Το software της κάμερας του Mi Mix 3 έρχεται στα Mi Mix 2s και Mi8

Mi Mix 2s Mi8 software κάμερας Mi Mix 3, Το software της κάμερας του Mi Mix 3 έρχεται στα Mi Mix 2s και Mi8

Το νέο Mi Mix 3 είναι πλέον επίσημα εδώ και έκανε αίσθηση με το slide up μηχανισμό του αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς. Αυτό το απέδειξε και το review του DxOMark που το κατέταξε στην τρίτη θέση μαζί με το Galaxy Note 9 και το HTC U12+.

Η Xiaomi αποφάσισε λοιπόν να δώσει το software του Mi Mix 3 και σε δυο αλλά κινητά της, το Mi Mix 2s και το Mi 8. Η εταιρεία πρόκειται να δώσει νέα “πνοή” στην κάμερα των δυο κινητών με την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας που διαθέτει το νέο Mi Mix 3.

Ευχάριστα τα νέα λοιπόν για τους κατόχους των δυο συσκευών, και όχι μόνο, καθώς ο συν-ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun ανέφερε πως τα κινητά της σειράς Mi 8 με διπλή κάμερα από τη Sony και τη Samsung θα λάβουν επίσης την αναβάθμιση. Επεσήμανε επίσης ότι η ομάδα έρευνας της εταιρίας κάνει το καλύτερο δυνατό όσον αφορά στο software κομμάτι των καμερών. Ωστόσο, δεν ανέφερε το πότε τα Mi Mix 2s και Mi 8 θα λάβουν το νέο update, κάτι που υποθέτουμε ότι δε θα αργήσει να συμβεί αφού και τα τρία κινητά είναι παρόμοια από άποψη software και hardware.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Απίστευτα τίμια κίνηση….
Η samsung το software του note 9 γιατί δε το στέλνει στα s9+ ??? Α ξέχασα οι κάτοχοι τον Sam είναι φραγκατοι!

Flagship killer

@Techblog θα λαβει το soft Και το mi8 se;;;

@ Flagship killer

Καλησπέρα σε όλους. Δε φαίνεται το Mi8 SE σε αυτά που θα λάβουν το νέο software. Εκτός και αν ανακοινωθεί κάτι άλλο στην πορεία, οπότε εδώ θα είμαστε να το δούμε.

Flagship killer

Και το 8 στη τιμή του μια χαρά είναι 😉

Tzekos

Mi 8 pro? Explorer?

Γεωργιάδης Ιωάννης

Απλά XIAOMI μία και μοναδική!!!! Εκτιμάει τα χρήματα που πληρώνουμε για τις συσκευές της. Όταν βγάζει τέτοιες συσκευές σε τέτοιες τιμές με τέτοια υποστήριξη μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ μπορούμε να πούμε. Ας ελπίσουμε να παραμείνει έτσι…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Σε πολλούς φαίνεται παράξενο πως γίνεται να είναι τόσο φτηνές οι συσκευές της Σιαόμι, αλλά για μας που την ακολουθούμε πιστά τόσα χρόνια είναι αυτονόητο. Άλλωστε οι ίδιοι σε δηλώσεις τους το είπαν ξεκάθαρα: ‘ δεν θα πουλήσουμε ποτέ τηλέφωνο με τιμή μεγαλύτερη των 700€’ , ‘ κερδίζουμε 3-5% σε κάθε συσκευή που πουλάμε’….

Baiosss

@Γεωργιάδης Ιωάννης και γι αυτο δεν θα δεις ποτε σου 4G+ πουθενα (ακομα και αν το δεις δε θα εχει τις πραγματικες ταχυτητες) με τα carrier aggregations, γι αυτο δε θα ακουσεις ποτε σωστο ηχο απο το μικροφωνο των Xiaomi συσκευων, οταν αναπαραγεις ενα βιντεο που τραβηξες σε μια χσυναυλια πχ, γι αυτο δε θα δεις ποτε πιστοποιηση IP68 στα smartphones της και γι αυτο θα εχεις παντα ενα λογισμικο που θα ειναι τιγκα στα bugs.

