Αναδιπλούμενο OLED smartphone από τη Huawei το Νοέμβριο;

αναδιπλούμενο oled smartphone huawei νοέμβριο, Αναδιπλούμενο OLED smartphone από τη Huawei το Νοέμβριο;

Σύμφωνα με πηγές, η Huawei ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα αναδιπλούμενο smartphone, κάνοντάς την τον πρώτο κατασκευαστή smartphone που φέρνει κάτι τέτοιο στην αγορά. Ο λόγος για αυτήν την πρωτοβουλία είναι γιατί θέλει να έχει τα “σκήπτρα” του πρωτοπόρου στην παγκόσμια πρώτη εμφάνιση μιας τέτοιας συσκευής, κερδίζοντας τις Samsung, LG και άλλους ανταγωνιστές σε αυτόν τον τομέα.

Το έχει βάλει σκοπό η Huawei να τραβήξει τα βλέματα της παγκόσμιας αγοράς με τον ιδιαίτερο ζήλο που φαίνεται πως καταβάλει επάνω στο project του αναδιπλούμενου smartphone, μιας και οι πηγές αναφέρουν πως το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας στη Σαγκάη έχει αναλάβει όλο το βάρος αυτού του επιτεύγματος.

Όλες οι πληροφορίες προέρχονται, σύμφωνα με τις πηγές, από άτομα που έχουν άμεση γνώση για τα πλάνα της εταιρείας η οποία υπέγραψε συμφωνία μη αποκάλυψης πληροφοριών με προμηθευτές για την κατασκευή του αναδιπλούμενου smartphone, έτσι ώστε να μη διαρρέυσουν πληροφορίες σε τρίτους. Επίσης, αναφέρεται πως η ανάπτυξη του smartphone έχει ήδη ξεκινήσει και η Huawei ευελπιστεί να το παρουσιάσει το Νοέμβριο.

Η συσκευή δε θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Νοέμβριο αλλά θα παρουσιαστεί έτσι ώστε η Huawei να δει την ανταπόκριση των χρηστών και να γίνει καταγραφή της άποψης του καταναλωτικού κοινού, έτσι ώστε οι προτάσεις και οι διορθώσεις που ενδεχομένως να χρειαστούν να γίνουν, να βοηθήσουν την εταιρεία να κατασκευάσει το τελικό μοντέλο σύμφωνα με το feedback των καταναλωτών.

Τέλος, οι φήμες κάνουν λόγο πως το smartphone της Huawei θα διπλώνει προς τα μέσα, θα διαθέτει οθόνη OLED κατασκευασμένη από την LG ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν αποκλείεται και άλλοι κατασκευαστές να ετοιμάζουν την πρότασή τους για αναδιπλούμενα smartphone χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν. Το smartphone της ZTE, Axon M, είναι ό,τι πιο κοντινό σε αναδιπλούμενο smartphone, αλλά μην ξεχνάμε πως αποτελείται από δύο οθόνες που κλείνουν με αυτόν τον τρόπο, και όχι μια οθόνη η οποία θα διπλώνει και θα γίνεται το smartphone μικρότερο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Άμα δεν έχει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο γραφίδα δεν θα έχει νόημα ύπαρξεις αυτού του Smartphone.

alekos

Αυτό θα πει επιθετική πολιτική..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.