Alcatel One Touch Idol X+, Έρχεται με το οκταπύρηνο MediaTek MT6592 SoC

Η εταιρεία TCL Corporation που από το 2004 συνεργάζεται με την εταιρεία Alcatel στα smartphones (έχουν δημιουργήσει κοινοπραξία), φαίνεται πως σύντομα θα ανακοινώσει τον διάδοχο του Alcatel One Touch Idol X. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στην πλάτη του κινητου διακρίνεται η ονομασία “TCL”. Το νέο One Touch Idol X+ (δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει την ονομασία One Touch) έχει πολλές ομοιότητες εμφανισιακά με τον προκάτοχο του. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι ότι θα βασίζεται στο νέο οκταπύρηνο chipset της MediaTek, MT6592.

Οι διαστάσεις του λογικά θα παραμείνουν όμοιες, ενώ η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών και θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p. Θα διαθέτει επίσης 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (διπλάσιος από το προηγούμενο μοντέλο) και οπίσθια κάμερα 13 Megapixels.

Το κόστος του λογικά, δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από εκείνο του προκατόχου του και έτσι περιμένουμε η τιμή του να κυμανθεί γύρω από τα 350 δολάρια.

Alcatel One Touch Idol X+, Alcatel One Touch Idol X+, Έρχεται με το οκταπύρηνο MediaTek MT6592 SoCAlcatel One Touch Idol X+, Alcatel One Touch Idol X+, Έρχεται με το οκταπύρηνο MediaTek MT6592 SoC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgio

Όλα πλέον μοιάζουν τόσο μεταξύ τους..

βασιλης

Οκταπυρινο??Το σχέδιο ωραίο φαίνεται,δεν έχει σημασία αν μοιάζουν μετάξυ τους,είναι φυσικό υπαρχουντοσα πολλα κινητά…Τι να βαραει antutu άραγε?

alxgiann

@Βασίλης

Όλα τα ΜΤ9592 είναι γύρω στα 28-30000 αλλά η απόδοση στην πραγματικότητα έχει σχέση
με τη γενικότερη κατασκευή του κάθε κινητού και από την ROM φυσικά. Πολλά κινέζικα λαγκάρουν και λόγω λογισμικού, αλλά δεν φταίει και το SOC αν οι κινέζοι βάζουν FHD οθόνες με μονοπύρηνη GPU… Πάντως το ΜΤ6592 έχει 4πύρηνη GPU, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα πλέον σε αυτόν τον τομέα.

Dimitris

Χαιρεται, επειδη εχω το TCL Idol X εχω να πω οτι το συγκεκριμενο “κινεζικο” ειναι φοβερο τηλεφωνο με τελεια οθονη. Η ρομ που εχει ειναι πολυ καλη και μακαρι να την ειχε και το xperia tablet z μου.

Andreas

Δήμήτρη από που το πήρες? Γιατί εγώ μόλις πριν λίγες μέρες το είδα διαθέσιμο για προπαραγγελία στην σελίδα της Alcatel

nikos

Copy paste s4! Hahaha

John

S4 killer Χαλαρά και στην μιση τιμή (και πιο κατω)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.