Κατα τ αλλα και εγω την σεβομαι την Xiaomi γι αυτα που μου εχει προσφερει ολα αυτα τα χρονια σε συεκευες της που ειχα και εχω αλλα σε καμια περιπτωση δε θα ειμαι το fanboy της που θα την υποστηριζω οτι μ….α και αν κανει.

Flagship killer

@Tzekos explprer και pro έχουν τον 845 όπως και τα απλά 8 ! Αλλάζει μόνο η RAM άρα το ίδιο θα ισχύει λογικά! Το 8 se που ρώτησα έχει sd710

Σταύρος Χρι

@Baiosss Είμαστε εδώ δυο τρεις που διαβάζουμε το σχόλιο σου και έχουμε πέσει κάτω από τα γέλια. Όπως τα λες είναι. Καλά κάνεις εσύ και δεν παίρνεις τέτοια άχρηστα κινητά !

ΚώσταςD.

3-5% μόνο;;; Πωπω… Κάτι 40%+ που θα βγάζει η apple με τα iphone… 😂😂😂😂

Versavel

Σιγά ρε @Baiosss έβγαλες τα ΧΙΑΟΜΙ άχρηστα… Για το 4G να απευθυνθείς στις τρείς ‘αδελφές’ Cosmote,WIND,Vodafone για τα χάλια που σου προσφέρουν και τις πληρώνεις αδρά.
Αν πάλι είσαι από αυτούς που πάνε σε μία συναυλία και την τραβάνε σε βίντεο τότε χάνεις όλο το νόημα της συναυλίας και δεν απολαμβάνεις τίποτα και ας έχεις και το καλύτερο μηχάνημα εγγραφής.
Για την πιστοποίση ΙP68 και δω μικρό το κακό που βρήκες. Αν είσαι τόσο φοβισμένος πάρε ένα Caterpillar (CAT).
Για τα bugs σε πληροφορώ ότι εγώ δεν τα συνάντησα ποτέ, εσύ τώρα σε τι μοντέλο τα έπαθες δεν ξέρω, δεν μας το είπες, απλά έθαψες τα ΧΙΑΟΜΙ γενικά.

Baiosss

Κλασσικοί Ελλαδίτες. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτείτε την αλήθεια. Δεν είπα πως είναι άχρηστα τα κινητά της. Είπα απλά ότι κόβει από κάποια σημεία και κάνει παραχωρήσεις για να πουλήσει πιο φθηνά.

Όταν δείτε πότε σας 4G+ στις συσκευές σας με τα carrier aggregations κλπ, σφύριξε μου. Δεν τα λέω εγώ. Παγκοσμίως συμβαίνει το φαινόμενο και δεν είναι θέμα των παρόχων κινητής.

Γεωργιάδης Ιωάννης

@baiosss πίνοντας τον πρωινό καφέ διάβασα το σχόλιο σου και παραλίγο να πνιγώ. Φαίνεται από αυτά που γράφεις ότι ποτέ σου δεν είχες Σιαόμι και καλά θα κάνεις να μην αγοράσεις ποτέ, άλλωστε απευθύνονται πάντα σε ανθρώπους με αγάπη στην τεχνολογία και το πείραμα. Δίπλα μου κάθεται ο γιος μου και τραβούσε τα μαλλιά του μιας και η κοπέλα του έχει μηλόφωνο και του ζητάει να παίρνει το mi note 3 γιατί βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και video από το δικό της( σήμερα ανέβηκε η global beta rom). Όσο για το 4G+ το mi mix 2s που έχω πάντα 4G+ έχει με cosmote, vodafone και ταχύτητες μεταξύ 70- 236 mbps. Να μη μιλήσω για ποιότητα κλήσεων που μιλάω σε απόσταση 5-10εκ από το αυτί μου νομίζοντας ότι έχω ενεργοποιήσει καταλάθος την ανοιχτή συνομιλία. Τώρα για τα bugs( έντομα που έμπαιναν σε φτερωτές τροφοδοτικών δημιουργώντας προβλήματα στις φτερωτές), ναι είχαν παλιότερα (4-5χρονια πριν) αλλά γι’αυτό μάθαμε όσα (λίγα) μάθαμε και πλέον αγοράζουμε ( εγώ και οι φίλοι μου) μόνο xiaomi. Φυσικά από τα χέρια μας πέρασαν τα πάντα και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα. Για το ip68 έχεις δίκιο τα xiaomi δεν το υποστηρίζουν (στα χαρτιά), αλλά εγώ ( λόγω… Συνέχεια »

