Νέο ανανεωμένο WIND Plus

Ανανεωμένο, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, και πολλές καινούριες υπηρεσίες Internet, προσφέρεται πλέον το επιτυχημένο mobile Portal της WIND. Με 13 διαφορετικές κατηγορίες το ανανεομένο WIND Plus, δίνει πρόσβαση σε ένα πλήρες μενού ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, προσφέροντας παράλληλα στους χρήστες νέες δυνατότητες προσωποποίησης του μενού, αναζήτησης περιεχομένου και ακόμα πιο εύκολη περιήγηση στο Mobile Internet.

, Νέο ανανεωμένο WIND Plus

Τα διεθνή και ελληνικά mobile internet sites που φιλοξενούνται στο WIND Plus έχουν ξεπεράσει πλέον τα 50, αφού στα γνωστά Google Search και Gmail έχουν προστεθεί πολλά νέα ειδησεογραφικά και ψυχαγωγικά sites, αλλά και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί με τα Facebook, My Space, Hi5, Flickr και LinkedIn, οι χρήστες του WIND Plus βρίσκουν πλέον και την πιο δημοφιλή παγκοσμίως υπηρεσία micro-blogging, Twitter, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρεται μεταξύ άλλων και απευθείας πρόσβαση στα updates διασημοτήτων.

, Νέο ανανεωμένο WIND Plus

Στις εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν, όπως οι Google Maps και Opera Mini browser, προστέθηκε το WIND Plus widget, μια νέα εφαρμογή που προβάλλει αυτόματα τα προτεινόμενα τραγούδια και παιχνίδια της κάθε ημέρας.

Στις νέες Υπηρεσίες Περιεχομένου του WIND Plus, στην κατηγορία Communities, συγκαταλέγεται τo AirG, το μεγαλύτερο mobile community παγκοσμίως, με περισσότερα από 30 εκατομμύρια μέλη. To AirG δίνει στους χρήστες δυνατότητα να δουν μέσω του κινητού τους το προφίλ χρηστών από όλο τον κόσμο, να ανεβάσουν φωτογραφίες και video, να κάνουν chat, να αλλάξουν το status τους και να σχολιάσουν video και φωτογραφίες.

Ακόμη, το νέο, ανανεωμένο WIND Plus προσφέρει νέες δυνατότητες για Internet browsing, όπως την επιλογή My Browsing History, η οποία ανανεώνεται αυτόματα με τα 10 τελευταία Internet sites που έχει επισκεφθεί ο χρήστης μέσα από το WIND Plus.

Με τις νέες δυνατότητες Προσωποποίησης που προσφέρει το WIND PLUS, για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στον κάθε χρήστη να ορίσει τις δικές του αγαπημένες υπηρεσίες προκειμένου να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτές, αλλά και να δει το Top 5 των προτιμήσεων των χρηστών του Portal.

Αντίστοιχο πλεονέκτημα προσφέρει και η δυνατότητα Αναζήτησης Περιεχομένου, που έχει αναπτυχθεί για άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο ή υπηρεσία που ενδιαφέρει τους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στις σελίδες του Portal.

, Νέο ανανεωμένο WIND Plus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
costas

Αφου περυσι εκοψε το απεριοριστο surfing σε wap(& κατα συνεπεια και στα internet sites…), το wind plus να το φαει η μαρμαγκα πια..
Εβαλε οριο 40mb στην πλοηγηση…

telas

είναι μέχρι να βγει ένας και να δώσει καλή προσφορά να δεις πως θα λυσάξουν όλες οι εταιρείες κινητής για μομπαιλ ιντερνετ …

TSiRKO

@telas ζω για αυτή τη στιγμή! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.