O Zuckerberg θα πάρει πτυχίο από το Harvard έπειτα από 12 χρόνια

O Mark Zuckerberg, o CEO μιας εταιρείας που έχει αξία σχεδόν 400 δισ. δολάρια ετοιμάζεται να πάρει πτυχίο έπειτα από 12 χρόνια που παράτησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Harvard.

Ο sυνιδρυτής του Facebook αποφάσισε το φθινόπωρο του 2005 να εγκαταλείψει τις προπτυχιακές σπουδές του στο πρόγραμμα “computer science” για να αφοσιωθεί πλήρως στη δημιουργία του κοινωνικού δικτύου που αργότερα θα καταλάμβανε ολόκληρο τον πλανήτη.

12 χρόνια αργότερα ο Zuckerberg ετοιμάζεται να εκφωνήσει τον εναρκτήριο λόγο στην τάξη του Harvard για το 2017 και να παραλάβει το τημιτικό πτυχίο.

Η είδηση ανακοινώθηκε σήμερα από τη σελίδα του Harvard, όπου αναφέρεται: “Mark Zuckerberg’s leadership has profoundly altered the nature of social engagement worldwide. Few inventions in modern times can rival Facebook in its far-reaching impact on how people around the globe interact with one another,” Harvard President Drew Faust said in a statement. “And few individuals can rival Mark Zuckerberg in his drive to change our world through the innovative use of technology, as well as his commitment to advance science, enhance education, and expand opportunity through the pursuit of philanthropy”.

Ο Zuckerberg δεν είναι ο μόνος στη Silicon Valley που έχει εγκαταλείψει τις σπουδές του. Ο Steve Jobs διέκοψε τις σπουδές του από το Reed College του Oregon πριν ξεκινήσει την εταιρεία του με τον Steve Wozniak το 1976. Ο Bill Gates, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, άφησε επίσης το Harvard έπειτα από 2 χρόνια για να δημιουργήσει την Microsoft με τον Paul Allen.

Λόγω της κοινής ιστορίας τους όσον αφορά στο πτυχίο, ο Zuckerberg δημιούργησε ένα video με τον Gates, όπου του ζητά να του δώσει συμβουλές για την ομιλία του. Ο Gates σχολίασε το post του Zuckerberg γράφοντας: “Always happy to help, Mark. Good luck on your speech. Hope the honorary degree helps you land your dream job…”.

Δείτε το video:

Zuckerberg harvard degree, O Zuckerberg θα πάρει πτυχίο από το Harvard έπειτα από 12 χρόνια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Το παιδάκι της CIA και λοιπών μυστικών υπηρεσιών… θα πάρει πτυχίο…
Αφού βρίσκει κορόιδα…καλά κάνει.
Το κουβάρι έχει ξετυλιχτεί εδώ και χρόνια.

Kostas

@ChristosT Δεν σου απαγόρευσε κανένας να γίνεις και εσύ! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στη ζωή.
Και δεν έχω ακούσει να ψάχνει κορόιδα …τα κορόιδα πάνε σ αυτόν 😉
Ψυχραιμία και αυτοκριτική!!

ChristosT

@Kostas να γίνω τί; Παιδάκι της CIA;
Έλα τώρα…μπορείς και καλύτερα.
Παροτρύνεις κάποιον να κατασκοπεύει ανθρώπους και να πλουτίζει είς βάρος τους;
Πολύ ηθικό…να γίνουμε και Ρουφιάνοι, να γίνουμε δολοφόνοι κ.ο.κ με την ίδια λογική…

Τέλος δεν είπα οτι ψάχνει…EΙΠΑ ΒΡΙΣΚΕΙ και καλά κάνει.
Έχετε πρόβλημα ανάγνωσης πολλοί εδώ μέσα…
Είμαι ΚΑΙ ψύχραιμος ΚΑΙ έχω κάνει την αυτοκριτική μου.
Εσύ τα έκανες;

Πάνος®

@ChristosT:
Απόλυτα σωστός. Έτσι είναι δυστυχώς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που πλούτισε βασιζόμενος σε δισεκατομμύρια πρόβατα παγκοσμίως, με τις πλάτες των μυστικών υπηρεσιών.

