YouTube Red: Θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη το 2017

Το YouTube Red, η επί πληρωμή streaming υπηρεσία της Google, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη μέσα στο 2017. Η συνδρομητική υπηρεσία, η οποία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ με την ονομασία Music Key, αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της Google να συναγωνιστεί δημοφιλείς streaming πλατφόρμες όπως το Netflix, Spotify και το Amazon Prime Video.

Όσοι είναι συνδρομητές του YouTube Red, απολαμβάνουν ad-free βίντεο, αποκλειστικές σειρές και ταινίες, Google Play integration, καθώς και πρόσβαση στην εφαρμογή YouTube Music, η οποία επιτρέπει την offline αναπαραγωγή περιεχομένου και στο background της συσκευής.

Η συνδρομή, όταν το YouTube Red γίνει διαθέσιμο, αναμένεται να κοστίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο 10 λίρες. Ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι ακόμη γνωστή, αφού η Google διαπραγματεύεται ακόμη με τους ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων. Σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, η Google έπρεπε να επαναδιαπραγματευτεί με τους ιδιοκτήτες, καθώς το νέο μοντέλο συνδρομών και η δυνατότητα offline αναπαραγωγής αλλάζει τα δεδομένα.

Αυτή την στιγμή, το YouTube Red έχει 1.5 εκατομμύριο συνδρομητές, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μακρύ δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει ανταγωνιστές όπως το Spotify και Netflix, οι οποίοι έχουν 40 και 86 εκατομμύρια συνδρομητές αντίστοιχα.

YouTube Red Google Europe debut in 2017 subscription, YouTube Red: Θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη το 2017

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ένταξει ο ένας μου δίνει Narcos και Daredevil και ο άλλος Κοντοπίδη…
Δεν λέω ότι δεν μπορεί ανάλογες παραγωγές η google , αυτή τη στιγμή όμως για να ξεπεράσει το Netflix πρέπει να το εξαγοράσει.

vasilis

μεταξύ μας τωρα και το ελληνικό netflix μάπα είναι

lsantas

Να ναι καλά το kodi…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.