WIND ONE UNLIMITED: Νέο πρόγραμμα επικοινωνίας από τη WIND

, WIND ONE UNLIMITED: Νέο πρόγραμμα επικοινωνίας από τη WIND

H WIND Ελλάς απαντά στις απαιτήσεις της εποχής και των συνδρομητών της και δίνει την απόλυτη ελευθερία και δυνατότητες, τόσο στο Internet όσο και στη φωνή. Απελευθερώνει την επικοινωνία με απεριόριστα DATA και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους από σταθερό και κινητό φέρνοντας μία νέα εποχή, χωρίς περιορισμούς και εκπλήξεις, στη συνδεσιμότητα.

Με το WIND ONE οι συνδρομητές επωφελούνται από εξαιρετικά προνόμια εμπειρίας πελάτη, όπως απευθείας εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι αν χρειαστεί, ή απομακρυσμένη επίσκεψη μέσω ψηφιακών εργαλείων (video κλήση). Επιπλέον με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE οι συνδρομητές απολαμβάνουν την μεγαλύτερη διαθέσιμη ταχύτητα έως 100Mbps χωρίς έξτρα κόστος.

https://www.youtube.com/watch?v=RbW-Y8Jrsys

Στη δυναμική τηλεοπτική επικοινωνία του νέου προγράμματος WIND ONE Unlimited οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν ελληνικές λέξεις που να αποτυπώνουν την ονομασία «Unlimited» μέσα από τις δικές τους βιωματικές και ανατρεπτικές καταστάσεις. Όπως και να το πει κάποιος «Αμαρκάριστα, αβίαστα, αβασάνιστα, αβέρτα, ανεμπόδιστα, ακατάπαυστα…» το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ελευθερία στην επικοινωνία.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα WIND ONE Unlimited και να απογειώσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Δίκτυο Κινητής & Σταθερής Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί με το WIND 5G.

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.

Δελτιό Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.