Youtube: Virtual try-on πλατφόρμα με την βοήθεια του AR

Youtube, Youtube: Virtual try-on πλατφόρμα με την βοήθεια του AR

VR και AR είναι δύο από τις σημαντικότερες τεχνολογίες με την πρώτη να έχει ήδη υλοποιηθεί σε διάφορα project όπως video games ( βλέπε Oculus Rift, HTC Vive και άλλα ) ταυτόχρονα όμως τα ίδια headset χρησιμοποιήθηκσαν σε δοκιμαστικά τεστ εγχείρησης.

Το AR από την άλλη δεν έχει χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ ευρέως και τώρα ξεκινάει να εφαρμόζεται στα smartphone. Ένα παράδειγμα χρήσης του AR είναι το Pokemon GO. Για όσους δεν γνωρίζουν το AR επιτρέπει στον χρήστη την εμφάνιση του πραγματικού κόσμου στο κινητό του μέσω του οποίου μπορεί να προσαρμόσει διάφορα αντικείμενα σε όποιο σημείο αυτός θέλει.

Η Google ενδέχεται να χρησιμοποιήσει την AR τεχνολογία ως μέσο πώλησης προϊόντων. Ένα παράδειγμα είναι η AR Beauty Try-On πλατφόρμα η οποία βρίσκεται ακόμη σε alpha έκδοση των iOS. Οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να προσαρμόσουν πάνω τους διάφορα προϊόντα μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν τον αγαπημένο τους Youtube κανάλι που ασχολείται με προϊόντα περιποίησης.

Youtube, Youtube: Virtual try-on πλατφόρμα με την βοήθεια του AR

Η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη μέσω της FameBit in-house πλατφόρμα του Youtube με σκοπό να φέρει πιο κοντά τους creators με τα μεγάλα brand. Να υπενθυμίσουμε ότι η Google ετοιμάζεται να φέρει την AR τεχνολογία και στην Maps εφαρμογή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.