YouTube, Προσθέτει βιβλιοθήκη background μουσικής

Όσοι ασχολείστε με βίντεο στο YouTube, πολλές φορές θα έχετε τον προβληματισμό αναφορικά με το αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία δεδομένη μουσική ως background στο βίντεο που δημιουργείτε. Τώρα, το YouTube σας προσφέρει μία δωρεάν βιβλιοθήκη με μουσική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα ως υπόκρουση.

Μπορείτε να δείτε όλη αυτή τη βιβλιοθήκη κάνοντας κλικ εδώ, με κάθε κομμάτι να έχει την επιλογή να το κατεβάσετε τοπικά στον υπολογιστή σας ή να μπορείτε να το ακούτε ως προεπισκόπηση. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, υπήρχαν περισσότερα από 150 μουσικά κομμάτια όλων των ειδών για τα βίντεό σας.

YouTube, YouTube, Προσθέτει βιβλιοθήκη background μουσικής

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple YouTube

Η Apple Intelligence δεν έχει εκπαιδευτεί στο περιεχόμενο του YouTube

Η Apple μίλησε για το θέμα που προέκυψε για τη χρήση δεδομένων για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης.

Software YouTube

Υoutube: Αν περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από ΑΙ μοιάζει ή ακούγεται σαν εσάς θα μπορείτε να ζητήσετε την κατάργησή του

H παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι παντού, προσφέρει διασκέδαση και χρησιμότητα και μπορεί να σας εξοικονομήσει ώρες.

Software Google YouTube

YouTube Premium: Μάλλον θα αποκτήσει νέα συνδρομητικά προγράμματα

Η Google μόλις κυκλοφόρησε πολλές λειτουργίες για τους συνδρομητές του YouTube Premium αλλά εργάζεται και σε άλλες ακόμα δυνατότητες.

Internet AI YouTube

YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.