Τα νέα iPhone θα έχουν κατασκευή από γυαλί και wireless charging

Οι φήμες και οι διαρροές για τα νέα iPhone από ότι φαίνεται δεν θέλουν να σταματήσουν. Σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή, προϊόντων τη Apple, Ming-Chi Kuο της KGI Securities, τα νέα iPhone του 2017 θα έχουν κατασκευή από γυαλί και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Σε μια αναφορά για επενδυτές, ο Kuo προέβλεψε ότι όλα τα μοντέλα iPhone θα διαθέτουν γυάλινο περίβλημα, το οποίο εκτός από την αισθητική αλλαγή, θα διευκολύνει την ασύρματη φόρτιση των συσκευών αυτών.

Η Apple έχει κρατήσει αποστάσεις από την ασύρματη φόρτιση για πολλά χρόνια, την ώρα που ανταγωνιστές, όπως η Samsung, προσφέρουν αυτό το feature στις ναυαρχίδες τους αρκετό καιρό τώρα. Ακόμη και OEM κατασκευαστές από την Κίνα, χρησιμοποιούν αυτό το χαρακτηριστικό κατά κόρον, στις πιο premium συσκευές τους.

Όσον αφορά το γυάλινο περίβλημα που αναφέρεται ο Kuo, σημαίνει ότι τα iPhone του 2017 θα έχουν γυάλινο μπροστά και πίσω μέρος, με όλο το hardware να υπάρχει ανάμεσα σε αυτά, κάτι παρόμοιο με το Samsung Galaxy S7.

Φυσικά, η κυκλοφορία των νέων iPhone απέχει αρκετούς μήνες, οπότε είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε με απόλυτη ακρίβεια τι ετοιμάζει η Apple και ποιες θα είναι οι τελικές της επιλογές, πριν τα νέα iPhone μπουν στη παραγωγή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Νοεμβρίου 2016 20:32

Σχόλια

  • Φήμες θα παραμείνουν.Σιγά μην ξοδευτεί το μήλο.Ένα απλό βαρετό τηλέφωνο θα είναι όπως και το 7.

  • ισως να παραμεινει βαρετο , τουλαχιστον ομως μεχρι τοτε ολοι θα παιζουν το παιχνιδι εντυπωσιασμου αλλα κανενας δεν θα καταφερει να φτιαξει κατι πιο γρηγορο δυστυχως ....
    ευτυχως που η apple ασχολειτε με το software και υπαρχει κατι σοβαρο.

  • Αχααααα... Αν φετος διχως φαστ τσαρτζ κ γυαλι ειχε αυτες τις τιμες... Με ολα αυτα τα καλουδια ποσο θα φταεει δλδ;;;;;;

  • Οσο για το πιο γρηγορο Σε ανοιγμα εφαρμογων και σερφαρησμα το p9 plus το τρεχει το μυλαρακι.Ειναι ομως πολυ γρηγορο.iphone7 εχει Hd οθονη και ζηταει 700 και ευρ για τα 32gb χωρης καρτα μνημης.Μπαταρια μετρια ....Κανεις δε λεει ομως που σκασαν και iphone7 οχι μονο τα σαμσουνκ note7.Ε χει και ενα προβληματακι με το touch id και ακομα ενα εβγαλε το iphone6s και παλι το iphone7 λαμβανει ενα μηνυματακι και κολαει το κηνητο..Οφειλω να πω ομως οτι το iphone7 plus ειναι οντως συσκευαρα αλα οχι το 7.Τελικα οτι κοροηδευε η apple για πολους πυρηνες πολα πιξελς στην οθονη πολα μεγκαπιξελς και πιο μεγαλους αισθητηρες μεγαλυτερες οθονες μεγαλυυερες μπαταριες ολα τα εβαλε γιατι τη πειρανε χαμπαρι που κοροηδευε το κοσμο με iphone4 4s 5 5s 5c και παει λεγοντας.Καθε χρονο εβγαζε το ιδιο κηνητο και το πουλουσε για καινουργιο..Ειχα και γω iphone5 και το σκυλομετανιωσα που εδωσα πολα λεφτα με γραματεια και με τους τοκους σακατευτηκα!Δε ξαναπαιρνω μυλο με τη καμια.!@Περσι ανακαληψανε το ois στις καμερες ειναι για γελια τα ατομα.Α ξεχασα καιβτο 17 θα βγαλει και με ασυρματη φορτιση!!@😂😂😂Σε λιγα χρονακια θα την εκθρονηση την apple η Huawei οσο τρελο και να ακουγεται αυτο..Ευτηχως που υπαρχουν οι κηνεζοι και εχουν βαλει το πυχη ψηλα και οανε τον ανταγωνησμο μαμιωντας αλιως ακομα θα ειχαμε λαγκι κηνητα τετραιντσα με καιθα τα πληρωναμε και για χρυσο..Τωρα βγηκε και ο kirin 960 με τη καινουργια gpu και ειναι αντε γεια λεμε.Εχω αλαξει και αλαζω συσκευες συνεχεια γουσταρω τη τεχνολογια και δεν εχω παροπηδες για συγγεκρυμενες μαρκες παιρνω οτι μου συμφερει πια και οχι οτι γυαληζει...iphone samsung lg Huawei xiaomi και συνεχηζω με το φτωχο μου redmi pro amoled οθοναρα αυτονομιαρα παιχνιδομηχανη ηχειο αψογο καρτα μνημης ταχυτατο μετρια προς καλη καμερα αλα δε με χαλαει .Θαθελα να πιασω στα χερια μου xiaomi mi mix!!!@

