Alcatel Idol 4s: Το Windows 10 smartphone δεν θα έρθει Ευρώπη

Την Τετάρτη η Alcatel έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας το Alcatel Idol 4s, ένα Windows 10 mobile smartphone έτοιμο για την VR εποχή. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις ΗΠΑ από την T-Mobile στις 10 Νοεμβρίου με τιμή στα 469 δολάρια.

Τι γίνεται όμως με όσους θέλουν να αγοράσουν το smartphone, αλλά βρίσκονται στην Ευρώπη; Τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, μιας και το κινητό δεν θα έρθει Ευρώπη. Οι πληροφορίες έρχονται από την Alcatel Γαλλίας, που απαντά σε σχετική ερώτηση στο Twitter. Η εταιρεία ανέφερε ότι το Alcatel Idol 4s δεν θα πωλείται στην Ευρώπη.

Το Alcatel IDOL 4S είναι ένα Windows 10 smartphone, με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και in-box VR. Θα υποστηρίζει όλες τις καινοτόμες λειτουργίες του Windows 10 mobile, όπως τo Continuum, την Cortana και το Windows Hello. Ο σχεδιασμός του, δίνει μια premium αίσθηση, με την χρήση dual-glass και μεταλλικού πλαισίου.

Με την λειτουργία Continuum, μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή ως desktop, αρκεί να συνδέσεις μια οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, θα σου επιτρέπει να κάνεις login με ασφάλεια με το Windows Hello.

Η οθόνη των 5.5 ιντσών θα είναι τεχνολογίας AMOLED, ανάλυσης 1920×1080. Στο εσωτερικό έχει Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64 GB, η οποία θα είναι επεκτάσιμη μέσω microSD. Η κάμερα του Alcatel IDOL 4S είναι 21 Μegapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel, προσφέροντας λειτουργία ευρυγώνιας λήψης 84 μοιρών. Διαθέτει μπαταρία 3000mAh και θα φορτίζει μέσω θύρας USB-C.

Κάθε νέα συσκευή Alcatel IDOL 4S θα έρχεται πακέτο με ένα Virtual Reality headset. Το headset είναι ειδικά σχεδιασμένο για την συσκευή και θα προσφέρει μια εξαιρετική Virtual Reality εμπειρία, με δυνατότητα να παίζεις 3D παιχνίδια ή να βλέπεις 360 βίντεο.

alcatel idol 4s no europe, Alcatel Idol 4s: Το Windows 10 smartphone δεν θα έρθει Ευρώπη

alcatel idol 4s no europe, Alcatel Idol 4s: Το Windows 10 smartphone δεν θα έρθει Ευρώπη

alcatel idol 4s no europe, Alcatel Idol 4s: Το Windows 10 smartphone δεν θα έρθει Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanasis

καλη αποφαση, δε θα πεταγε στην ευρωπη… εχω αγορασει κατα καιρους αλκατελ, καλα τηλεφωνα οταν τα βρισκεις σε χαμηλες τιμες αλλα τιποτα σπουδαιο.

bezilys

Όντως σιγά το κακό και να μην ερχει δεν έγινε και κάτι!

John

Αδιάφορη είδηση. Κανείς δεν αγοράζει έτσι και αλλιώς κινητά με windows , ούτε 1% μερίδιο αγοράς δεν έχουν το 2016.

Alex

Η Ευρώπη ηταν καλός αιμοδότης στις Windows 10 mobile συσκευές. Κυρίως οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Ίσως να ειναι λάθος απο την εταιρία οποτε ίδωμεν

ironmanmark40

Μεγάλο λάθος εάν όντως ισχύει αυτη η είδηση. Λείπουν οι συσκευές κινητών με wp 10 και ουσιαστικά δεν υπάρχει επιλογή εκτός των 950/950xl για οποιονδήποτε θέλει wp με υψηλά χαρακτηριστικά. Το συγκεκριμένο κινητο είναι μια πολυ αξιόλογη επιλογή/λύση. Θα πρέπει να αλλάξουν γνώμη. Έτσι θα δώσουν και μια ώθηση στην αγορά των wp.

Panos7GR

Κρίμα! Πολύ κρίμα!
Αφου η MS τo πήρε απόφαση και αποσύρεται, συνεπώς δεν υπάρχουν φρέσκες επιλογές στα W10. Αυτό σίγουρα θα τραβούσε βλέματα και θα ήταν ωραία επιλογή για όσους ενδιαφέροναι για Windows.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.