All-screen smartphone από την Huawei στις 17 Οκτωβρίου;

Το 2019 είναι μία σημαντική χρονιά καθώς αποκαλύφθηκαν και κυκλοφόρησαν μία σειρά από προϊόντα με νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά όπως το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone από την Samsung, Galaxy Fold και το πρώτο all-screen smartphone από την Xiaomi, Mi MIX Alpha. Οι εταιρείες προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαλείψουν bezel και notch κρύβοντας κάτω από την οθόνη την front facing κάμερα και τους αισθητήρες. Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιτευχθεί ακόμη αν εξαιρέσουμε το Mi MIX Alpha της Xiaomi το οποίο βέβαια δεν έχει front facing κάμερα αλλά για τον σκοπό των selfie χρησιμοποιείται η κύρια κάμερα του smartphone.

Huawei all-screen smartphone 17 Οκτωβρίου, All-screen smartphone από την Huawei στις 17 Οκτωβρίου;

Τώρα, σύμφωνα με μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter, η Huawei θα αποκαλύψει ένα νέο smartphone όλο οθόνη στις 17 Οκτωβρίου, χωρίς όμως να γίνεται σαφές πότε θα κυκλοφορήσει. Στην πάνω δεξιά γωνία του smartphone υπάρχει ένα άσπρο φως το οποίο ίσως σηματοδοτεί την τοποθέτηση της κάμερας κάτω από το display.

Το πρώτο in-display camera prototype το είδαμε από την Oppo στις αρχές του καλοκαιριού ίσως λοιπόν η Huawei έχει αναπτύξει μία παρόμοια πιο ολοκληρωμένη τεχνολογία η οποία θα της δώσει το πλεονέκτημα να φέρει πρώτη στην αγορά all-screen smartphone χωρίς την χρήση κάποιου pop-up μηχανισμού.

Αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ποιο SoC θα κυκλοφορήσει αυτό το smartphone θα μπορούσε όμως να ενσωματώνει είτε τον Kirin 990 των Mate 30 είτε τον Kirin 1000 που θα κυκλοφορήσει με τα Mate 40 τον επόμενο Σεπτέμβρη. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από το πότε θα κυκλοφορήσει το smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.