπιστία και της WIND έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει την απόλυτη ελευθερία στην επικοινωνία του, χωρίς περιορισμούς και απρόσμενες εκπλήξεις που θα επηρεάσουν τη δουλειά από το σπίτι.

Η εργασία από το σπίτι απαιτεί να είναι ο εργαζόμενος multitasking και να προσπαθήσει να προσαρμοστεί σε περιβάλλον γραφείου, τη στιγμή που η παντόφλα και η φόρμα που φοράει ενώ εργάζεται, μόνο εργαζόμενο δε δείχνει! Τουλάχιστον θα πρέπει να είναι συνεπής στο θέμα της δουλειάς και να πρέπει να φορέσει εκείνο το καρό πουκάμισο κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης για την παρουσίαση που ετοίμαζε καιρό, και να έχει άπειρα data για να μην κοπεί η σύνδεση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, tragic!

Είναι λοιπόν απαραίτητο το να υπάρχει αξιόπιστη σύνδεση στο σπίτι με τα data να είναι ατελείωτα έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην εργασία του. Βρίσκεται στον προσωπικό του χώρο, ο οποίος έχει γίνει και εργασιακός, η σύνδεση για να κάνει τις εργασίες που θα έκανε στο γραφείο και τις οποίες πλέον κάνει από το σπίτι, θα πρέπει να είναι αδιάκοπη. Με τα νέα προγράμματα WIND ONE, θα είναι τουλάχιστον σίγουρος πως τίποτα δε θα διακόψει τη ροή της δουλειάς του, ενώ με την ταχύτητα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100Mbps, τότε όλα θα πηγαίνουν “μπάλα”, βάζοντας τέλος στο lag που μόνο εκνευρισμό μπορεί να προσφέρει.

, WIND ONE UNLIMITED για να τα έχεις όλα απεριόριστα!

Ο παραλίας

Το καλοκαίρι έρχεται και βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Ήλιος, παραλίες, καφές, φαγητό στην παραλία και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το αντηλιακό και την καλή μας διάθεση, άντε και μια εφημερίδα για τους παραδοσιακούς ή smartphone για τους τύπους που δεν αποχωρίζονται το internet ακόμα και στην πιο απίθανη παραλία που θα βρεθούν. Και πως να αφήσεις το smartphone όταν βρίσκεσαι σε μια απέραντη παραλία, χωρίς να μοιραστείς στα social τον ήχο της θάλασσας, τον ήλιο, τις βουτιες στα κύματα αλλά και το club sandwich που μόνο εσύ έχεις απολαύσει;

Ο τύπος που βρίσκεται στην παραλία μακριά από το σπίτι για αμέτρητες ώρες και ημέρες, θέλει, εκτός από γεμάτη μπαταρία, να είναι και γεμάτος από απεριόριστα data, με το WIND ONE Unlimited να του προσφέρει όσα ο ίδιος θέλει άφοβα χωρίς περιορισμούς. Δεν είναι μόνο το ότι θα ανεβάσει και θα streamάρει από το πρώτο λεπτό που θα περπατάει για την παραλία που ονειρευόταν, κάνοντας την παρέα του που ακόμα δουλεύει να ζηλέψει, αλλά δε θα σταματήσει να μοιράζεται video και φωτογραφίες ακόμα και από εκείνο το ούζο στο ταβερνάκι το βράδυ, μετά από μια ολόκληρη μέρα στην παραλία.

Για να τα κάνει όλα αυτά χρειάζεται την αξιοπιστία της WIND και άπειρα δεδομένα μέσω του WIND ONE Unlimited. Ωστόσο, επειδή πάντα μπορεί κάτι να προκύψει στη δουλειά, θα πρέπει να είναι έτοιμος για να κάνει εκείνη την έκτακτη βιντεοκλήση από το μπαλκόνι του δωματίου, πάνω που απολάμβανε ένα παγωμένο χυμό, κάτι το οποίο χρειάζεται όχι μόνο ασταμάτητη ροή δεδομένων αλλά και να έχει σήμα αρκετό για να κάνει μια τέτοια κλήση. Το ότι βρίσκεται μακριά από το σπίτι του δε σημαίνει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δε θα ενοχληθεί από τη δουλειά ακόμα και στις διακοπές του, οπότε, θα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με όλα τα εφόδια, όπως αμέτρητα data για να έχει σύνδεση στο internet κάθε στιγμή που μπορεί να χρειαστεί.

, WIND ONE UNLIMITED για να τα έχεις όλα απεριόριστα!

WIND ONE

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας, λίγο η πολύ, κρύβουμε μέσα μας έναν από τους τύπους που αναφέραμε, με τις ανάγκες της σημερινής εποχής να απαιτούν να έχουμε απεριόριστη πρόσβαση στο internet, καθώς υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι ασταμάτητα, είτε για λόγους διασκέδασης είτε για λόγους δουλειάς, έτσι ώστε να μπορούμε άφοβα να ανταπεξέλθουμε κάθε στιγμή σε ό,τι και αν προκύψει. Είναι απαραίτητο να έχουμε πρόσβαση σε ένα δίκτυο που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και την ταχύτητά του, με τη WIND και το WIND ONE Unlimited να είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι στο internet απεριόριστα.

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Charlie

Στο κινητό που το έχει φίλος έχει όριο τα 500GB. Μετά από εκεί πέφτει η ταχύτητα στο 1Mbps. Οπότε στο κινητό πραγματικά απεριόριστα δεν έχει όπως έχει ο ανταγωνισμός.

Θοδωρής Χ.

Το ίδιο κάνει και η Vodafone, σε κάποια προγράμματα συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.