YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

youtube, YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.

Αυτές περιλαμβάνουν συνόψεις ζωντανής συνομιλίας AI, αναζήτηση του Google Lens και κωδικούς QR για κανάλια.

Oι νέες δυνατότητες θα παραμείνουν αποκλειστικές για μια μικρή παρτίδα χρηστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πειραμάτων YouTube και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι περιλήψεις ζωντανής συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη του YouTube θα λειτουργούν μόνο με ζωντανές ροές στα Αγγλικά και για κανάλια με “σούπερ ενεργές συνομιλίες ζωντανής συνομιλίας”. Τα κατάλληλα κανάλια θα λάβουν ένα ειδικό banner στο επάνω μέρος της ζωντανής συνομιλίας με την επιλογή περίληψης της ενότητας σχολίων.

Το YouTube φέρνει επίσης το Google Lens στη γραμμή αναζήτησης. Ένα μικρό ποσοστό των χρηστών στο Android θα δει ένα κουμπί Lens στη γραμμή αναζήτησης που θα τους επιτρέψει να αναζητήσουν περιεχόμενο.

Οι κωδικοί QR καναλιού θα επιτρέψουν στους δημιουργούς έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να μοιραστούν τα κανάλια τους με άλλους. Οι υποστηριζόμενοι χρήστες θα έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν έναν κωδικό QR από το προφίλ τους.

Το YouTube Shorts λαμβάνει επίσης ένα νέο κουμπί Εφέ που διαθέτει εφέ που δημιουργούνται από τους χρήστες για να κάνουν τα βίντεο μικρής μορφής πιο ελκυστικά. Το YouTube επιβεβαίωσε ότι τα Shorts Effects έρχονται σε περισσότερους χρήστες αργότερα φέτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AI Apple iPhone 15 Pro

Apple Intelligence: Επίσημο βίντεο παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες

Το Apple Intelligence παρουσιάστηκε από την Apple κατά τη διάρκεια του WWDC Keynote και αποκαλύφθηκε πως αφορά τα iPhone 15 Pro και Pro Max.

Smartphones AI Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης

Το επερχόμενο iPhone 16 Pro Max πρόκειται να φέρει πρωτοποριακές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και βελτιώσεις της κάμερας.

Gear AI Apple

Apple Vision Pro: Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά στις 28 Ιουνίου – Ανακοινώθηκε το visionOS 2

Το WWDC 2024 ξεκίνησε με την ανακοίνωση του visionOS 2, της πρώτης μεγάλης ενημέρωσης λογισμικού για τo Vision Pro headset.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.