Samsung Galaxy S8+: Ανεβαίνει η παραγωγή λόγω αυξημένης ζήτησης

samsung galaxy s8+ production, Samsung Galaxy S8+: Ανεβαίνει η παραγωγή λόγω αυξημένης ζήτησης

Μπορεί στο άκουσμα ότι η οθόνη του Samsung Galaxy S8+ είναι στις 6.2 ίντσες, πολλοί να θεώρησαν ότι η ζήτηση θα είναι σχετικά περιορισμένη, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. Ακόμη και στην Ελλάδα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Techblog, το S8+ φαίνεται να είναι πιο περιζήτητο από το κανονικό S8.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Ν. Κορέα, η Samsung αποφάσισε να ανεβάσει την παραγωγή του Galaxy S8+ λόγω της αυξημένης ζήτησης από τα καταστήματα λιανικής.

Ως εκ τούτου, η Samsung έχει αυξήσει την αναλογία παραγωγής του Galaxy S8+ στο 45% της συνολικής παραγωγής, που σημαίνει 5% αύξηση από το 40% που ήταν στα μέσα Μαρτίου. Επίσης, δεν αποκλείεται και μια επιπλέον αύξηση αφού βγει το κινητό στα ράφια των καταστημάτων από 21 Απριλίου.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό πολύ σύντομα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ να παράγονται στις ίδιες αναλογίες όταν λίγο πριν ξεκινήσει η διάθεση. Συγκριτικά με τον προκάτοχο Galaxy S7, το Edge μοντέλο με την μεγαλύτερη οθόνη, αρχικά είχε μικρότερο ποσοστό της συνολικής παραγωγής (30%), αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης, μέχρι το τέλος του 2016 είχε φτάσει στο 70%.

Για τη Samsung η εξέλιξη αυτή είναι απόλυτα θετική, κάνοντας περισσότερες πωλήσεις από την πιο ακριβή έκδοση της ναυαρχίδας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonath

και βεβαια να παρει και λιγο επανω στην τιμη του,εδω μιλαμε για το καλυτερο κινητο της χρονιας.!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Όσο αυξάνουν τις τιμές οι εταιρίες και το μόνο που βλέπουν είναι αύξηση κερδών και ζητήσεις μετά λογικό να ανεβάζουν και κάθε χρόνο τις τιμές όλο ένα και ποιο πολύ διότι αυτοί που έχουν να δίνουν η δίνουν σχεδόν 1000€ για ένα κινητό και 100€ πάνω να ανέβει του χρόνου πάλι θα το πάρουν.

Γιάννος

Διαφημιστικά τρικ και τίποτα παραπάνω. Στην Ελλάδα θα πατώσει.

Λευτερης

@Γιαννος
Οπως πατωσε και το S7; Οσα δε φτανει η αλεπου λεει μια παροιμια…

Γιάννος

@Λευτερης

Εσείς οι ανόητοι στην Ελλάδα του 2017, είστε ένα 3% που θα δώσετε τόσα χρήματα για να το αποκτήσετε. Συμπέρασμα, στην Ελλάδα θα πατώσει.

vaggos

Γιαννος@ 899 ευρώ ξεκίνησε το S6 edge και 829 ευρώ το S7 EDGE και βρωμισε ο τόπος, μοσχοπούλησε, δεν σημαίνει αν δεν μπορείς εσύ υσχιει για όλους, το ακριβό το πληρώνεις μια φορά, το φθηνό πολλές, φίλε

jonath

@Λευτερης ανοητοι γιατι;;; επειδη εχουμε τα λεφτα να το παρουμε ζηλιαρη μου κι αν εσενα σου ειναι αδιαφορο τι δουλεια εχεις εδω με το σχολιο σου..

Λευτερης

@Jonah
Ο Γιαννος απαντουσε σε μενα οταν μιλησε για ανοητους. Εγω συμφωνω μαζι σου.

@Γιαννος

Σε ξαναρωταω, οπως πατωσε το S7 edge που ξεκινουσε στα 829; Οπως πατωνουν τα iPhone στην Ελλαδα που εχουν αντιστοιχες τιμες; Οταν εχεις δουλεια που σου παρεχει χρηματα να παρεις τετοιο κινητο, δεν εισαι ανοητος, πετυχημενος εισαι.

