Galaxy S8: Η ειδική έκδοση 128GB θα κοστίζει 1000 δολ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του Galaxy S8 με 128GB αποθηκευτικό χώρο και τιμή η οποία θα φτάνει σχεδόν στα 1000 δολάρια. Η Samsung θα παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα λογικά τον επόμενο μήνα στην Νέα Υόρκη, όπου και θα γίνει το ειδικό event.

Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο ότι η Κορεάτικη εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του Samsung Galaxy S8, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές στην Ασία, όπως την Κίνα και την Νότιο Κορέα. Σήμερα μαθαίνουμε ότι η έκδοση αυτή θα έχει 6GB RAM ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 64 ή 128 GB. Η έκδοση με τα 128GB εσωτερικής μνήμης θα κοστίζει 940 δολάρια, ενώ αυτή με τα 64GB θα κοστίζει λίγο λιγότερο, στα 885 δολάρια.

Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτή η έκδοση κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Σίγουρα το κόστος της συσκευής θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την λήψη αυτής της απόφασης, αφού ίσως δεν υπάρχει μεγάλο κοινό που θα πλήρωνε μια τέτοια τιμή στην Ευρώπη και την Αμερική. Η Samsung σίγουρα θα επιλέξει να δώσει βάση σε αγορές που η συγκεκριμένη έκδοση θα πουλήσει περισσότερο.

Samsung Galaxy S8 128 GB memory Asia special edition, Galaxy S8: Η ειδική έκδοση 128GB θα κοστίζει 1000 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

65 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

128 gb μαλιστα , περα απο το οτι οποιοδηποτε κινητο στο 1000 ειναι υπερβολικο ,ας σου δινει ενα καρο πραγματα παραπανω το s8 , σκεφτομαι τωρα εχε γουστο να κανει καμια πλακα η samsung και να βγαλει την sd , εκει εχει τελειωσει για εμενα αν γινει , Κινα κατευθειαν

gerry

miso na valw to nefro m sto Ebay….

Ioannis

-1000 ευρω? και γιατι να μη παρω iphone ?
– γιατι το samsung εχει 6gb ram εχει snapdragon 835 εχει την ταχυτηερη μνημη ραμ εχει τον ταχυτερο εσωτερικο σκληρο δισκο εχει…..
-ναι αλλα κολλαει! το iphone 7plus που δεν τα εχει ολα αυτα γιατι δεν κολλαει?

Chris_BMW

@giorgosgek
Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας,σκοπεύεις να δώσεις 1000 ευρό για τηλέφωνο το οποίο μεταξύ άλλων θα είναι εξοπλισμένο με 128(!)GB χώρου αποθήκευσης και διαβάζω πως η Samsung θα τελειώσει για εσένα αν αφερέσει την κάρτα sd;
Έχω την εντύπωση οτι κάποιοι έχεται μείνει στην εποχή των Galaxy S3-S4 με τα 16 GB..

Chris_BMW

Διόρθωση: “ἐχετε”

Γιώργος Κ.

Ioannis εντελώς λάθος επιχείρημα. Τα Samsung έχουν ξεφύγει από την έννοια του κολλήματος εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια. Άλλο έργο δεν έχετε να παίξετε; Κούρασε πια αυτό κι εδώ μιλάμε για την ειδική έκδοση του 8 , πάλι αναφέρετε το μήλο; Παντού τα ίδια;

Genesis

απο το s6 και μετα η samsung εχει κανει πολυ καλη δουλεια και δεν κολλανε πλεον.
παντως κατι πρεπει να γινει με αυτες τις τιμες στα smartphone δεν γινεται να φτανουν τα 1000 ελεος δηλαδη… με 1000 παιρνεις υπολογιστη tablet και smartphone….εχουνε καταντησει αδεια.

ChristosT

Όποιος το θέλει μετά απο το 6μηνο που θα έχει κανονική τιμή.
Απλά και κατανοητά.
Εγώ πήρα 6s plus 128 με 550 ολοκαίνουριο και ησύχασα.
Ποτέ ξανά Samsung άν δεν αλλάξει ρότα σε αναβαθμίσεις και hardware πολιτική.
Έτσι για σπάσιμο.

aggelos

συγνωμη αλλα με 940 ευρω θα εχεις 128 gb χωρο 6 gb ram και ενα κινητο τερας με οθοναρα τελεια καμερα αδιαβροχο με το καλυτερο επεξεργαστη και δυνατοτητα να βαλεις πενακι και dock να το χρησιμοποιησεις σαν pc.τι αλλο επρεπε να κανει?!δηλαδη να παρω pc αλλα να μη μπορω να το βαλω στη τσεπη,να παρω δισκο 100 ευρω για να εχω χωρο,να παρω καμερα ψηφιακη αλλα να πρεπει να τη κουβαλαω και να δωσω και 400 ευρω.και να παρω και gopro για να το βουταω στο νερο ενω εγω με το s7 edge πηδουσα το καλοκαιρι στη λευκαδα απο βραχους 10 μετρων με το κινητο στο χερι.

