Σε χθεσινό άρθρο είδαμε πόσο επικίνδυνες μπορεί να αποδειχθούν οι selfies, οι οποίες μέσα στο 2015 έγιναν η αφορμή να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι. Όμως δεν παύει να είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μόδα και οι κατασκευαστές φροντίζουν να προσφέρουν τις κατάλληλες επιλογές. Το ίδιο κάνε η Alcatel ανακοινώνοντας επίσημα το νέο selfie phone […]
Σε χθεσινό άρθρο είδαμε πόσο επικίνδυνες μπορεί να αποδειχθούν οι selfies, οι οποίες μέσα στο 2015 έγιναν η αφορμή να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι. Όμως δεν παύει να είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μόδα και οι κατασκευαστές φροντίζουν να προσφέρουν τις κατάλληλες επιλογές. Το ίδιο κάνε η Alcatel ανακοινώνοντας επίσημα το νέο selfie phone Alcatel OneTouch Flash 2.
Τo Alcatel OneTouch Flash 2 ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MTK6753 χρονισμένο στο 1.3 GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD και μπαταρία 3000mAh. Τρέχει Android 5.1 Lollipop και έχει υποστήριξη LTE συνδεσιμότητας.
Στην μπροστινή πλευρά έχει τοποθετηθεί κάμερα 5 Megapixel και ονομάζεται “Profie Cam”, συνοδεύεται από soft LED flash και gesture controls. Η κυρίως κάμερα είναι 13 Megapixel με αισθητήρα Samsung ISOCELL, διάφραγμα φακού f/2.0 και phase detection auto focus.
Θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα, σε τιμή που αναμένεται να είναι αρκετά οικονομική αλλά δεν ανακοινώθηκε ποια θα είναι. Για αρχή γνωρίζουμε ότι θα διατεθεί σε Ινδία, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.
Το Red Magic 11S Pro+ παρουσιάζεται στις 18 Μαΐου με Snapdragon 8 Elite Gen 2 και διπλό σύστημα ψύξης: υδρόψυξη με φθοριούχο υγρό και ανεμιστήρα 24.000rpm με IPX8.
Έρευνα αποκαλύπτει ότι το 75% των χρηστών θέλει χαμηλότερη τιμή στο Sony Xperia 1 VIII. Το νέο flagship ανακοινώνεται 13 Μαΐου με τιμή που ξεπερνά κατά 300€ τα Galaxy S26 Ultra και iPhone 17 Pro Max.
πολύ καλή κίνηση από την Alcatel…μου αρέσει σχεδιαστικά!
Εμφανισιακα ειναι μια χαρα.