WWDC 2020: Θα πραγματοποιηθεί online τον Ιούνιο λόγω του κορωναϊού

, WWDC 2020: Θα πραγματοποιηθεί online τον Ιούνιο λόγω του κορωναϊού

Ο κορωναϊός συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας, ωστόσο έχει σημαντική επίπτωση και στον τεχνολογικό τομέα. Όπως θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα, έχουν ακυρωθεί πολλές και μεγάλες εκθέσεις όμως η MWC 2020 αλλά και E3 2020. Η Apple κάθε χρόνο φιλοξενεί το Worldwide Developers Conference (WWDC) ωστόσο η εταιρεία δήλωσε ότι το συνέδριο θα γίνει online τον Ιούνιο. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της τρέχουσας κατάστασης που υπάρχει σε όλο τον πλανήτη.

Τα προηγούμενα χρόνια το WWDC λάμβανε χώρα στο San Jose, και η Apple για να καλύψει ουσιαστικά αυτό το οικονομικό κενό που θα υπάρξει στην περιοχή, θα δωρίσει συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια στους οργανισμούς του San Jose.

Συνήθως, η WWDC ξεκινάει με ένα keynote στο οποίο παρουσιάζονται οι νέες εκδόσεις των iOS, macOS, tvOS και watchOS, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες η Apple ανακοινώνει νέα προϊόντα μέσα από τις ιστοσελίδες της. Σε αυτήν την περίπτωση όμως όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν online. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία, για αυτόν τον λόγο μείνετε συντονισμένοι στο Techblog.gr για να μάθετε πρώτοι πότε θα γίνει η WWDC 2020.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Καλα,.μη παιρνετε και ορκο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.