χρηστος

Παιδια σε αντιθεση με τις κινεζικες εταιριες και την Apple, η Samsung, η LG κτλ μετα απο λιγους μηνες κανουν μεγαλες μειωσεις και μπορεις να βρεις την συσκευη εως -200 ευρω μετα απο κανα 5μηνο με 6μηνο. Η Apple περσυνα μοντελα τα κρατα ακομα 700 ευρω. Τι λετε τωρα..

Γιάννης

Και του χρόνου η ειδική έκδοση θα στοιχίζει 1100 δολάρια. Για τους περισσότερους Έλληνες η Κινέζικη αγορά κινητής τηλεφωνίας αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Katsantour

Ε οχι να δωσουμε και ενα χιλιαρικο για την πλαστικουρα το samsung απο τη στιγμη που υπαρχουν πολυ καλυτερες συσκευες που σου προσφερουν πολυ καλυτερη εμπειρια χρησης χωρις να υπαρχει ο κινδυνος φωτις

Genesis

@aggelos μην συγκρινουμε υπολογιστη με κινητο σε παρακαλω…ειδικα οταν μιλαμε για τετοια λεφτα. και με 4 ραμ μια χαρα εισαι δεν χρειαζεσαι ακομη 6gb, αγγελε απλα τα λεφτα ειναι too much δεν λεω κανει το ενα κανει το αλλο αλλα δεν χρειαζεται να το δινουμε σε μια τιμη αστρομομικη…λεμε για το μηλο αλλα και η samsung ακολουθα τα βηματα της.
@Christos hardware πρεπει να αλλαξει συμφωνω σε αυτο.

να κοιταμε το γενικο συνολο δυστηχως δεν αγοραζουν ολοι απο skroutz και εκκατομηρια κοσμος δυστηχως παει και τα παιρνει απο την πρωτη μερα.

Κανενα κινητο δεν αξιζει τοσο….δεν ειναι υπολογιστης. το ξερω δεν προκειται να αλλαξει αυτη η φιλοσοφια της τιμης αλλα μια συζητηση κανουμε.

Mits

Εδώ οι εταιρίες άρχισαν να ζητάνε χιλιάρικα κι αντί όλοι να μποϊκοτάρουν όσο μπορούνε, προσπαθεί ο ένας να πει ότι αξίζει και ο άλλος να πει ότι δεν παίρνει Samsung που είναι ακριβή αλλά θα πάρει iPhone που έχει ένα χιλιάρικο, έτσι για σπάσιμο. Ρε δεν τα πάνε εν 5χιλιαρο.Ετσι μας χρειάζεται!!!
Α, μην ξεχνάτε. Να κατηγορείτε όσους πάνε Κίνα μεριά και δε σκάνε 1000αρικο κάθε χρόνο.

aggelos

genesis πες μου ενα λογο που δε πρεπει να συγκρινω το pc με το κινητο που θα σου δινει τη δυνατοτητα να το εχεις και σαν pc?too much τα λεφτα παιδια οχι δεν ειναι.να κανετε εσεις μια εταιρεια που να επενδυετε δις και να πουλατε τα κινητα σας για 200 ευρω με 20 ευρω κερδος.αν επενδυσεις καραβια,καραβια πρεπε να βγαλεις…αν επενδυεις ντοματες,ντοματες θα βγαλεις.αν δε σας αρεσουν τα χιλιαρικα και τα θεωρειτε υπερβολικα ή καντε μια εταιρεια με κινητα εσεις πιο φτηνα ή παρτε ενα κινεζικο και μη μας τα πρηζετε ολη μερα καθε μερα.δε γινετε να θελετε τεχνολογια αιχμης με απιστευτη οθονη,με επεξεργαστη που εχει μεσα ενα τρις τρανζιστορακια σε μεγεθος κουαρκ,με αντοχη σε πτωσεις,με gorilla glass,με μπαταρια μεγαλη,καμερες,καλη ποιοτητα κατασκευης,λογισμικο ακριβο,πατεντες,παλμογραφο,και οτι υπαρχει τελος παντων εκει εξω που σπανε το κεφαλι τους 10.000 επιστημονες καθε μερα σε εγκαταστασεις τεραστιες με χιλιαδες εργαζομενους και να το εχετε με λιγα λεφτα.οι κινεζοι που λετε πουλανε φτηνα για να μπουν στην αγορα και γιατι πουλανε κατι λιγοτερο απο τους αλλους.το mi mix γιατι κανει 1000 ευρω δηλαδη?

