Νέα Smart Gadgets έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

smart gadgets στον ΓΕΡΜΑΝΟ, Νέα Smart Gadgets έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Στον ΓΕΡΑΜΝΟ έφτασαν τα Call Of Duty Drones, οι VR μάσκες DLODLO και τα πρώτα ολοκληρωμένα συστήματα εικονικής πραγματικότητας στον κόσμο με αισθητήρα αναγνώρισης των κινήσεων του κεφαλιού 9 αξόνων (9-axis sensor).

CALL OF DUTY Drone MQ-27 Stunt με πλήθος λειτουργιών, κορυφαία χαρακτηριστικά και ακριβή έλεγχο μέσω χειριστηρίου. Είναι κατασκευασμένο από σκελετό υψηλής αντοχής, με 4 έλικες και προστατευτικές στεφάνες για προστασία από χτυπήματα και πτώσεις, είναι εύκολο στη χρήση και θα το βρείτε στα 79.91 ευρώ.

CALL OF DUTY Drone Dragonfly Wi-Fi με ευκολία στη χρήση χάρη στην ασύρματη σύνδεση μέσω Wi- Fi, δυνατότητα έλεγχου μέσω χειριστηρίου αλλά και Smartphone ή Tablet. Είναι εξοπλισμένο με κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο και διατίθεται στα 199.90 ευρώ.

DLODLO μάσκα VR A1 iOS: Είναι συμβατή με iPhone 6, 6S & 7 και διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης των κινήσεων του κεφαλιού 9 αξόνων, πάνελ και πλήκτρα ελέγχου, αλλά και υποδοχή σύνδεσης μέσω lightning. Είναι ελαφριά, εύχρηστη και διατίθεται στα 119.90 ευρώ.

DLODLO μάσκα VR H2: Είναι συμβατή με Android Smartphones 4.7″ – 5,7″ ιντσών και διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης των κινήσεων του κεφαλιού 9 αξόνων, πάνελ και πλήκτρα ελέγχου, αλλά και υποδοχή σύνδεσης με το Smartphone μέσω micro USB. Είναι εύκολη και άνετη στη χρήση, με πλήθος περιεχομένου στην εφαρμογή DLODLO VR APP για παιχνίδια και ταινίες και διατίθεται στα 89,90 ευρώ.

Samsung Gear VR with Controller: Η συγκεκριμένη μάσκα εικονικής πραγματικότητας είναι συμβατή με τα Samsung Galaxy Smartphones (S8+, S8, S7, S7 Εdge, Note5, S6, S6 Edge, S6 Εdge+). Διατίθεται στα 129 ευρώ.

smart gadgets στον ΓΕΡΜΑΝΟ, Νέα Smart Gadgets έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.