ChristosT

@Πάνος υπάρχει μία γνωστή παροιμία…
“δείξε μου τους φίλους σου και θα σου πω ποιός είσαι”…
Στο βίντεο ΠΡΩΤΟΣ και καλός…τυχαίο;
Δεν νομίζω…
Χώρια των μυστικών υπηρεσιών…
Ψάξε με τίτλο στο Google και στο BBC αυτό…
[Wikileaks: CIA has tools to snoop via TVs].
Διάβασε και θα δείς…
Δυσωδία ΠΑΝΤΟΥ.

ChristosT

Το ξαναβάζω για να δείς την κοροιδία που παίζεται στις πλάτες όλων των πολιτών ΟΛΟΥ του πλανήτη… https://www.bbc.com/news/technology-39193008 24 “zero days” ευπάθειες στο Android. Κατά άλλα “ενημερώσεις” security patches και τρίχες ζίγκ ζάγκ… Eνώ… [στόχους της αμερικανικής υπηρεσίας είναι η σειρά «έξυπνων» τηλεοράσεων F8000 της Samsung, ώστε οι «μολυσμένες» TV να καταγράφουν ήχο από την περιβάλλοντα χώρο, τη στιγμή που οι χρήστες τους νομίζουν πως έχουν κλείσει τις συσκευές τους. Με την επανενεργοποίηση, οι τηλεοράσεις στέλνουν τα ηχητικά αρχεία στους σέρβερ της CIA.] Να φανταστώ οτι αυτές που έχουν KAI κάμερα και όσοι τις έχουν , η CIA και NSA βλέπουν και πορνό μέσα στα σπίτια των ανθρώπων…να μην πώ για τους Χάκερς… Κατά άλλα πληρώνει ο κόσμος 1000 ευρώ ΣΑΠΑΚΙΑ σε όλα…δεν μπορούνε να προστατέψουν τους πολίτες και καταναλώτές ούτε στα όνειρά τους… Ξήλωμα όλες οι κάμερες και ταινία σε όλες τις Desktop και Laptop…αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους. Έρχεται η μέρα που ή ο κόσμος θα τους δίνει ανοιχτά την ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ζωή Online στεγνά και καθαρά(άν και γίνεται ήδη) ή θα τα πετάξει ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ. Άλλος δρόμος απο ανίκανες εταιρείες δεν υπάρχει…τα ίδια και για την Apple. Αυτός είναι ο λόγος που πλέον… Συνέχεια »

Πάνος®

@ChristosT:
Το παζλ συμπληρώνεται σιγά-σιγά. Είναι τυχαίο ότι βάζουν ολοένα και καλύτερες εμπρόσθιες κάμερες στα κινητά; Είναι τυχαία η φρενίτιδα των σέλφι; Είναι τυχαίο ότι ξαφνικά τους έχει πιάσει όλους η επιδημία των κλειστών συσκευών με μη αφαιρούμενες μπαταρίες;
Ένα κινητό που μπορείς να του βγάλεις τη μπαταρία ώστε να είναι εντελώς “νεκρό”, δε μπορεί να σε ρουφιανέψει. Μια κλειστού τύπου συσκευή, την κάνεις power off και σε κοροϊδεύει. Κατ’ ουσίαν μένει ανοιχτή και σε καταγράφει.

ChristosT

[Είναι τυχαίο ότι ξαφνικά τους έχει πιάσει όλους η επιδημία των κλειστών συσκευών με μη αφαιρούμενες μπαταρίες;
Ένα κινητό που μπορείς να του βγάλεις τη μπαταρία ώστε να είναι εντελώς “νεκρό”, δε μπορεί να σε ρουφιανέψει. Μια κλειστού τύπου συσκευή, την κάνεις power off και σε κοροϊδεύει. Κατ’ ουσίαν μένει ανοιχτή και σε καταγράφει.]

