TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

, TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 ξεχωρίζει στη σειρά TCL 50 ως ένας αρμονικός συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας, αντικατοπτρίζοντας την ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς με την τετράγωνη, επίπεδη αισθητική του. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,8″ με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz που βελτιώνει τις εμπειρίες θέασης με την τεχνολογία NXTVISION, προσφέροντας ζωντανά, ρεαλιστικά γραφικά. Προσαρμοσμένο για tech-savvy άτομα που όμως αναζητούν προσιτά προϊόντα, το TCL 505 βελτιώνει την απόδοση της συσκευής και την εμπειρία χρήστη με μια ισχυρή μπαταρία 5010 mAh και δυνατότητες επέκτασης RAM 4GB + 4GB.

, TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Εξοπλισμένο με διπλά στερεοφωνικά ηχεία, το TCL 505 παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, τοποθετώντας το ως πρωταρχική επιλογή για χρήση πολυμέσων. Συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας TCL NXTURBO βελτιστοποιεί τον συντονισμό software και hardware, βελτιώνοντας την απόδοση της εικόνας έως και 30%, διασφαλίζοντας παράλληλα την ενεργειακή απόδοση.

, TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 είναι εξοπλισμένο με Hybrid κάμερα 50MP για τους λάτρεις της φωτογραφίας, καταγράφοντας φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητάς του, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών κάρτας Dual SIM και του Face Unlock, προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια, καθιστώντας το TCL 505 μια ολοκληρωμένη συσκευή για όσους αναζητούν αξιόπιστη απόδοση και συναρπαστικές δυνατότητες πολυμέσων σε προσιτή τιμή.

Το TCL 505 είναι διαθέσιμο με τιμή €139 (128GB) σε Blue & Black.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 50 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 179 ευρώ

Το TCL 50 5G δεν είναι απλώς ένα ακόμη smartphone. Είναι μια απόδειξη της δέσμευσης της TCL στην καινοτομία.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.