Drakos

Τουλάχιστον θα βάλουν καμία οθόνη της προκοπής η θα πας να πατήσεις το Κ και τελικώς θα νιώθει το Μ ??? Ότι και να κάνει αυτή η εταιρία το λαγκ στο χρόνο πάνω δε μπορεί να το αποφύγει …Και 300 γκιγκα ραμ να βάλει το αντροιντ λειτουργεί σαν καρκίνος απο οτι έχω καταλάβει … κρίμα

Genesis

@aggelos μπορω να κατσω να σου γραψω αρκετα πραγματα που μπορει να κανει ενα pc και οχι το κινητο σε αυτα τα λεφτα. που φανταζομαι ξερεις ποια ειναι, προσεξε εγω ποτε δεν ειπα για 200 ευρω φανταζομαι το ελεγες για τον Mits, φυσικα ειναι εταιρια που πρεπει να κανει κερδοι να πληρωσει εργαζομενους κτλ.δηλαδη θες να μου πεις μια εταιρια οπως η apple και samsung που πουλανε πολλα μα παρα πολλα αν πουλαγαν το ποιο ακριβω τους κινητο στα 600 700 δεν θα τους εφταναν ? μιλαμε για 400 με 500 κερδος ανα συσκευη πολλα λεφτα για κερδοι που πιστευω ειναι ενα αρκετα ικανοποιητικο ποσο.
ενα pc τι μπορει μα κανει vegas pro, full photoshop, ταινια σε οθονη, να παιξεις να ποιο βαρια παιχνιδια, 1tb για να αποθηκευσης οσα και οτι θες , να φτιαξεις ενα site γενικα να κανεις οτι θες απο δημιουργια να φτιαξεις τη δικια σου μουσικη οπως θες, full office , θες και αλλα…α δεν ξεφορτιζει σε 3 ωρες οταν ταυτοχρονα παιζεις ακους μουσικη background και μιλας στο skype….

aggelos

ναι οντως δεν απαντησα μονο σε σενα.η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν εχει επιχειρηση καποιος απο εσας ουτε αποδιδει φπα,ουτε ικα,ουτε ζημιες εχει,ουτε αποσβεσεις επενδυσεων υπολογιζει,ουτε r&d,ουτε μαρκετινγκ και το πιο βασικο το κερδος αυτου που θα το πουλησει.δε γινεται να το πουλησει η σαμσουνγκ στο καθε κωτσοβολο 900 ευρω.εχει μεταφορικα,φπα,εκτελωνισμο,και πρεπει να βγαλει και το καθε καταστημα ενα καλο ποσο.οσο για το pc κατ αρχην ρε genesis το s8 λεμε θα εχει pc dock και θα το χρησιμοποιεις κανονικα σαν pc τι δε καταλαβες.και επισης το 99% των χρηστων pc θα μπορει να κανει αυτα που εκανε στο pc του μεσω αυτου του τροπου.ταινιες θα συνεχισουμε να βλεπουμε στη τηλεοραση μας και photoshop επαγγελματικο για να χρησιμοποιεις ρε φιλε κανεις καποια δουλεια πολυ καλη και το να θες κινεζικο κινητο κατι δε παει καλα.αλλα οπως και να χει εισαι σε μια μειοψηφια χρηστων ναι παρε ενα pc.

Genesis

@aggelos,δεν εχω δει σε ενεργεια ακομη το dock, αλλα οτι samsung apple lg κτλ εχουν εξοδα και αλλα ναι, δεν ξερω πως ειναι ακριβως τα οικονομικα της samsung για να σου πω με μαθηματικη ακριβεια.
δεν εχω προτιμηση σε εταιρια για κινητα για να αγωρασω , ψαχνω παντα κιμητο με τα χαρακτηριστικα που με ικανοποιουν και διαλεγω αλλα το ψαχνω αρκετα οπως οι περισοτεροι εδω. Εγω πιστευω οτι οι τιμες αυτες δεν ειναι σωστες.
Αγγελε για να μην γινει και καμια παρεξηγησει δεν εχω καποιο θεμα μαζι σου συζητηση να γινεται.