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Kαλά λέω…Nokia 3310…
Με αυτά μεγαλώσαμε με αυτά θα μάθουμε ξανά να κινούμαστε.
Επαγγελματικές δουλειές στο pc Μόνο και smartphones ρουφιάνοι ξήλωμα σιγά σιγά…
Αυτοί δεν είναι άξιοι να αγοράζεις ή να χρησιμοποιείς τα προιόντα τους.
Έχουν δώσει τα πάντα στεγνά στον κάθε Ρουφιάνο.
Το χρήμα, η δύναμη και η εξουσία τους έχει μεθύσει…τους έχει κάνει να νοιωθουν θεοί.
Θα ξυπνήσουμε κάποια στιγμή αυτό είναι σίγουρο.
Αργά να μην είναι μόνο.
Τόση Τεχνομαλα….η δεν ξεπερνιέται σε μία στιγμή.
Είναι όπως τα ναρκωτικά.
Πήγαινε να κόψεις το Facebook σε χρόνιο χρήστη…θα καταλάβεις τι εννοώ…

Πέτρος Π

@ChristosT & Πάνος® : Ωραία και καλά όλα αυτά που λέτε, δέχομαι ότι μας παρακολουθούν από παντού κλπ κλπ… Να κάνω και εγώ μια ερώτηση : Γιατί??? Για ποιο λόγο να κάτσει να κατασκοπεύσει εμένα η CIA, να κάτσει να δει ποιους έχω φίλους στο FB, τι μουσική ακούω, ποιες ταινίες μου αρέσουν, που συχνάζω, ακόμα και τι ψηφίζω… Υπάρχουν πάνω από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, σκεφτείτε τι θα γινόταν αν καθόντουσαν να παρακολουθούν ξεχωριστά τον καθένα τους… Κοινή λογική χρειάζεται, τίποτα άλλο…

ChristosT

@Πέτρος Π δεν είναι κοινή λογική…
Είναι γνώση, δύναμη, εξουσία.
Μπορώ να το κάνω και αφού το κάνω δεν έχω περιορισμούς.
Παρακολουθούνε τις επιλογές, συζητήσεις, συνήθειες, προτιμήσεις, παρόν και μέλλον σε γενικές γραμμές για να ελίσσονται αναλόγως.

Γι αυτούς υπάρχει ένα δόγμα.
Μπορώ να το κάνω;
Το κάνω.

Τίποτε άλλο…και δυστυχώς αποχαύνωση υπάρχει μπόλικη απότι βλέπω.

Πάνος®

@Πέτρος Π:
Σκέψου πέρα από το προφανές. Για να έρθει η στιγμή που όλο αυτό το υλικό της παγκόσμιας ζωντανής παρακολούθησης θα γινόταν εκμεταλλεύσιμο, θα έπρεπε να έχουν βρεθεί ήδη προ πολλού τα εργαλεία για την επεξεργασία του, χωρίς τη χρήση πολυάριθμου προσωπικού.
Τουτέστιν: έξυπνο λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας. Όταν έχεις το κινητό σου που ανά πάσα στιγμή αναγνωρίζει το “ΟΚ Google” που θα του πεις, και θα αντιλαμβάνεται ολόκληρες προτάσεις, τις οποίες επεξεργάζεται και απαντά καταλλήλως, και τέτοιες “ευκολίες” είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο πιο εξελιγμένο λογισμικό βρίσκεται στη διάθεση των μυστικών υπηρεσιών.
Δε χρειάζεται να βάλει ανθρώπους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Το λογισμικό εντοπίζει τους “επικίνδυνους πολίτες”, με την αναγνώριση λέξεων-κλειδιών, οι οποίες άπαξ και εντοπιστούν από το σύστημα, πλέον ναι, πλέον αναλαμβάνει κλασικός ρουφιάνος την παρακολούθηση.

ChristosT

Απο την στιγμή που τα ΠΑΝΤΑ περνάνε μέσα απο Servers της Google,Microsoft, Apple, κλπ…
Όλα ελέγχονται με την ίδια ευκολία που πλέον χρησιμοποιείται εφαρμογές Speech to Text…
Η Google σχεδόν το τελειοποίησε.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ.
Δείτε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που χρειάζονται αυτές οι εφαρμογές που νομίμως σας ζητάνε την συγκατάθεσή σας…και μετά σκεφτείτε πόσα γίνονται ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεσή σας…
Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας…
Αυτοί εξελιχθήκανε…εμείς μείναμε πίσω.
Ελέγχουν και θέλουν να ελέγχουν την ανθρωπότητα σε ΟΛΑ.
Οι ταινίες ΕΦ του Hollywood είναι διαφωτιστικότατες…
Μάς εξοικειώσανε πίο μπροστά για να μην αντιδρούμε τώρα ώς κάτι τελείως φυσιολογικό.