VasiliS7edge

Τρομάρα τους. Λέγανε 60 εκατομμύρια S8 θα πουλήσουν. Μάλλον για 80 το βλέπω 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Πιστεύω πως δεν θα ειναι καθόλου λίγες οι πωλήσεις στην Ελλάδα όπως και με τα iPhone δεν ειναι λίγη αυτοί που το παίρνουν επειδή τους χρειάζεται αλλα επειδή θέλουν να κάνουν μόστρα η ότι έχουν χρήματα άσχετα αν έχουν η όχι.
Κάποιος μπορεί να έχει χρήματα και να παίρνει κατευθείαν οποιοδήποτε ακριβό κινητό αλλα υπάρχουν και αυτοί που κάνουν οικονομία για να πάρουν μια τέτοια συσκευή.

Wolf

Συμφωνώ και εγώ…! Το να σου περισσεύουν λεφτά ώστε να μπορείς να αγοράσεις ένα τέτοιο κινητό ή ότι άλλο γουστάρει κανείς… σίγουρα όλο και κάτι έξυπνο θα έχεις κάνει στην ζωή σου ώστε να έχεις αυτή την οικονομική δυνατότητα…! Τώρα αν όλη η ανθρωπότητα είχε τη λογική του Γιάννου…. Όχι s8… ούτε τον τροχό δεν θα είχαμε εφεύρει ακόμα…!

vaggos

Τα Edge τις καλύτερες πωλήσεις τις κανουν Σεπτέμβρη πάντα , γιατί χανουν μεσο όρο 50 ευρώ το μήνα απο την αρχική τιμή και φτάνει στα 550 και φρενάρει μέχρι τελος του έτος

Chris07

Καταρχας οταν ακους οτι (ανεβάσει την παραγωγή του Galaxy S8+ λόγω της αυξημένης ζήτησης) αυτο μεταφράζεται οτι δεν πουλάει ειναι γνωστο κολπο και το κανουν ολοι οχι μονο η Samsung

χρηστος

Ρε παιδια ποιο S7 Edge πάτωσε, πλακα μας κανετε; Στην Ελλαδα πρωτη συσκευη πωλησεων, παγκοσμιως εκανε ρεκορ για την Samsung και ηρθε πρωτη σε πωλησεις σε Android. Μην ειστε φανατικοι, οι αριθμοι ειναι συγκεκριμενοι.

bezilys

@jonath κόψε κάτι!

babis

“Samsung Galaxy S8+: Ανεβαίνει η παραγωγή λόγω αυξημένης ζήτησης”…
Λαικιστί…δεν πάνε καθόλου καλά οι πωλήσεις.

enki

Οι κινεζιες να δω που θα πεσουν τωρα!πατοοοοο

Andr. Kar

… Είναι μέχρι να σκάσει το πρώτο… Ερε γελοία μετά… Χαχα. Αστειεύομαι βέβαια… Είναι μια συσκευή που δεν της λείπει τίποτα πιστεύω… Αλλα θεωρώ πολλά τα χρήματα για κινητό…

George

https://youtu.be/AxStsKhefTk
Quiz.τελικα πιό αντιλαμβάνονται τα μάτια σας ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη;
Σας παίζει η sammy ξεκολατε.
Sony huawei xiaomi 1+ κ μία λίστα ακόμα μεγάλη.απλα μην κάνετε trend αυτες τις διαστάσεις οθόνης αγοράζοντας φέτος sammy.

Beowolf Ahates

Συμφωνώ μ όσους βλέπουν ισχνές προπαραγγελιες, πίσω από τις κορώνες της Samsung.
S6 κι S7 ήταν πρωτοποριακά και χωρίς αντίπαλο. Το 2017 όμως δεν είναι 2015.

(Σημ. S6 edge+ έχω, και δυνατότητα να αλλάξω έχω. Δεν θα με δουλεύει όμως κανείς. Δώσε μου καινοτομία για να πάρεις τα ευρώ μου. Καθρεφτάκια όχι σε μένα)

Expert .C

Θα αφησω αυτο εδω :
https://www.theverge.com/2017/4/5/15188128/phone-bezels-look-dated

Για ολους εσας που εχετε κολλημα με το Sony XZ που οντως φαινεται λες και κυκλοφορησε το 2004 με τα τεραστια bezels.. σε σχεση με τον ανταγωνισμο παντα..

bezilys

@Expert .C φίλε ή Sony είναι πολύ μπροστά στο design βλέπεις ασπουμε κινητά της παλιά που ακόμα φαίνονται πολύ ωραία αλλά άμα πάρεις παράδειγμα τα Samsung δεν βλέπονται!

Γιάννης

Θα πατώσει στην Ελλάδα… Οι περισσότεροι θα πάρουν mid-range συσκευές και περσινές ναυαρχίδες! Είτε το θέλετε, είτε όχι, έτσι είναι η ιστορία! Φέτος θα μοσχοπουλήσουν τα καλά Κινέζικα, τα mid-range Samsung, Sony και τα λοιπά και τελευταία σε πωλήσεις θα έρθουν τα νέα Galaxy S8.

