Κυκλοφόρησε τo Alcatel 1X με Android Go edition και τιμή 99 ευρώ

Το Alcatel 1X είναι το πρώτο entry-level smartphone στην Ευρώπη με αναλογία οθόνης 18:9 και λειτουργικό Android Oreo (Go Edition) και με τιμή 99 ευρώ. To Android Oreo (Go edition) είναι το ιδανικό λειτουργικό για τους πελάτες που αναζητούν μία δυναμική εμπειρία Android σε μία προτιμή τιμή.

To Alcatel 1X με λειτουργικό Android Oreo (Go edition) διαθέτει ένα ανακατασκευασμένο σύνολο εφαρμογών της Google, το οποίο περιλαμβάνει το Google Go, το Google Maps Go, το Gmail Go και πολλά ακόμα. Επίσης, διαθέτει το Facebook Lite και μία πλούσια γκάμα εφαρμογών και παιχνιδιών Android στο Google Play. Το λειτουργικό Android Oreo (Go edition) είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει δύο φορές μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο για να μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με την ενσωματωμένη μνήμη 16GB του Alcatel 1X.

Επιπλέον, διαθέτει υποδοχή microSD για επέκταση της μνήμης έως και 32GB. Το Alcatel 1X έχει το Google Assistant Go, που θα σας βοηθήσει να κάνετε όλα όσα χρειάζεστε και να βρίσκετε απαντήσεις ενώ είστε στον δρόμο, χρησιμοποιώντας μόνο την φωνή σας. Απλώς αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home για να ξεκινήσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, ζητήστε από τον Google Assistant να σας στείλει μηνύματα, να πραγματοποιήσει κλήσεις, να προβάλλει βίντεο στο YouTube, να ορίσει ειδοποιήσεις και να διαχειριστεί πολλά άλλα θέματα και λειτουργίες. Είναι ο προσωπικός σας Google υπάλληλος και είναι πάντα έτοιμος να σας βοηθήσει.

Κυκλοφόρησε τo Alcatel 1X με Android Go edition και τιμή 99 ευρώ, Κυκλοφόρησε τo Alcatel 1X με Android Go edition και τιμή 99 ευρώ

Το Alcatel 1X προσφέρει στους χρήστες ένα διαφορετικό στυλ και φινίρισμα συγκριτικά με κάθε άλλη συσκευή της Alcatel που παρουσιάστηκε το 2018. Συγκεκριμένα, το Alcatel 1X είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά στυλ: το Soft Suede και το Vibrant Satin. Και τα δύο είναι σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, όπως είναι το Suede Σκούρο Μπλε, το Suede Σκούρο Γκρι και το Satin Soft Χρυσό.

Με τη βραβευμένη τεχνολογία οθόνης της μητρικής εταιρείας TCL, η οθόνη 18:9 του Alcatel 1X επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν μια οθόνη 5,3 ιντσών σε μικρότερο μέγεθος και διευκολύνει στην άνετη περιήγηση στο Internet, στη σύνδεση με φίλους τους μέσω των Social Media καθώς και στην άμεση και γρήγορη ενημέρωσή τους.

Το Alcatel 1X διατίθεται στην τιμή των 99 ευρώ σε χρώματα Suede Σκούρο Μπλε και Suede Σκούρο Γκρι της συλλογής Soft Suede.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.