  • @GS:
    Εσυ εχεις βρει το σουπερ ουαου διαγαλαξιακο υπερτηλεφωνο και το iphone σου φαινεται βαρετο ε;

  • Petros@ Να βάλει κυρτή οθόνη να τελειώνουμε λέει ο άλλος . Μάλλον ξέχασες οτι οταν εσυ είχες πλαστικουρες που ξεβαφαν κιόλας η Apple είχε γυαλί μπρος πίσω ...

  • Για να τα λέμε και όλα όπως έχουν δεν θα είναι σαν το τωρινό s7 θα είναι σαν το iPhone 4/4s γιατί σε λίγο θα μας πούν ότι η apple αντιγράφει πάλι

  • Την ασύρματη φόρτιση τι τη θέλουν; Την είχαμε από το 2013 και τη βαρεθηκαμε το 2014.

    Άμα θέλουν να είναι μάγκες, κυρτή οθόνη να βάλουν, γρήγορη φόρτιση και Android 8 που θα έχει βγει φρέσκο φρέσκο εκείνη την εποχή

  • Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι όλες οι εταιρείες αντιγράφουν την Samsung συμπεριλαμβανόμενης και της Apple.

  • John@ Για διαφώτισε μας κ μας .. Τι ακριβώς έχει αντιγράψει; Μεχρι τωρα αυτή τη στιγμη που μιλάμε .

  • Μα καλα δεν το πιασε κανενας το υπονοουμενο βρε ανεκπεδευτοι? Επειτα απο τοσα χρονια? Κ Α Ι Ν Ο Τ Ο Μ Ι Α λεγεται και για οσους δε καταλαβαν οπου να ναι αφερουν ΚΑΙ τη θυρα usb! Μονο wireless charging.

  • Innovation is back!!! Μετά το jet black/white Που γυαλίζουν και μαγεύουν -υπνωτίζουν τους ακόλουθους μας, έρχεται το απόλυτο γυαλιστερό/εκθαμβωτικό νέο iPhone σε 10 μήνες για να τυφλώσει με την λάμψη του τους haters και να φωτίσει την ζωή όσων το αποκτήσουν!!
    Κύριε Κούκ ,παίρνετε παράταση ως CEO. Αν δε ,βγάλετε και τα μοναδικά apple glass A.R θα εδραιώσετε την θέση σας. Λεπτά , όμορφα και με ένα φωτεινό μηλαράκι πάνω στον σκελετό.
    Μούρλια!! Τρέλα!! 4.000 $ (προ φόρων) θα είναι μια δίκαιη τιμή για όσους strictly professionals & θέλουν να κάνουν το απόλυτο DAB στα πιο in μαγαζιά !!
    Apple rules, haters gona hate!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.