Ακόμα περισσότερα μοντέλα Samsung αντιμετωπίζουν πρόβλημα με green tint στην οθόνη

, Ακόμα περισσότερα μοντέλα Samsung αντιμετωπίζουν πρόβλημα με green tint στην οθόνη

Με την έλευση της σειράς Galaxy S20 αρκετοί χρήστες είχαν παραπονεθεί πως η οθόνη των συσκευών τους είχαν έναν πράσινο τόνο, το οποίο γινόταν πιο έντονο σε χαμηλή φωτεινότητα. Η Samsung άκουσε τα προβλήματα και έδωσε λύση σχεδόν άμεσα, μέσω μίας αναβάθμισης λογισμικού που έδωσε τέλος στο πρόβλημα. Όμως, φαίνεται πως το πρόβλημα είναι ακόμα υπαρκτό και μάλιστα σε περισσότερα μοντέλα.

Τις τελευταίες μέρες αρκετά νέα threads ξεκίνησαν στις επίσημες κοινότητες της Samsung για Αμερική, Ευρώπη και Ινδία, με τους χρήστες να αναφέρουν πως έχουν ακόμα το πρόβλημα με το πρασίνισμα της οθόνης. Μάλιστα, το κοινό που έχουν όλοι οι χρήστες είναι πως το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού των συσκευών τους.

Αν και μέχρι σήμερα το green tint βασάνιζε μόνο τους χρήστες των smartphone της σειράς Galaxy S20, πλέον φαίνεται να έχει διαδοθεί αρκετά. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα φαίνεται να επεκτείνεται σε συσκευές Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy S9, ακόμα και στα νεότερα Galaxy Note 10 Lite και Galaxy S10 Lite. Μάλιστα, το πρόβλημα στο Galaxy S10 Lite συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και μετά το security update του Ιουνίου.

Το πρόβλημα φαίνεται να υφίσταται μόνο όταν η συσκευές χρησιμοποιούν χαμηλή φωτεινότητα οθόνης, οπότε έστω προσωρινά οι χρήστες μπορούν να το αποφύγουν. Αν βέβαια το πρόβλημα είναι παρόμοιας φύσεως με αυτό των S20, τότε αναμένουμε κάποιο fix μέσα στο επόμενο διάστημα. Το θετικό πάντως είναι ότι το πρόβλημα δε φαίνεται να επηρεάζει μεγάλο αριθμό χρηστών, αν και αρκετές από τις παραπάνω συσκευές δεν είναι πλέον στα πλαίσια της εγγύησης.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.