Alcatel Flash: Το πρώτο με διπλή κάμερα στην πλάτη και μπροστά

Alcatel Flash dual cameras, Alcatel Flash: Το πρώτο με διπλή κάμερα στην πλάτη και μπροστά

Χωρίς πολλές επισημότητες, η Alcatel ανακοίνωσε το Alcatel Flash, το πρώτο smartphone που ουσιαστικά έχει τέσσερις κάμερες, διπλή κάμερα στην πλάτη και διπλή selfie κάμερα. Ενσωματώνει δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X20, μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB.

Το Alcatel Flash είναι το πρώτο κινητό με δυο διπλές κάμερες, αλλά ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Τα modules της κάμερας είναι μονόχρωμα και έγχρωμα, κάτι ανάλογο με αυτά που χρησιμοποιεί η Huawei στις ναυαρχίδες της. Οι αισθητήρες στην πλάτη είναι 13 Megapixel Sony IMX258 με διάφραγμα φακού F2.0, ενώ μπροστά έχουμε κάμερα 8 και 5 Megapixel.

Οι κάμερες φαίνεται να υποστηρίζουν χαρακτηριστικά που έχουν άλλες διπλές κάμερες όπως το portrait mode του iPhone 7 Plus και selective photo coloring. Επίσης, περιλαμβάνουν Super Selfie Mode και Super Fine Mode, το κινητό μπορεί να βγάζει εικόνες και σε RAW format.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 5.5 ιντσών 1080p IPS LCD, μπαταρία 3100mAh, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη και υποστήριξη για δυο κάρτες SIM.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του Alcatel Flash, ούτε αν θα το δούμε σε δυτικές αγορές.

Alcatel Flash dual cameras, Alcatel Flash: Το πρώτο με διπλή κάμερα στην πλάτη και μπροστά

Alcatel Flash dual cameras, Alcatel Flash: Το πρώτο με διπλή κάμερα στην πλάτη και μπροστά

Alcatel Flash dual cameras, Alcatel Flash: Το πρώτο με διπλή κάμερα στην πλάτη και μπροστά

Alcatel Flash dual cameras, Alcatel Flash: Το πρώτο με διπλή κάμερα στην πλάτη και μπροστά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ότι πρέπει για τα κορτσοπουλα.

kallitheotis

Iphone kai huawei killer ειναι το κινητο απλα αν προσπερασεις το ονομα alcatel και μεινεις μονο στα χαρακτηριστικα ειναι the best και ωραιο ντιζαιν και καινοτομια στις καμερες αν ερθει ελλαδα γυρω στα 300 με 350 θα ειναι μια τιμια προταση

keysmith

δεν είναι για κοριτσόπουλα (μόνο). Είναι για όποιον θέλει κάτι διαφορετικό από την κάμερα του κινητού του΄. Βοηθούν σε δύο “προβλήματα” (ή χαρακτηριστικά) των σημερινών φωτογραφικών των κινητών.

α) δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιείς τους (υπερβολικά για γενικό φακό) ευρυγώνιους φακούς που έχουν τα περισσότερα κινητά. Βολεύουν μεν για πορτρέτα ή στο να χωράμε περισσότερους από μικρή απόσταση αλλά η προοπτική και οι παραμορφώσεις που εισάγουν οι τόσο ευρυγώνιοι καταστρέφουν τα πρόσωπα (κυρίως φωτογράφιση ανρθώπων) αλλά και την “γεωμετρία” των πραγμάτων. Με την δευτερη κάμερα σε λιγότερο ευρυγώνιο (όχι τηλεφακό, συχνά normal) μπορείς να έχεις άνετες φωτογραφίες προσώπων χωρίς παραμορφώσεις και μακρούλιασμα/καμπύλωση της προοπτικής. Το ίδιο για την μπροστά που οι σελφις κατάντησαν αηδία από το τράβηγμα στις άκρες με τόσο ευρυγώνιους φακούς.

β) με τεχνικές με χρήση λογισμικού και δύο διαφορετικές εστιάσεις πετυχαίνουν (εντυπωσιακό) ψεύδο-bokeh δλδ θόλωμα του υπόβαθρου που κανονικά μπορείς να έχει μόνο από μεγάλους αισθητήρες (πχ APS-C, FF σαν αυτούς των DSLR)

Καλώς. Το μόνο κακό είναι.. οι 5.5” (για εμάς που τα θέλουμε να χωράνε στην μπροστά τσέπη)

Ioannis

μπραβο στην αλκατελ πολυ καλο μακαρι να γινει πραξη αν και θα ηθελα 4gb ram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel Android Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας TCL

Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7: Οικονομικές συσκευές με αξιόλογο hardware [IFA 2019]

Εκτός από το δικό της smartphone η TCL παρουσίασε στην IFA 2019 και μία σειρά συσκευών υπό το brand της Alcatel, τα Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.