Alcatel OneTouch Idol Ultra, Το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο

Η Alcatel ανακοίνωσε το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις 6.45 χλστ. Ονομάζεται
Alcatel OneTouch Idol Ultra και ενσωματώνει οθόνη αφής 4.7 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, 1GB μνήμη RAM, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel.

Το Alcatel OneTouch Idol Ultra τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα στην Κίνα με τιμή 444$ (περίπου 340 ευρώ). Αν αναρωτιέστε το πάχος του αμέσως “παχύτερου” smartphone, είναι το OPPO Find 5 με 6.9 χλστ.

, Alcatel OneTouch Idol Ultra, Το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο

, Alcatel OneTouch Idol Ultra, Το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Μπράβο στην Alcatel. Και δεν της το ‘χα.

kosmaspt

Κάνει το Razr μου να μοιάζει χοντρο!!χα!!

sakis

τωρα συγκρινουμε το RAZR με αυτο εδω? μην τρελαθουμε… το RAZR ειναι πολυ ανωτερο…

kostis

με 352 που πηρα το optimus 4X δεν μου λεει τιποτε το συγκεκριμενο!

Ορέστης

Sakis@ μπορείς να του πεις να λόγο που το razr είναι “πολύ ανώτερο?” εκτός ττου ότι λέει Motorola και όχι Alcatel?

Panos7GR

OPPO Find 5, RULES!!! 😛
Τι διπύρηνο φοράει; Αν είναι MediaTek προτιμώ ναμείνω με το ταπεινό μου neo V, που σίγουρα θα έχει καλύτερη απόδοση…

giannis

340 για Alcatel, δεν λέει.

nick

και εξαπυρηνο να βγαλει η alcatel με 300 ευρω δεν το αγοραζω….η alcatel σαν εταιρεια δεν μπορει να ικανοποιησει τον αλλο με οτι καλο βαλει πανω σε ενα κινητο..και το alcatel ο αλλος που θα ακουσει αυτο το ονομα καταλαβαινει για μια εταιρεια πολυ κατωτερη απο καποιες αλλες…..ενω αν ακουσει π.χ Sony καταλαβαινει οτι ειναι μια εταιρεια παρα πολυ καλη σε ολα της τα προιοντα γι αυτο και ειμαι και φανατικος της sony….

costas

Ούτε εγω την είχα σε εκτίμηση αλλα μετα την απόκτηση του 995 άλλαξα άποψη.Και καθότι υπάλληλος σε κινηταδικό να ξεκαθαρίσω οτι εκτος της apple καμια αλλη επώνυμη εταιρία δεν ειναι αξιόπιστη οσον αφορά στα προβλήματα που βγάζουν.

skatzac

Ε βεβαια οταν πληρωνεις κατι στα 340€ που οι αλλοι πουλανε στα 500€ και βαλε δεν μας αρεσει.Κωστα βαλε κανα διαγωνισμο με αλκατελ να δουμε ποσοι που εχουν “μαρκες”θα παρουν μερος.

sakis

Ποιοτητα κατασκευης ανωτερο το RAZR.. Γουστα ειναι αυτα..

Oρέστης

μα δεν το χεις δει καν αυτο! απο πισω εμενα μου κανει για αλουμινιο…

nick

skatzac με 340 ευρω ομως οσο θα κοστιζει αυτο το κινητο μπορω να αγορασω πολυ ανωτερα κινητα σε σχεση με αυτο το κινητο… πηγαινω στο skroutz και βρισκω το LG optimus 4x hd η το sony xperia s στην ιδια ακριβως τιμη που θα εχει αυτο το κινητο οταν κυκλοφορισει Ελλαδα….που εδω στην ελλαδα τα κινητα πουλουνται σε σχεδον διπλασιες τιμες με αυτα του εξωτερικου..πες μου ενα κινητο που να πουλιεται στα 500+ ευρω και να εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτο το κινητο οπως αναφερεις στο σχολιο….επισης δεν λεω οτι το κινητο δεν μου αρεσει ηειναι αχρηστο λεω οτι η εταιρεια που το παραγει ειναι κατωτερη απο καποιες αλλες… 🙂

Elpi

Χριστε μου!!!!σταματηστε.αν συνεχίσω να διαβάζω θα αυτοκτονισω.σε παρακαλώ vlahakis.κανε κάτι.

Άκης

Εγώ πάντως θα το έπαιρνα… τι και αν λέει ALCATEL. Είδαμε και τα άλλα επώνυμα, αξιόπιστα κινητά τα οποία κρατούν 1 με maximum 2 χρόνια… Πήρα το SONY ΧPERIA SOLE και μου έχει βγει το πιο σκάρτο. Μέσα σε 2,5 μήνες που το έχω το έστειλα 3 φορές για επισκευή. Αν είναι να αντέχουν όλα τόσο… καλύτερα να πάρεις το ALCATEL.

Άκης

Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ πως η SONY με εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς πολλές καθυστερήσεις μου επισκεύασε το κινητό μου.

angelos

Μ’αρέσει μακάρι να το φέρουν και εδώ.

ilias

παιδες,εγω ειχα ενα nexus s κ το αλλαξα για αυτο..ειναι πολυ καλο λεπτο με πολυ καλη αισ8ηση στο χερι.ο επεξεργαστης κ η ram ηταν υπεραρκετα για οσα game δοκιμασα.Δεν υστερει γενικα αν κ alcatel σε ποιοτητα κατασκευης.Με λιγα λογια του κολαγες πισω ανετα logo καποιας μεγαλης εταιριας κιν.

Καλησπέρα

Καλησπέρα. περισυ το καλοκαίρι είχα το s3, πέρασαν στο grand duos,και μετά στο s4 mini, προσπερνωντας το s4 το μεγάλο λόγο έλλειψης ραδιόφωνου. τα έδωσα όλα. Μου εκατσε τυχαία ένα idol 6030x της αλκατελ που την είχα για τα μπάζα… το λοιπόν έχω μείνει καγκελο!! σασί από αλουμίνιο ταχύτητα και οθόνη Σούπερ,ειδικά κάτω από τον ήλιο, σκόνη τα κάνει ότι είχα μέχρι τώρα, βάρος δεν υπάρχει μιλάμε και κάμερα μια τυπική οκταρα όπως Όλα. το ξυπνητηρι βαραει με κλειστό τηλέφωνο και γενικά ψάχνω να βρω λόγο να το αλλάξω μιας και έχω το μικρόβίο της αλλαγής και δεν του βρίσκω τίποτε. Άλλοι έχουν το όνομά και άλλοι την Χάρη μου φαίνεται και με μόλις 200 ευρώ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.