Αγγελος

Ουτε εγω ενταξει σορρυ αν εγινα λιγο εριστικος λαθος μου.απλα γενικα καμια τιμη εξω εκει στην αγορα δεν ειναι τυχαια.οι τιμες στα προιοντα πολυεθνικων βγαινουν με πολυ συγκεκριμενο τροπο που ειναι απιστευτα μελετημενος ωστε να βγαινει ο καθε ασχετος απο εμας να πεταει τη κακια του.προφανως κι εγω δε θελω να πληρωνω 829ευρω το κινητο μου και θα ηταν τελεια αν το πληρωνα 449.αλλα απο την αλλη για καποιο λογο συμβαινει αυτο και πολυ απλα ειτε επιλεγω κατι αλλο ειτε περιμενω 12 μηνες για να το παρω τοσο.

ΝΤ

Τι την ψάχνετε ρε παιδιά. Δίκιο έχουν.. Καλά λέει ο άλλος. 5χιλ να τα πάνε τα κινητα κ να χειροκροτσμε κ να θεοποιουμε τις ετσιρειες.Εξαλλου είμαστε “”επαγγελματίες”…επαγγελματίες κορόιδα μάλλον, κ εξάλλου θέλουν κέρδη,να μην πληρώσουμε εμεις;;;10 χΙΛ για να βγάλουν κάτι.

Demis

@Chris_BMW το θέμα είναι αλλού πχ εχεις όλες μα όλες της φοτο σου στην sd η γίνονται αυτόματα backup στην sd
σου πέφτει το τηλέφωνο ψοφάει εχεις όλες της φοτο σου η παθαίνει κάνα bootloop πάλι εχεις όλες της φοτο σου

και μην πεις για cloud δεν έχουμε όλοι την όρεξη να βγάζουμε τον κώλο μας εξω να βλέπει το κάθε καμένο εταιριακη και κράτος

manosz

Δωστε ευρω στις εταιριες.. συμφωνω να πανε 5 χιλιαρικα..παω στοιχημα τα επιχειρήματα του αγγελου θα ειναι τα ιδια για την τιμη!

Χρησταρας

Παιδια ας λογικευτούμε λιγο. Το pc το παιρνεις 1000 ευρω αλλα το κρατας 10 χρονια. Το κινητο θα το παρεις ένα χιλιαρικο και σε 2 χρονια, που η μπαταρια θα τα εχει φτησει και το λειτουργικο θα κολλαει από την πολλη χρηση, θα παρεις καινουργιο. Ειδικα αν σκεφτείτε ότι δεν πληρωνουμε καποια καινουργια πατεντα αλλα μικρες αναβαθμίσεις κάθε χρονο σε hardware που ελαχιστη διαφορα προκαλουν στην εμπειρια χρησης, ακομα και 400 ευρω να εκανε (oσο ένα ps4) παλι πανακριβο θα ηταν.

Τεχνοκρατης

1000 ευρώ για να μπαίνεις στο Facebook και στο Imstagram και για να παίζεις tetris στο τηλέφωνο. Όσα gb και αν βάλουν τα android θα παραμείνουν android. Περιμένετε να βγάλει η Microsoft το Surface Phone που θα παίζει κανονικές windows εφαρμογές και τότε θα δείτε γατάκια.

ChristosT

@Demis πάντως για ενημέρωση…
και στο Iphone που πήρα τώρα έχω παραγγείλει αυτό (SanDisk iXpand flash drive 64GB) και είναι μια χαρά. Έχει σε όλες τις χωρητικότητες και κάνει την ίδια δουλειά σχεδόν με την sd.
Φωτογραφίες και βίντεο θέλω μόνο και κάνει άψογα την δουλεια του.
Το θέμα με την Samsung είναι οτι το παραξήλωσε! Έβγαζε σε νορμάλ τιμές κινητά και ανεξάρτητα σε όλα.
IR δεν έχει, αποσπώμενη δεν έχει, radio δεν έχει, αναβαθμίσεις κοροιδία 1,5 έτους…γιατί να πάρω Samsung και όχι Iphone;
Απο μένα έχει τελειώσει η Samsung. ΆΝ ποτέ βάλει μυαλό τα ξαναλέμε…
Θα καταστραφεί απο μόνη της.
Δεν θέλει και βοήθεια.

Paul

1000 ευρώ για android ? .Δεν τους βλέπω ανάσκελα καλύτερα

Πάνος

Τρελή ευκαιρία. Θα πάρω 2-3 σε διαφορετικά χρώματα, να έχω να συναλλάσσω ανάλογα τα κέφια.

