1 δισεκατομμύριο ενεργά iPhone στην αγορά [Above Avalon]

iPhone, 1 δισεκατομμύριο ενεργά iPhone στην αγορά [Above Avalon]

Φαίνεται πως η Apple έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς έχει πλέον 1 δισεκατομμύριο ενεργές συσκευές της σειράς iPhone. Οι πληροφορίες έρχονται από την πλατφόρμα Above Avalon, η οποία ελέγχει την βάση ενεργών συσκευών iPhone από το 2008.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχουν λιγότεροι νέοι χρήστες iPhone, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και με τη νέα σειρά, καθώς το 80% των πωλήσεων θα αφορά αναβαθμίσεις παλαιότερων συσκευών. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών είναι πως η Apple θα φτάσει σχεδόν τις 250 εκατομμύρια πωλήσεις ανά τρίμηνο μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Ο τρέχων αριθμός τεμαχίων ανά τρίμηνο είναι περίπου 200 εκατομμύρια συσκευές.

Σύμφωνα με τον Neil Cybart, ιδρυτή της Above Avalon, για να διατηρήσει τις αυξημένες πωλήσεις η Apple θα πρέπει να επικεντρωθεί στις όλο και περισσότερες δυνατότητες της κάμερας της αλλά και να αυξήσει τη χρηστικότητα των συσκευών της, δηλαδή το smartphone να κάνει ακόμα περισσότερες εργασίες για τους χρήστες. Επίσης, ο Cybart σημειώνει πως αν και τώρα έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργές συσκευές iPhone, η Apple μπορεί να φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια με το Apple Watch.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Αφου πουλαει 200 εκατομμυρια συσκευες το τριμηνο, αρα πανω κατω ειναι ενεργες οι συσκευες των 5 τελευταιων τριμηνων, δηλαδη ενος χρονου και κατι. Οι παλιοτερες τι εγιναν; Χαλασαν;

Alex

Το έτος. 200Χ5 ετη , 1 δις.
Η μόνη εταιρία που το καταφέρνει αυτό. 5 ετης υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.