YouTube TV: Μόλις έχασε όλα τα κανάλια που ανήκουν στη Disney

, YouTube TV: Μόλις έχασε όλα τα κανάλια που ανήκουν στη Disney

Μέσα στην εβδομάδα σας προειδοποιήσαμε για το τι πρόκειται πιθανότατα να συμβεί και τελικά… συνέβη. Το Youtube TV δεν θα προσφέρει πλέον πρόσβαση σε κανάλια που ανήκουν στην Disney, είδηση που επιβεβαίωσε η Google.

Tα καλά νέα είναι πως οι συνδρομητές θα πληρώνουν πλέον χαμηλότερη μηνιαία τιμή για όλα τα προγράμματα του YouTube TV.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η Google και η Disney αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, τουλάχιστον για τώρα.

“Διεξάγαμε καλόπιστες διαπραγματεύσεις με την Disney για αρκετούς μήνες. Δυστυχώς, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να καταλήξουμε σε μια δίκαιη συμφωνία πριν λήξει η υπάρχουσα συμφωνία και τα κανάλια τους δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο YouTube TV”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Έτσι, τώρα οι συνδρομές στο YouTube θα μειωθούν κατά 15 $, από 65 $ σε 50 $, ενώ τα κανάλια που ανήκουν στην Disney παραμένουν εκτός της πλατφόρμας ροής της Google. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν περιεχόμενο που προσφέρεται από τα κανάλια που λείπουν μπορούν να εγγραφούν στο The Disney Bundle με μόλις 14 $ το μήνα.

Το YouTube TV θα κάνει πίστωση 15 $ ανά μήνα, η οποία θα εφαρμόζεται στον επόμενο λογαριασμό μετά τις 17 Δεκεμβρίου και θα είναι ορατή στους διαχειριστές οικογένειας στις Ρυθμίσεις / Χρέωση μόνο μετά την πραγματοποίηση της χρέωσης. Οι συνδρομητές που έχουν τιμή προσφοράς με το YouTube TV μπορούν να αναμένουν πίστωση 15 $.

Τα κανάλια που δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο YouTube TV είναι τα εξής: Το τοπικό σας κανάλι ABC, ABC News Live, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Freeform, FX, FXX, FXM, National Geographic, National Geographic Wild, ESPN, ESPN2, ESPN3 ( με έλεγχο ταυτότητας στην εφαρμογή ESPN), ESPNU, ESPNEWS, SEC Network και ACC Network.

Όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, οι συνδρομητές YouTube TV δεν θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανό ή τοπικό περιεχόμενο από την Disney και επίσης θα χάσουν την πρόσβαση σε τυχόν προηγούμενες εγγραφές της Βιβλιοθήκης από αυτά τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου 4K που είναι διαθέσιμο ως μέρος του πρόσθετου 4K Plus.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sd

Μακάρι να είναι μόνιμη η αλλαγή και όχι προσωρινή μέχρι να βρεθεί λύση.
Εξάλλου και το disney+ πλήρωνα και το espn πακέτο με το hulu.
Μακάρι!!!

sd

και μόλις τα ξαναβρήκανε.. κρίμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.