KnightRider

Απορώ γιατί κάθε χρόνο ότι καινούργιο βγαίνει να είναι πάντα λίγο πιο ακριβό ???

KnightRider

**εννοώ δηλ ότι πχ βγαίνει στα 700€ μετά από 1 χρόνο στα 750€ και τον επόμενο χρόνο 800€+

bezilys

@gerry χαχχαχαχαχ μπορείς επίσης να τα πουλήσεις και στο lalafo :p :p :p

ChristosT

@KnightRider
Γιατί απλά ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.
Η Samsung είχε χασούρα με τις εκρήξεις στο Note 7. Τα δικά της τα λάθη κάποιος πρέπει να τα πληρώσει!
Με την μόνη διαφορά οτι τα κορόιδα τελείωσαν….
Βάλε 50 ευρώ στην κάθε συσκευή και λαμβάνοντας υπόψιν οτι π.χ πούλησες 10 εκ συσκευές…
Do the Maths….50*10.000.000 =500.000.000!!!
Nά η χασούρα της Samsung…

Pit

OnePlus 3 (3t τώρα) παιδιά στα 400-450 ευρώ και θα με θυμηθείτε.

Θηρίο και οικονομικό (για αυτά που προσφέρει πάντα, δε διαφωνώ με όσους λένε ότι και 400 ευρώ πολλά είναι για κινητό).

ChristosT

Και για να μην το παιδεύουμε πολύ πολύ, συμφωνώ απόλυτα σε ότι είπε ο συνωνόματος Χρηστάρας.
Θέλετε κινητό για μία 5ετία; Αγοράστε ένα περσινό Iphone στα 600 και τέλος.
Όποιος δίνει 1000, δηλαδή ΑΛΛΟ ένα κινητό των 400 ή διακοπές στο εξωτερικό απλά τα έχει για πέταμα.
Τιμωρήστε τους(όλους) και μην αγοράζετε στο πρωτο εξάμηνο την συσκευή.
Θα βάλουν μυαλό Guarantee!
500-600 και τους είναι πολλά.

Genesis

@ChristosT οσο υπαρχουν θυματα που τα αγοραζουν απο την πρωτη μερα δεν θα βαλουν μυαλο…εδω η παγκοσμια οικονομια παει στον κατηφορο και εταιριες βγαζουν κινητα στα 1,000…και το χειροτερο ειναι οτι το κινητο το παιρνςις για κανα παιχνιδακι να περναει η ωρα στο μετρο για καμια φωτογραδια βιντεο facebook, instagram κτλ.

ChristosT

@Genesis
+1

vaggos

christos T @ τι πισωγύρισμα ήταν αυτό , πήρες κινητό που το εχουν τα πιτσιρίκια στο σχολείο και οι κομμωτριες? μ αρέσει που λες οτι δεν έχει IR, αποσπώμενη δεν έχει, radio δεν έχει, λες και αυτο που πηρες εχει!! 4,7ιντσες οθονουλα, itunes να περιμένεις κανα 20 λεπτο για να βαλεις κανα τραγούδι και κανα 4 ωρο νσ φορτισει , και να σε βράζει η ακτινοβολία

vaggos

chrstos T@ 780 ευρω εχει το 6s plus 128gb που το βρήκες εσυ 550 καινούργιο? εσυ δεν έσκιζες πριν 2 μήνες τα ρούχα σου για τα samsung και το note7?

ChristosT

@vaggos να διαβάζεις ότι λέει ο άλλος για να κατανοείς.
Αφού δεν έχει πλέον τίποτε ένα Samsung και μας γράφει η sammy στα παλιά της τα υποπόδια στις αναβαθμίσεις γιατί να μην πάρω αυτό που έχει αναβαθμίσεις; Κοινή λογική…
Όσο για τα περί κομμωτριών κλπ…πιάσε πρώτα ένα Iphone και μετά έλα να τα πούμε.
Οι Κομμώτριες πλέον έχουν και Samsung, εσύ πώς καταδέχεσαι να έχεις ένα απο αυτά;
Όχι δεν έσκιζα για τα s8 και Note 7 που το ένα δεν θα έχει αυτά που είπα και το άλλο δεν κυκλοφορεί. Έσκιζα για το Note 4 το οποίο ώς το δεύτερο Note ή μάλλον ΤΟ ΠΡΩΤΟ αφού δεν κυκλοφόρησε το 5άρι Ευρώπη ΤΟ ΑΦΗΣΕ εκτός Nougat!!! Αναβάθμιση του 2016 καλοκαίρι με κινητό τέλος του 2014′.
Δηλαδή 1,5 χρονών…άν εσύ γουστάρεις να σε πιάνουν κοροίδο δικαίωμα σου.
Προσωπικά…NO.
Το κινητό ήρθε απο εξωτερικό και με έξτρα εγγύση.
Έν ολίγοις όταν ένα samsung γίνεται Iphone παίρνεις το δεύτερο με μεγαλύτερη υποστήριξη.

