Υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ πληρώνει χρήστες να τον προωθούν στα social media

Bloomberg, Υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ πληρώνει χρήστες να τον προωθούν στα social media

Ο Donald Trump κατηγορείται ότι το 2016 εκλέχθηκε χάρη στην ανάμειξη των Ρώσων. Θέλοντας να ενισχύσει τη δημοτικότητα του, ο Michael Bloomberg, ένας υποψήφιος για τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, σκέφτηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να μπλέκει στις υποθέσεις του κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Τις εκλογές πλέον τις κερδίζουν τα social media

Πριν μόλις μερικές ημέρες, ο Michael Bloomberg πλήρωσε Influencers στο Instagram για να προωθήσουν την εκλογική του εκστρατεία μέσω memes. Τώρα, η The Wall Street Journal έκανε γνωστό ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης προσλαμβάνει εκατοντάδες αναπληρωτές ψηφιακούς διοργανωτές με μισθό $2.500 το μήνα.

Οι αναπληρωτές ψηφιακοί διοργανωτές, όπως είναι ο επίσημος τίτλος τους, πρέπει να στέλνουν στις κοντινές τους επαφές μηνύματα σχετικά με τον Bloomberg και να δημοσιεύουν θετικά σχόλια για την καμπάνια του υποψήφιου προέδρου στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Τα $2.500 αντικατοπτρίζουν 20 με 30 ώρες εργασίας και ως απαίτηση είναι η αποστολή μηνυμάτων μία φορά την εβδομάδα και η δημοσίευση σε κοινωνικά δίκτυα σε καθημερινή βάση. Συνολικά, αναζητούνται 500 αναπληρωτές ψηφιακοί διοργανωτές στην Καλιφόρνια, όπου και θα γίνουν οι προκαταρκτικές εκλογές στις 3 Μαρτίου.

Ένας εκπρόσωπος της εκστρατείας δήλωσε ότι θέλουν να προσεγγίσουν ψηφοφόρους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα ενημέρωσης. Αν η ενέργεια αυτή είναι επιτυχής, τότε θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική και στις υπόλοιπες πολιτείες πριν τις προκαταρκτικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Bloomberg μπήκε αργά στον αγώνα των προκαταρκτικών εκλογών, αφού δεν είχε δηλώσει υποψηφιότητα στις τέσσερις πρώτες πολιτείες. Ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει να ξοδέψει 300 και πλέον εκατομμύρια δολάρια Αμερικής, από τον καθαρό προσωπικό του πλούτο ο οποίος ανέρχεται στα 65,2 δισ. δολάρια Αμερικής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.