ChristosT

Kαι φυσικά όλα πληρωμένα και χρηματοδοτημένα απο τις τσέπες μας.
Ταίζουμε ώς ανθρωπότητα ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ…
Θα τον βρούμε (άν όχι ήδη πιστέυω) μπροστά μας…

Πάνος®

@ChristosT:
Δυστυχώς ορισμένοι βλέπουν τα πάντα ρόδινα. Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι εντάξει. Έχουμε και μαμω την τεχνολογία στα χέρια μας, οθονάρες, κινητάρες, καμεράρες κλπ. Όποιος θελήσει να τους χαλάσει το όνειρο και βγει να πει ότι ζούμε το big brother στο πετσί μας, και μάλιστα με τη συγκατάθεσή μας, αυτομάτως βαφτίζεται ως “συνομωσιολόγος”, “γραφικός” και άλλα τέτοια όμορφα. Περαστικά μας.

Πάνος®

Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά εξαφανίστηκαν από το χάρτη και πλέον είναι όλα αμερικανικών συμφερόντων (Apple, Google, Microsoft). Ο απόλυτος έλεγχος είναι πλέον γεγονός.
Οι ασιάτες είναι οι “χαμάληδες” που κατασκευάζουν φτηνά το hardware, και οι “έξυπνοι” αμερικάνοι αυτοί που το κάνουν και λειτουργεί προς το συμφέρον τους.

NikosAr

Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να γυρίζουν στα πανεπιστήμια ως κάτι νέο – διαφορετικό !!

antonis

ασχετο αλλα τωρα μπορει να παει να δουλεψει στην Pearson Specter Litt !

NikosAr

Ρε εσυ ChristosT και Πάνος
Σε τεχνολογικό σάιτ γραπτά λέτε την γνώμη σας και φοβάστε ότι “σας παρακολουθούν” ; Μονοπωλησατε μια ο ένας και μια ο άλλος “ποσο κακό είναι να σε παρακολουθούν ; Βήμα 1ο: κλείστε το smartphone το pc και βήμα 2 διάβαζε, άκου , μάθε. Αν θες πες τη γνώμη σου στην παρέα σου όταν πας για καφέ …

Πάνος®

@NikosAr:
Συνέχισε εσύ να τα βλέπεις όλα ρόδινα, κι όπως θα κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, γύρνα απ’ το άλλο πλευρό, να τα δεις κι έγχρωμα. Άσε εμάς να είμαστε οι “συνωμοσιολόγοι” και οι “γραφικοί”.

bezilys

@ChristosT @Πάνος® τελικά δεν είμαι ο μόνος με τέτοιες απόψεις!

Πάνος®

@bezilys:
Α, κι εσύ συνάδελφος “συνωμοσιολόγος” και “γραφικός” ;;;

james

Εσείς οι δυο τρεις που γκρινιάζετε μονίμως ότι μας παρακολουθούν, τι κάνετε ακριβώς ώστε να αποφύγετε την παρακολούθηση; Είμαι πολύ περίεργος.

Vasilist

Καλά εδώ το πήγαμε σε άλλο επίπεδο χαχα.
Πολύ φόβος για το τίποτα, ποιος δεν θέλει να τον παρακολουθούν παίρνει εφημερίδα έχει απλό τηλέφωνο χωρίς κάμερες και mail κτλ κτλ κτλ.
Χαλαρώστε… Εννοείται πως όποιος θέλει μας παρακολουθεί με την τεχνολογία όπως την έχουμε εξελίξει αλλά ας μην μας πιάνει και πανικός.

ChristosT

@bezilys κατά τα γνωστά…ότι είπε ο Πάνος.
Κάποτε λέγανε όσους τα λέγανε συνωμοσιολόγους…ρίχνανε και κάτι περί ψεκασμών και Νεφελίμ κλπ…τώρα που τους ήρθε το λουκούμι στον κ… το γυρίσανε…
Ε, εντάξει…λές και δεν το ξέραμε…χαλαρώστε…τί να κάνουμε…δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι…κ.ο.κ…
Τώρα ποιός ήταν και είναι σοβαρός…ο καθείς κρίνει.