ChristosT

Όταν βγάζεις τα μάτια σου μόνος σου δεν περιμένεις βοήθεια…
Αυτά για την sammy και της έυχομαι καλό πάτο…διότι εκεί το πάει.

vaggos

christos T @ εγω βλέπω οτι εχει γεμίσει ο κόσμος samsung και ειδικά το edge ενω τα iphone πεθαναν, οσο για τα update του iPhone γεμάτα προβλήματα είναι , μια συμβουλή θα σου δώσω το plus .. οχι στην κωλοτσεπη μην το κάνεις μπούμερανγκ

ChristosT

@vaggos δική μου συμβουλή…παράτα την Samsung με τα σαπάκια κυκλώματα και κάνε μία μετάβαση σε κόσμημα.
Όσο για τις τσέπες έχω μεγάλες…ά, και χέρια. Πολύ μεγαλύτερα απότι φαντάζεσαι.
Όσο για τις αναβαθμίσεις, το έχω εδώ και 10 ημέρες.
Απλά…τάνκς. Από εφαρμογές; Αρκετά ανώτερες που με απασχολεί.
Αυτά…και περαστικά σου.
Μην αγοράζεις κινητά που έχουν κομμώτριες…θα σου αφήσουν κουσούρια αφού κατά ομολογία σου γεμίσαν τον κόσμο όλο.

vaggos

christos T @ πλάκα στην πλακα τωρα που έρχεται το καλοκαίρι θα έχεις μια τέλεια ρακέτα για την παραλία , ασε που θα κανεις ίσκιο σε ολοι την παρέα σου αν το κρατάς ψηλά το bezeloφωνο,

nik

Τέλεια! Δε θα πάρω το oneplus 3t 128gb me 6gb ram 360 ευρω. Θα δώσω 1000 για τη Σαμσουνγκαρα!

ChristosT
ChristosT
Antonis

Τα κινητα οσο καλα και αν ειναι,δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 500 ευρω…Σε καμια περιπτωση ομως και ας κανουν και παπαδες…Ειτε Samsung ειναι ειτε Apple ειναι ειτε δεν ξερω και γω τι,500 max για ενα παρα πολυ καλο κινητο ειναι λογικο…Κατι 700 αρια-800αρια-900αρια και χιλιαρικα που θελουν οι εταιριες,ας τα βαλουν εκει που ξερουν…Με τετοια χρηματα φτιαχνεις υπολογιστη τουμππανο και να πανε αυτα τα χρηματα σε ενα τηλεφωνακι με τρομερη οθονη και καμερα?Σοβαρευτειτε λιγο Samsung και αλλοι αν θελετε να εχετε συνεχεια στην αγορα και οχι κραξιμο

vaggos
vaggos

christos T@
newego_LARGE_t_821_9118297.GIF (400×488) https://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20091021/low/newego_LARGE_t_821_9118297.GIF (Κοινή χρήση από CM Browser)

petros

Μου αρέσει που κάθεστε και κρίνετε όλοι εσείς οι ειδήμονες και οι ειδικοί αν αξίζει η αγορά ενός τέτοιου κινητού στα 1000+/- Ευρώ !!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗ SAMSOUNG KAI THN APPLE ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Η ΜΗ ;;; Πουλάνε τώρα στην χώρα μας στον κάθε εφετζή απο 30-40.000 συσκευές και πιστεύετε πως αγχώνονται για τις πωλήσεις τους στην ψαρωκόστενα. Λοιπόν τα χιλιάρικα αυτά για να το εμπεδώσετε προσδοκούν να τα εισπράξουν απ τη Γερμανία τη Γαλλία την Ιταλία την Αγγλία των 50-60 και 70 εκ πλυθυσμό και των 2500+ μηνιαίο μισθό που παίρνουν σε τούτα τα κράτη οι μισθωτοί τους ….. Γιαυτό αφήστε τις μπούρδες για αγορά με δίλλημα Μερσέντες η BMW και επικεντρωθήτε σε κάνα Fiat γιατι βλέπω δεν μπορείτε να ζησετε δίχως γκλαμουριά και κοιταχτείτε λίγο γύρω σας γιατί για καθρέφτη δεν είστε κακομοίρηδες