Expert .C

@Bezilys πολυ μπροστα στο desing? Που ολα ειναι ιδια τα κινητα? Πες μου διαφορα απο το XZ με το ΧΑ … ολα ειναι ιδια . Πρωτα η xiaomi μετα η Samsung παρουσιασαν κατι διαφορετικο μας αρεσει η οχι. Αν ειναι ετσι οπως λες να γυρισουμε στα flip-phones

babis

Expert .C στα τρία τελευταία galaxy και note η samsung έχει τον ίδιο σχεδιασμό. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στην Sony; Επίσης το ίδιο έχει και η Apple. Το διαφορετικό που το είδες;

George

Όλα τα samsung ανέκαθεν αλλά κ τώρα από την σειρά j c a όλες έχουν ίδιο design.εκτος πλέον από το s8.δεν είστε κολλημένοι είστε άρρωστοι οι sammy lovers,οι φίλοι της apple πλέον είναι γατάκια μπροστά σας.
Έχετε καταστρέψει όλα τα τεχνολογικά site πλέον.
Αντιπαθητικοί μέχρι το μεδούλι.

vaggos

Ρε παιδια εχω μια απορία αφού τα Sony ειναι καλα για 2-3 εδω μέσα, γιατι δεν τα παίρνει κανενας!! Ολοι ειναι κορόιδα εκτός αυτούς τους 2?

babis

@George +1

Expert .C

Παιδια αλλα λεω αλλα καταλαβενετε δυστυχως αυτο ειναι και το προβλημα γενικα της Ελλαδας. Διαφωνησα πουθενα οτι τα Samsung ειναι ολα ιδια μεχρι το s8? Για τα iphone απο το 5 στο 6 υπηρχε αλλαγη απο το 6 στο 7 οχι. Ποιος ειναι κολλημενος εδω μεσα δεν ξερω τελικα. Το μονο που ειπα ειναι οτι η Sony εβγαλε με χαρακτηριστηκα ενα αψογο κινητο δυστηχως ομως δεν διαφερει σχεδιαστικα σε τιποτα με ενα mid range phone της. Οταν δειτε και χρησιμοποιησετε το S8 (που και εγω το εκραζα πριν) οταν το ειδα και το δουλευω τωρα ειναι πραγματικα μια πολυ εντυπωσιακη συσκευη. Αυτα.

George

Expert
εδω φιλε μου.
https://www.youtube.com/watch?v=AxStsKhefTk
https://www.youtube.com/watch?v=OtkaBiEP1p8
πες μου με το χερι στην καρδια πια οθονη ειναι μεγαλυτερη σε ολα;
πλατος,το ματι θελει πλατος.
ΠΛΑΤΟΣ.
σου εχει τραβηξει μια οθονη προς το μηκος, ε και;
αχρηστη κολοεταιρεια που παιζει μεσο του marketing τον κοσμο.
μαυρο ποτε ξανα samsung …. ποτε μεχρι να σταματησει να εμπαίζει τον κοσμο κ να καταστρεφει το android σαν αλλη apple ανεβαζοντας τις τιμες πρωτη κ ακολουθουν κ οι αλλες ζηλιαρες εταιρείες.

babis

George αντικειμενικά το xiaomi είναι πολύ πιό χορταστικό και εκμεταλλεύεται πλήρως π.χ στην κάμερα την οθόνη και στο subway surfer και λογικά σε πολλά άλλα. Στο S8 κόβονται πολλά σε μέγεθος. Νομίζω υπάρχουν πολλά διαφωτιστικά βιντεάκια για το θέμα αυτό.

George

Μπάμπη άστο αδελφέ το σούπερ ντουπερ ουαου ratio είναι ουσιαστικά μία 5,2 οθόνη κ 5,5 στο μεγάλο τραβηγμένες στο κρεβάτι του Προκρούστη.
Είχα samsung galaxy s3 σκύλος κ τράβηξε τα δεινά,αλλά φέτος να μη μας κοροϊδεύουν είναι ένα τρικ του μάρκετινγκ το όλο θέμα κ ατάκες του τύπου πήρα το s8+ κ ευχαριστιεμαι οθοναρα στην οποία κάνω εργασίες επάνω με κάνουν να αναρωτιέμαι για την κριτική σκέψη της μάζας .

Georgio

Εγώ στο χρώμα κολλάω.. Μαύρο; να μην φαίνεται το πλαίσιο;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.