Vai

Κατι που το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα ειναι πως ακομα και τα τηλεφωνα τυπου 3310 κλπ δεν ηταν καθολου ασφαλη και μαλιστα ηταν η αρχη για ολα αυτα. Απο το 2001 και μετα ολες οι συσκευες ακομα και αν ηταν απενεργοποιημενες ειχαν στο συστημα τους μηχανισμο κρυφης ηχογραφησης που ενεργοποιουνταν με “λεξεις κλειδια”. Αν ειχες το κινητο στο τραπεζι της καφετεριας για παραδειγμα απενεργοποιημενο και μιλουσες με την παρεα σου, εαν καποιος ανεφερε αθελα του πανω στην κουβεντα μια απο αυτες τις “λεξεις κλειδια” ξεκινουσε η ηχογραφηση. Απο εκει και περα ο σημερινος ανθρωπος ετσι οπως του εχουν ποτησει και του εχουν καλλιεργησει στην συνειδηση του ολα αυτα περι τεχνολογιας κλπ, ειναι που δυσκολο να απεμπλακει και να πει μια μερα τα πεταω και τα καιω “εις το ονομα της ιδιωτικοτητας μου”! Δεν λεω οτι δεν μπορει να το κανει, λεω οτι δεν θελει να το κανει. Εχουν μαθει ολοι να παραγγελνουν βιβλια, ρουχα, φαγητο, κοσμηματα, ηλεκτρονικες συσκευες και οτι αλλο φανταστεις απο το νετ. Ποιος θα βγει σημερα εξω να περπατησει και να τα ψαξει ολα αυτα στα μαγαζια οπως καναμε καποιοι παλαιοτερα? Ποιος νεος σημερα θα κατεβει ας πουμε στο κεντρο της Αθηνας να αγορασει δισκους η cd οταν… Συνέχεια »

ChristosT

[Απο εκει και περα ο σημερινος ανθρωπος ετσι οπως του εχουν ποτησει και του εχουν καλλιεργησει στην συνειδηση του ολα αυτα περι τεχνολογιας κλπ, ειναι που δυσκολο να απεμπλακει και να πει μια μερα τα πεταω και τα καιω “εις το ονομα της ιδιωτικοτητας μου”! Δεν λεω οτι δεν μπορει να το κανει, λεω οτι δεν θελει να το κανει. Εχουν μαθει ολοι να παραγγελνουν βιβλια, ρουχα, φαγητο, κοσμηματα, ηλεκτρονικες συσκευες και οτι αλλο φανταστεις απο το νετ. Ποιος θα βγει σημερα εξω να περπατησει και να τα ψαξει ολα αυτα στα μαγαζια οπως καναμε καποιοι παλαιοτερα? Ποιος νεος σημερα θα κατεβει ας πουμε στο κεντρο της Αθηνας να αγορασει δισκους η cd οταν απλα τα κατεβαζει ολα απο το ιντερνετ? Ποιο παιδι σημερα θα προτιμησει να παιξει μπαλα στην αλανα και στους δρομους να σκισει τα γονατα του στο χαλικι οταν ολα παιζουν Online σαν καμμενα? Ποιος θα γυρισει ολα τα βιβλιοπωλεια της περιοχης του για να βρει ενα συγκεκριμενο βιβλιο που ψαχνει? Και ολοι θυμομαστε νομιζω ποσο δυσκολο ηταν να βρεις καποτε κωδικους και βιβλια. Καλα για το καμακι και τα πειραγματα σε κοπελες δεν το συζηταμε καν. Και αυτα δεν τα γραφει κανενας 40αρης +. 30κατι ειμαι… Συνέχεια »

bezilys

@Πάνος® όπως το πάρει ο καθένας!

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

Πολλές ταινίες με θεωρίες συνομωσίας βλέπετε μερικοί-μερικοί , και στο κάτω-κάτω κάνεις δεν σας υποχρέωσε να γραφτείτε στο facebook ή να αγοράσετε smartphone τελευταίας τεχνολογίας , το κάνατε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ…όλοι θέλουν τα καλά της τεχνολογίας αλλά να μην πληρώσουν τίποτα δεν γίνεται…οπότε σας έχω μια πρόταση έσας τους ”θιγμένους” από τις ”αποκαλύψεις” των wikileaks, λες και το ακούτε πρώτη φορά οτι για να χρησιμοποιήσει κανείς τις υπηρεσίες του facebook και παρόμοιων μέσων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ στους όρους χρήσης : ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ γιατί μας ζαλίσατε τον έρωτα για να το πω ευγενικά…!!!

