Youtube Premium: Αυξάνονται οι τιμές παγκοσμίως

Youtube Premium, Youtube Premium: Αυξάνονται οι τιμές παγκοσμίως

Χρήστες σε όλη την Ευρώπη αναφέρουν σημαντικές αυξήσεις τιμών στα ατομικά και οικογενειακά τους σχέδια Youtube Premium.

Και παρόλο που οι αναφορές είναι κυρίως από την Ευρώπη, το YouTube έχει αποφασίσει να αυξήσει τις τιμές παγκοσμίως. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες λαμβάνουν τώρα email με τη νέα τιμολόγηση που θα τεθεί σε ισχύ από τον Νοέμβριο.

Στο Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ιταλία, για παράδειγμα, το οικογενειακό πρόγραμμα θα ζητά 26 € μηνιαίως, από 18 €, ενώ τα ατομικά προγράμματα πηγαίνουν από 12 € σε 14 €. Οι Ελβετοί χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν 34 CHF (από 24 CHF) και οι Σουηδοί χρήστες θα δουν αύξηση από 179 SEK σε 279 SEK.

Ίσως μια πλήρης λίστα με τις χώρες που λαμβάνουν αύξηση τιμών να δημοσιευτεί σύντομα από το YouTube, αλλά μέχρι τότε οι πληροφορίες έρχονται από τα mail που λαμβάνουν οι χρήστες.

Αυτή η αύξηση της τιμής φαίνεται πολύ επιθετική και ορισμένοι χρήστες του Reddit επισημαίνουν ότι το YouTube Premium είναι πλέον μια από τις πιο ακριβές υπηρεσίες ροής, τουλάχιστον για χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα κυρίως για το YouTube Music.

Για παράδειγμα, το Spotify ζητά περίπου 18 € για το οικογενειακό του πρόγραμμα στην Ευρώπη κατά μέσο όρο, ενώ το ατομικό πρόγραμμα είναι περίπου 11 €. Το Apple Music είναι επίσης φθηνότερο, ταιριάζει με την τιμή ατομικού προγράμματος Spotify και ζητά 1 € λιγότερο για το οικογενειακό του πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet YouTube

YouTube: Ειδοποιήσεις στους γονείς για το περιεχόμενο που ανεβάζουν τα παιδιά τους στην πλατφόρμα

Το YouTube λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα ενημερώνει τους γονείς αναφορικά με το περιεχόμενο που ανεβάζουν στην πλατφόρμα.

Smartphones Android YouTube

To Youtube δοκιμάζει μία νέα κάτω μπάρα στα Android

Μια νέα κάτω μπάρα εμφανίστηκε στο YouTube για smartphone Android, σύμφωνα με το 9to5Google, το οποίο ανάρτησε και σχετικές εικόνες.

Software Apple YouTube

Η Apple Intelligence δεν έχει εκπαιδευτεί στο περιεχόμενο του YouTube

Η Apple μίλησε για το θέμα που προέκυψε για τη χρήση δεδομένων για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης.

Software YouTube

Υoutube: Αν περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από ΑΙ μοιάζει ή ακούγεται σαν εσάς θα μπορείτε να ζητήσετε την κατάργησή του

H παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι παντού, προσφέρει διασκέδαση και χρησιμότητα και μπορεί να σας εξοικονομήσει ώρες.