Genesis

@petros εχεις δικιο δεν τους νοιαζει αλλα πρεπει να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους, ολοι ξερουμε εδω οτι αυτη η πολιτικη αυτων των εταιριων δεν θα αλλαξει και ξερεις γιατι? γιατι οσο υπαρχουν τα λεγομαι προβατα που απλα παθιαζονται τοσο με τα κινητα και της εταιριες που δεν κοιτανε τιποτα αλλο γυρω τους κριμα γιατι δυστηχως γυρω μας υπαρχουν πολλα ωραια πραγματα.

laptop 920 ευρω dell inspiron 7548 με i7 intel core 5500U, οθονη 4k 15,6″ – 16gb ram Amd radeon r7 m270 4gb και σκληρος 1TB
και με 1000 samsung s8…..

vaggos

Genesis @ 1 σουβλακι με γυρο 2.20 ευρω, 2 κιλα πατατες Κύπρου 1.5 ευρώ , 1 καρτα sd micro 16 gb 11 ευρώ και το s8 1000 τι να λέμε τώρα , απατεώνες

Σταύρος Χρι

Ντρέπομαι πραγματικά για την γηπεδική συμπεριφορά των μελών του forum ! Δεν γνωρίζω τι ωφελεί όλο αυτό ; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ! Είναι επιλογή κάποιου να δώσει ή να μην δώσει το ποσό για την αγορά του κινητού ! Θέλω να πω ότι όποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει και επιλέγει να μην το πάρει θα έπρεπε να χαίρεται με την εξυπνη επιλογή του. Επίσης όποιος πιστεύει ότι αξίζει και πρέπει να το αγοράσει, πάλι θα έπρεπε να χαίρεται που κάνει το σωστό γιαυτόν ! Μιλάω για οποιοδήποτε προιόν Άρα που ακριβώς βρίσκετε το πρόβλημα ; Αρχίζω να διαμορφώνω μια άποψη για το από που πηγάζει όλη αυτή η αντιπαλότητα και ποια είναι τα κίνητρα αλλά φοβάμαι να τα αναφέρω γιατί θα είναι σαν να παραδέχομαι δημόσια την ανθρώπινη κατωτερότητά μας !

SteliosGr

Σταυρο Χρι, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Παιδια αραξτε λιγακι. Φανατιζεστε με το καθε τι, βριζετε αγνωστους, ξερνατε θυμο παντου. Ελεος πλεον. Ουτε σε ενα site δεν μπορουμε πια να μπουμε! Ο καθε τριτοκοσμικος ελληναρας προσπαθει να αποδειξει στον αλλον οτι ειναι καλυτερος, κι οτι ο απεναντι του ειναι ηλιθιος. Και οι εταιριες τριβουν τα χερια τους που κανουν τον καθε ηλιθιο, στρατιωτακι τους. Κι ολα αυτα εις βαρος ολων εμας που θελουμε απλα να πουμε ομορφα την γνωμη μας και να ενημερωθουμε.

Genesis

Σταυρο και Στελιο δικιο εχετε, μια συζητηση ειναι για της τιμες εγω ουτε θυμωνω ουτε απαγορεψα σε κανεναν να αγορασει , ο καθε ενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, την αποψη μου ειπα στο θεμα τιμη, και αν παρεξηγηθηκε κανεις ζητω συγνωμη δεν ειχα τετοια προθεση.

ChristosT

@vaggos
https://www.youtube.com/watch?v=ChUsy8gWwvo
https://www.youtube.com/watch?v=Pjiuf5ftIPY

https://www.youtube.com/watch?v=GU8S_BjByKU

https://i.ytimg.com/vi/peH7-6behBU/maxresdefault.jpg

Το S έχω και καλό θα είναι να ενημερώνεσαι ΠΡΙΝ μιλήσεις.
Το γυαλί στο samsung άκι γίνεται κομματάκια και θρυψαλακια…
Ότι πληρώνεις παίρνεις:)

SteliosGr

Genesis η δικη μου αγανακτηση δεν εχει να κανει με τα δικα σου ποστ. Μην ζητας συγγνωμη.. Αλλο να συζητας, οπως φαινεται να κανεις εσυ, αλλο να φανατιζεσαι και να γινεσαι γραφικος και βλακας.. Δυτυχως, οπως παντα, αυτοι που θα επρεπε να καταλαβουν, δεν νοιωθουν… Ισως να μην υπαρχει και το αναλογο hardware μεσα στο κεφαλι….

