Xiaomi: Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, έκανε ταυτόχρονα 703 unboxing

Xiaomi, Xiaomi: Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, έκανε ταυτόχρονα 703 unboxing

Η Xiaomi είναι μία από τις εταιρείες που προσπαθούν, και τα καταφέρνουν, να κάνουν συνέχεια νέα Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness. Πρόσφατα, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η εταιρεία σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ. Με τη βοήθεια των οπαδών της πραγματοποίησε 703 ταυτόχρονα unboxings.

Το χρονικό του Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness

Στις 21 Δεκεμβρίου, η Xiaomi πραγματοποίησε ένα event το οποίο ονόμασε “Mi-stery Box”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο World Trade Center στη Νέα Υόρκη και οι παρευρισκόμενοι κατάφεραν να κάνουν unboxing 703 προϊόντα.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου του 2019, από τη Μεξικάνικη εταιρεία MercadoLibre. Τότε είχαν ανοιχτεί συνολικά 643 πακέτα. Ωστόσο, η Xiaomi φρόντισε κάθε πακέτο να περιέχει διαφορετικό προϊόν και κανένα τους δεν είχε μέσα smartphone. Οπότε, το κάθε unboxing ήταν μία ξεχωριστή έκπληξη για όποιον άνοιξε το κάθε κουτί.

Xiaomi, Xiaomi: Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, έκανε ταυτόχρονα 703 unboxing

Επιπλέον, το “Mi-stery Box” της Xiaomi τυχαίνει να είναι και το μεγαλύτερο event που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του World Trade Center στη Νέα Υόρκη, από τότε που ξανά χτίστηκε.

Για ποιον λόγο κάνει διαρκώς Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness

Τα ρεκόρ αυτά προσφέρουν αρκετή δημοσιότητα στην εταιρεία και τίποτα περισσότερο. Η Xiaomi δραστηριοποιείται ήδη στις ΗΠΑ όπου πουλά αρκετά προϊόντα της, όπως τα Mi Box S, τα Mi Electric Scooters, τα Mi Power banks, και άλλα. Ωστόσο, μέχρι τώρα η κατασκευάστρια δεν έχει διαθέσει κάποιο smartphone στην Αμερικανική αγορά.

Xiaomi, Xiaomi: Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, έκανε ταυτόχρονα 703 unboxing

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.