(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

YouTube Handles: Όλοι οι χρήστες θα αποκτήσουν username

YouTube Handles, YouTube Handles: Όλοι οι χρήστες θα αποκτήσουν username

Το YouTube γνωστοποίησε ότι όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας αναμένεται να αποκτήσουν σύντομα ένα username. To όνομα του κάθε χρήστη του YouTube θα είναι μοναδικό και θα χρησιμοποιείται όπως και σε όλα τα υπόλοιπα social media, ενώ θα έχει ισχύ και στις σελίδες καναλιών Shorts, τον ανταγωνιστή του TikTok.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν άλλους σε σχόλια, περιγραφές βίντεο, τίτλους και πολλά άλλα, κάτι που σύμφωνα με το YouTube θα διευκολύνει τους δημιουργούς να προσεγγίσουν το κοινό και να αυξήσουν την ορατότητα.

Το YouTube θα κυκλοφορήσει σταδιακά τα usernames ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, ειδοποιώντας τους χρήστες πότε είναι η σειρά τους να επιλέξουν ένα μοναδικό όνομα, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα άτομα θα μπορούν να διεκδικήσουν τον δικό τους «τίτλο» πριν από άλλους. Εάν ένας χρήστης έχει ήδη δημιουργήσει μια εξατομικευμένη διεύθυνση URL για το κανάλι του, αυτό θα είναι και το όνομά του αυτόματα.

Το YouTube αναφέρει ότι θα δημιουργήσει ειδοποιήσεις με βάση παράγοντες όπως η συνολική παρουσία στην πλατφόρμα, ο αριθμός των συνδρομητών και το αν το κανάλι είναι ενεργό.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.

Smartphones Apple featured iPhone

Πώς να συνεχίσετε να ακούτε YouTube στο iPhone ακόμα και με κλειδωμένη οθόνη

Στο iPhone, η δυνατότητα να ακούς μουσική από το Youtube στο παρασκήνιο συνήθως απαιτεί μια συνδρομή YouTube Premium.