Vai

Παραδοσεις? Εδω να πουμε κανουνε διαγωνισμο οι νεοι για το ποιος θα εχει μεγαλυτερα γενια και περισσοτερα τατου απο τον αλλον. Ολοι τα ιδια κουρεματα, ολοι τα ιδια ρουχα, ολοι το ιδιο στυλ και συμπεριφορες χωρις καμια προσωπικοτητα επειδη ετσι τους το εχει επιβαλλει η μοδα, η αμερικανοποιηση και ο μεταμοντερνισμος! Ολοι ακολουθουν τα προτυπα που τους εχουν επιβαλλει στην τηλεοραση. Να μην πω φυσικα για το οτι φτασαμε στο σημειο οι “γυναικες” να ξυριζουν τα κεφαλια τους και οι “αντρες” τους κωλους τους! Η οτι οι γυναικες σημερα φορανε αρβυλες και σε λιγο οι αντρες θα φορανε τακουνια! Παιχνιδια? Αν ρωτησεις σημερα ενα πιτσιρικι τι ειναι το κρυφτο, το κυνηγητο, τα μηλα κλπ πιθανοτατα δε θα ξερει να σου πει. Θα ξερει να σου πει φυσικα για το wow για το lineage και τα συναφη. Και αν καθησουμε και το ψαξουμε λιγακι ολο αυτο που ολοι ειναι κολλημενοι σε μια οθονη απ οτο πρωι μχρι το βραδυ στα τρενα, στα λεωφορεια, στους δρομους η στο σπιτι, εχει καθαρα ψυχολογικα αιτια. Δεν μπορει να θεωρηθει υγιες ενα ατομο το οποιο δεν κινητοποιειται, δεν δραστηριοποιειται, δεν βγαινει απ το σπιτι του και ειναι ολη μερα σε εναν καναπε η μια καρεκλα.… Συνέχεια »

ChristosT

@ΧΡΗΣΤΟΣ Κ δεν κατάλαβα…όποιος δεν θέλει κινητά και Zuckerberg οφείλει να ζήσει στα Βουνά;
Απο πού πηγάζει αυτό; Μήπως να πάρουμε και την άδεια του Zuckerberg για να αναπνέουμε;
Λέω…μήπως;
Για να δικαιολογήσετε τον εθισμό σας φτάνετε στο άλλο άκρο…το κατανοώ.
Ποιός σου είπε οτι υπάρχει Όρος Χρήσης να παρακολουθούνε Smart TV και κινητά ΧΩΡΙΣ την συναίνεση των χρηστών;
Άν εσύ θέλεις να χρησιμοποιείες το φατσοβιβλίο…είναι δικαίωμα σου…όπως και δικό μου να ΜΗΝ το χρησιμοποιώ…
Οι Smart TV και τα κινητά ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και χώρια απο το Facebook πώς συνδέονται με την ανόητη λογική σου;
Στο φατσοβιβλίο σου βάλε και τον κ… σου να το πώ ευγενικά…
Αλλά στα υπόλοιπα ΑΠΑΙΤΩ την συναίνεσή μου!
Το κατάλαβες ή να το πώ αλλιώς;

Πάνος®

Τελικά υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που είναι ξύπνιος, την έχει ψυλλιαστεί τη δουλειά και βλέπει πίσω από τα φαινόμενα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό. Οι υπόλοιποι που τους χαλάει η σούπα και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πετάνε ταμπέλες περί συνωμοσιολόγων κλπ, δε με εκπλήσσουν καθόλου.

@ChristosT και @Vai, τα είπατε όλα.

