Alcatel 3026 Senior phone: Κάνει τη ζωή ευκολότερη

, Alcatel 3026 Senior phone: Κάνει τη ζωή ευκολότερη

Το Alcatel 3026 είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη τηλέφωνο της Alcatel, ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών. Με οθόνη 2,8″ ιντσών, εργονομικό πληκτρολόγιο, πολύ καλή ακουστική και κουμπί SOS, το Alcatel 3026 είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Το Alcatel 3026 διαθέτει κουμπί SOS για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η συγκεκριμένη λειτουργία δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης έως 10 επαφών επικοινωνίας. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα και πατηθεί το κουμπί SOS, το Alcatel 3026 θα καλέσει αυτόματα την πρώτη επαφή στη λίστα.

Στην περίπτωση που δεν απαντήσει η επαφή, θα σταλεί ένα γραπτό μήνυμα. Η λειτουργία SOS θα συνεχίσει να καλεί και να στέλνει μηνύματα σε κάθε επαφή μέχρι να απαντήσει κάποιος. Με αυτό τον τρόπο, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια για όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

, Alcatel 3026 Senior phone: Κάνει τη ζωή ευκολότερη

Η Alcatel γνωρίζει ότι η διαδικασία της φόρτισης μπορεί να είναι δύσκολη για έναν μεγαλύτερο ηλικιακά άνθρωπο, για αυτό έρχεται να δώσει τη λύση με το Alcatel 3026. Η συσκευή διαθέτει τη δική της βάση φόρτισης, κάνοντας την όλη την διαδικασία πιο εύκολη και άνετη.

Το Alcatel 3026 είναι συμβατό με τα ακουστικά βαρηκοΐας M4/T4 για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες με προβλήματα ακοής θα έχουν την καλύτερη τηλεφωνική εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν το ακουστικό τους χωρίς να «σφυρίζει» και σε κάποιες περιπτώσεις να μειώνουν τον εξωτερικό θόρυβο.

Το Alcatel 3026 διαθέτει ένα μεγάλο, εργονομικό, soft-touch πληκτρολόγιο το οποίο κάνει πιο εύκολη την πληκτρολόγηση και εγγυάται στον χρήστη μία πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική εμπειρία.

, Alcatel 3026 Senior phone: Κάνει τη ζωή ευκολότερη

Το Alcatel 3026 έχει σχεδιαστεί με μια λειτουργία οθόνης ενός εικονιδίου, που σημαίνει ότι εάν χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεών σας για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να στείλετε ένα γρήγορο κείμενο, θα βρείτε μία λειτουργία ανά σελίδα.

Το τηλέφωνο διαθέτει γρήγορη πρόσβαση στα πλήκτρα βασικών και αγαπημένων λειτουργιών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα και στον φακό με το πάτημα ενός δακτύλου.

Για όσους αναζητούν την ψυχαγωγία, η κάμερα 2MP του Alcatel 3026 κάνει τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών πιο ευχάριστη ακόμα και στο σκοτάδι χάρη στο LED φλας που έχει. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει Bluetooth 2.1.

Τέλος, όλες οι συσκευές Alcatel μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία “simple mode” για να εξασφαλίσουν την εύκολη και ασφαλή χρήση τους από όλους.

Το Alcatel 3026 θα το βρείτε στα καταστήματα με τιμή 69.99 ευρώ και στα χρώματα Μεταλλικό Γκρι και Μεταλλικό Ασημί.

, Alcatel 3026 Senior phone: Κάνει τη ζωή ευκολότερη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tOnY

Επιτελους μπορω να βαλω στις 10 επαφες ολα τα σουβλατζιδικα της περιοχης μου και να στελνω SOS οταν θελω σουβλακια.Οταν καποιο μαγαζι θα ειναι κλειστο ή γραμμη θα ειναι κατειλλημενη , η λειτουργία SOS θα συνεχίσει να καλεί και να στέλνει μηνύματα σε κάθε μαγαζι μέχρι να απαντήσει κάποιος. ΑΧχαΧΑΧαΑΧ

bill

αναρωτιεμαι πόσο χαζομαρα κουβαλας για. να. γραψεις το. σχολιο σου
ουτε κοντα στο. παραλίγο αστειος. δεν έφτασες

Μανώλης

@bill είσαι υπερβολικός, φιλικά το λέω. Τι θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει πέρα από τη πλάκα γι’ αυτή τη συσκευή;;; 🙂

godis

Κι ομως υπαρχουν και ανθρωποι που χρησιμοποιουν απλες συσκευες γιατι πανω απο ολα ειναι τηλεφωνα…μηπως δεν θα επρεπε να υπαρχουν; γιατι πρεπει αυτες να τις κραζουμε.

jordan

καλημερα .. μπορεις καποιος να με ενημερωσει αν εχει ενργο πορτακι ;;; δλδ να σε καλει καποιος και με το που ανοιγεις το πορτακι ν´απαντας χωρις να πατησεις καποιο πληκτρο ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.