Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

, Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 προσφέρει στους χρήστες όλα όσα ψάχνουν σε ένα smartphone με συμπαγή και κομψό σχεδιασμό. Με την υποστήριξη ενός Quad-core chipset, το Alcatel 1 διαθέτει Android 11 (έκδοση Go) για γρήγορη απόδοση που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν γρήγορα και εύκολα μεταξύ των εφαρμογών. Το Smart Manager βοηθά στη διατήρηση της υψηλής απόδοσης, μέσω της έξυπνης διαχείρισης των εφαρμογών, της βελτιστοποίησης μνήμης και της εξοικονόμησης μπαταρίας.

Με οθόνη 5 ιντσών και αναλογία διαστάσεων 18:9, το Alcatel 1 είναι ιδανικό για παρακολούθηση βίντεο εν κινήσει, με κυρτό bezel που παρέχει άνετη και βολική λαβή. Ενώ η υφή στο πίσω μέρος του τηλεφώνου παρέχει μια αντιολισθητική επιφάνεια, που προστατεύεται από δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και ένα κινούμενο εφέ φωτισμού που απογειώνει την κομψή αισθητική του smartphone.

, Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη. Κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, η λειτουργία εντοπισμού του προσώπου σάς βοηθά να διατηρείτε εσάς και τους φίλους σας στο επίκεντρο. Η λειτουργία Eye Comfort μειώνει το blue light της οθόνης σας, βοηθώντας στον περιορισμό της καταπόνησης των ματιών.

Το Alcatel 1 θα διατίθεται στην Ευρώπη από τον Αύγουστο του 201, στα χρώματα Volcano Black και AI Aqua, ξεκινώντας από €59.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Android Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας TCL

Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7: Οικονομικές συσκευές με αξιόλογο hardware [IFA 2019]

Εκτός από το δικό της smartphone η TCL παρουσίασε στην IFA 2019 και μία σειρά συσκευών υπό το brand της Alcatel, τα Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.