ChristosT

@Πάνος® κοίτα τι καμένα άτομα κυκλοφορούνε στα blogs… Διάβασε παρόμια λογική…π.χ… Κάποια στιγμή τα αυτοκίνητα θα γίνουν ηλεκτρικά και θα έχουν ένα κάρο εγκεφάλους, κάμερες παρακολούθησης, και λειτουργικά με τις ίδιες ευπάθειες των Smartphones. Θα σου ακυρώσουν την παλιά τεχνολογία και θα σου την επιβάλλουν. Και έρχεται ο άλλος…φωστήρας μιλάμε…και σου λέει… Σε τραβήξανε μέσα στο αμάξι σε προσωπικές στιγμές, κατασκοπέυσανε συνομιλίες, σε πετάξανε απο τον δρόμο έξω με κίνδυνο να σκοτωθείς κλπ… Σου λέει αγόρασε γάιδαρο και κινήσου. Ναί αλλά τα γαιδουράκια εξαφανιστήκανε, και το “θεάρεστο” ρημαδοκράτος τα έκανε όλα ψηφιακά και με Online υπηρεσίες. Μου έδωσε εναλλακτικό τρόπο; όχι. Ακόμη και τα καρτοκινητά να ήθελες να χρησιμοποιήσεις στους δρόμους τα ξηλώσανε. Άρα μου το επιβάλει. Και έρχεται ο άλλος να μας το παίξει “Δημοκράτης” και “έξυπνος”. Και τα Βουνά σε λίγο απαγορευμένα θα είναι για να μην γλιτώνεις απο την ΠΑΡΑΝΟΙΑ τον Νεοταξιτών. Άρα σου λέει…ή θα μου ανήκεις…ή ψόφα! Ωραίοι “άνθρωποι” κυκλοφορούνε εκεί έξω…Δημοκράτες κατά άλλα… Μετά μας φταίει ο Τράμπ. Είναι φασίστας κατά άλλα… Αποφασίσω και διατάζω την είδανε όλοι και απαιτούνε και δήθεν σεβασμό απο τις κοινωνίες. Ε, ρε υποκριτές… Τους πείραξε που δεν δέχεται παράνομους μετανάστες στην χώρα του, ΑΛΛΑ όταν αυτοί βιάζουν, ληστέυουν… Συνέχεια »

Katsantour

Αντε δειλα δειλα να βγει στην αγορα εργασιας 😛

NWO (τμημα αεροψεκασμων και διαδικτυου)

Δε θα γλιτωσει κανενας! Το σχεδιο μας ειναι πολυεπιπεδο και σατανικο. Για οσους ξυπνανε απο το ληθαργο του διαδικτυου και νομιζουν οτι σωθηκαν, εχει προβλεφθει προγραμμα συστηματικου αεροψεκασμου.

Συνταγματαρχης Π.Ρ. (κατω απο πιλοτικη διαβαση)

Vai

@Πανος, δε νομιζω οτι προκειται περι συνωμοσιας αλλα για κατι υπαρκτο πλεον εδω και πολλα χρονια. Ειναι αλλο πραγμα να υποστηριζεις πως η Γη ειναι επιπεδη η οτι δεν πηγε ποτε ο ανθρωπος στο φεγγαρι και αλλο πραγμα η παρακολουθηση μεσω των smartophones και των smartTV την στιγμη μαλιστα που πληθος τεχνολογικων sites πριν λιγο καιρο ειχαν αναφερθει σε αυτο το θεμα. Ενταξει και μενα ορισμενες φορες ομολογω μου αρεσει να παρακολουθω τετοια θεματακια συνωμοσιολογιας απλα απο ενδιαφερον και το 90% αυτων φυσικα δεν τα πιστευω καν. Να σου δωσω ενα παραδειγμα? Καθομουν και εβλεπα το τελευταιο βιντεακι του secureteam10 στο youtube που κατα τυχη μιλουσε γι αυτο το θεμα που συζηταμε εδω τωρα. Ενταξει δεν ειμαι ο τυπος που βαζει ταινιες και αυτοκολλητακια στην webcam του η βαζει το smartphone του στον φουρνο μικροκυματων οταν εχω κοσμο σπιτι και συζηταω, αλλα σιγουρα δεν εχω καμια επαφη με τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης (ειχα twitter καποτε αλλα το εκλεισα εντελως και αυτο), τηλεοραση δεν παρακολουθω γιατι πολυ απλα δεν εχει να μας δειξει κατι καινουριο εκτος οτι προκειται για ενα μεσο αποβλακωσης και κατευθυνσης εγκεφαλων και μαζων και φυσικα προσπαθω να μαζεψω ενεργεια για αυτα που προκειται να γινουν στο μελλον… Συνέχεια »

bezilys

@ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. Ένα πράμα σαν το τσιγάρο και το τσιγάρο δεν σε αναγκάζει κάνεις να το περνεις αλλά όταν το δοκιμάσεις μια φορά σου γίνεται εμμονή τουλάχιστον στους περισσότερους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet featured Instagram Mark Zuckerberg

Threads: Διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα

Διαθέσιμο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, είναι πλέον το Τhreads, η πλατφόρμα της Meta.