Ιωάννης jb

Pit.. Σου φαίνονται λίγα τα 400 ευρώ??
Καλά πάμε καλά δλδ??
Για κινεζια 4 κατοσταρικα κοίτα ρε κατάντια!!
giorgosgek.. 128gb κ θα σε χαλάσει αν δεν δέχεται κ κάρτες μνήμης!
Δλδ δε σου φτάνουν..
Πόσα θες σε smartphone?? 500 γιγα??
Σοβαρότητα πουθενά!!

Σταυρο γηπεδικη συμπεριφορά??
Εγώ πηγαίνω γήπεδο… Μάλλον δε ξέρεις τι λες…
Είναι απολύτως λογικό σε ένα site τεχνολογίας να υπάρχουν τέτοιες απόψεις!!!

Επί του θέματος καλά κάνει η sammy θα το πάρουν όλοι οι πως να τους πω.. Δε ξέρω!! πάντως θα έχουν λεφτά για πέταμα..
Αυτά να τα βλέπουν κάτι tiamat κ λοιποί για να μη μπαίνουν κ να λένε ακριβά τα άλλα smartphones τουλάχιστον όπως είπε κ πολύ σωστά ο Χρήστος στα 6 κατοσταρικα παίρνεις συσκευή με εγγυημένες αναβαθμίσεις… Λειτουργεία άψογη για πολλά χρόνια κ αλλα πολλα…όχι κολλήματα στο δεύτερο χρόνο..
Οι samsung funboys αφήστε τα δε κολλάει κ συνεχίζει να δουλεύει όπως κ πρώτα, πρώτα απολα τον ίδιο σας τον εαυτό κοροϊδεύετε

Παπαροκας tiamat

Jb εγω που κολλαω??

Το μονο τηλεφωνο που πιστευω αξιζει 1000ρικο ειναι το note ως το μονο επαγγελματικο

Ιωάννης jb

Tiamat.. Δεν υπάρχει επαγγελματικό smartphone..
Αν μπορείς να πεις έτσι κάποιο καλύτερα να μιλήσεις για iPhone 7, lumia 950xl ή x force, private…
Ακόμα κ το pixel πιο επαγγελματική συσκευή θα την έλεγε κανείς…
Ξέρεις που κολλας

Ιωάννης jb

Οχι private bb priv…

ChristosT

@Ιωάννης jb το Note είναι όντως πιό επαγγελοματική συσκευή επειδή το πενάκι εισάγει extra λειτουργίες. Έχω και το ξέρω…
Όταν όμως το γίδι η Samsung ένα εργαλείο με 3-4 και 14 ram να έχει αύριο, το παρατάει στην τύχη του δίχως να δίνει τα ίδια features σε όλες τις συσκευές Note είναι άχρηστο!
Έδωσε την δυνατότητα themes στο Note 5 και άφησε το 4άρι εκτός βάζοντάς την στο s6,s7 λές και το 4άρι δεν έχει ram ίδια.
Δεν πρόκειται να γίνουν άνθρωποι αυτοί.
Άν θέλουν να πουλάνε hardware ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Άς κάνουν μία σύμβαση με την Apple να τις τα κατασκευάζει και να παίρνουν το ios με ότι προδιεγραφές θέλει.
Άν δεν μπορεί να υποστηρίξει συσκευές των 800 ευρώ…να σταματήσει να πουλά κινητά, επειδή δεν τις χρωστάνε οι άλλοι τίποτε.
Ένα κάρο χρήματα δίνουν χωρίς ανταπόκριση.
Πεταμένα χρήματα.

Παπαροκας tiamat

Christos t μηπως εισαι ο forevernarrow με αλλο νικ!?

Jb δε ξερεις τι λες!

ChristosT

@Παπαροκας tiamat βρίσκεις;
Ρώτα τον Κώστα…εδώ μέσα σχολιάζω πάρα πολύ καιρό.
Τώρα σου κατέβηκε αυτή η επιφοίτηση;
Επειδή κράζω το γίδι την Samsung;
Κάποια στιγμή θα γινόταν με αυτά που κάνει.

Chris

Η τιμη ειναι τεραστια διοτι πρεπει ΟΛΟ ΤΟ HARDWARE να πιανει ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ οποτε περιμενετε να εχει μπαταρια 4000 mah, οθονη τελεια, 8gb ram, τον καλυτερ επεξεργαστη, 500 gb rom και υποδοχη για καρτα μνημης ???
Αν δεν κανει καλη δουλεια η Samsung να πατε εσεις να σχεδιασετε τις συσκευες της με τα καλυτερα χαρακτηριστικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.