Γεωργιάδης Ιωάννης

@baiosss τώρα είδα ξανά τα screenshots που τράβηξα:
Mi mix 2s android oreo miui9 antutu 264651
Mi mix 2s android P miui 10 286883.
Και κάτι που δεν σχολίασα, χαίρομαι ιδιαίτερα με τον χαρακτηρισμό που μου έδωσες (fanboy), γιατί 1) με έκανες να νιώσω νεότερος (έχω τα χρονάκια μου) και 2) πιστεύω ότι δεν είναι κακό να προτιμάει κάποιος κάτι που τον καλύπτει στα περισσότερα θέλω του, αφού πρώτα έχει δοκιμάσει και ελέγξει πολλές και διαφορετικές επιλογές….
Πάλι Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους/ες.

Σταύρος Χρι

@Γεωργιάδης Φίλε ξέρουμε πότε θα πάρει MIUI 10 το Mi note 3 ?

Γεωργιάδης Ιωάννης

@Σταυρος Χρι φίλε ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα το πάρει και με stable rom , ήδη τρέχει miui10 oreo 8.1 china rom, αλλά δυστυχώς δεν αναφέρεται ο ακριβής χρόνος. Πάντως σίγουρα θα πάρει global stable rom miui10 android oreo…. Ένα από τα καλύτερα xiaomi που πέρασαν από τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζω να χαίρομαι….

Baiosss

Χρόνια πολλά στους Xiaomi fans και με καθαρότερα μυαλά. Ειδικά το Mi Mix 2S είναι που δεν έχει καθολου 4G+ με τα carrier aggregations.

Για την απορία είχα Mi4, Mi4C, Mi4S, Mi5S και τώρα έχω Mi Note 3, περιμένοντας και το 4 αν και όποτε βγει. Ποτέ όμως δεν με ικανοποίησαν σαν συσκευές στον μέγιστο βαθμό για να πω θα τα κρατήσω δύο χρόνια και βάλε. Άποψη μου και άμα θέλετε την δέχεστε όπως και εγώ την δική σας. Τι να λέτε όμως με κλειστά μάτια και παροπιδες ότι δεν έχουν ελλείψεις και bugs οι συσκευές της, δείχνει πλήρης άγνοια, δυστυχώς! Παίξτε και με τίποτε άλλο εκτός από Xiaomi και μην κλεινεστε μόνο σε αυτό.

Γεωργιάδης Ιωάννης

@baioss αφού δεν τα γουστάρεις, γιατί τα αγοράζεις??? Όσο για το ‘ να τα κρατήσω 2/3 χρόνια’ μου θυμίζει το mobile care 30 χρόνων μιας αυτοκινητοβιομηχανίας που μετά 5,6 χρόνια κάτι fiatakia φαίνονταν αεροπλάνα δίπλα τους…

Γεωργιάδης Ιωάννης

@baiosss όσο για το 4G+ αυτή τη στιγμή σε split screen βλέπω στο mi mix 2s cosmote tv go στο ένα παράθυρο και έχω το techblog και γράφω στο άλλο….με vodafone 4G+…

Baiosss

Βάλε screenshot και τρέξε speedtest να γελάσουμε όλοι μαζί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.