YouTube: Δοκιμάζει το σύστημα “Queue” για τις εφαρμογές iOS και Android

YouTube Queue, YouTube: Δοκιμάζει το σύστημα “Queue” για τις εφαρμογές iOS και Android

Το YouTube αρχίζει να δοκιμάζει το σύστημα “Queue” του σε iOS και Android, που είναι διαθέσιμη στον ιστό εδώ και χρόνια και εμφανίζεται υπό ορισμένες συνθήκες.

Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, θα έχετε πρόσβαση σε ένα νέο κουμπί “Αναπαραγωγή τελευταία στην ουρά” στο μενού με τις τρεις κάθετες κουκκίδες που εμφανίζεται στις μικρογραφίες βίντεο. Πατώντας το, θα προστεθεί το βίντεο στο κάτω μέρος της ουράς σας — ή θα δημιουργηθεί μια νέα ουρά εάν δεν παρακολουθείτε αυτήν τη στιγμή ένα βίντεο. Μόλις τελειώσει το βίντεο που παρακολουθείτε, η εφαρμογή θα αρχίσει να παίζει το επόμενο βίντεο στην ουρά και θα συνεχίσει μέχρι να τελειώσει. Μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε τα βίντεο στην ουρά ή να τα αφαιρέσετε. Εάν κλείσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής, είτε τερματίζοντας πλήρως την εφαρμογή είτε πατώντας το κουμπί “x” στην κάτω γραμμή, η ουρά σας θα διαγραφεί.

Σύμφωνα με αυτήν την οθόνη ρυθμίσεων, η δοκιμή θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 28 Ιανουαρίου.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.