Ανακοινώθηκαν οι προδιαγραφές του Realme GT 2 Pro: Snapdragon 898 και 125W φόρτιση

, Ανακοινώθηκαν οι προδιαγραφές του Realme GT 2 Pro: Snapdragon 898 και 125W φόρτιση

Τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος της Realme, κ. Madhav Sheth, σε μια συνέντευξη, μας είπε ότι η εταιρεία σχεδιάζει μια «υπερ-premium ναυαρχίδα» για τη σειρά GT. Είπε επίσης πως θα εμπορευματοποιήσει τη φόρτιση UltraDart 125W το επόμενο έτος. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η κορυφαία ναυαρχίδα θα είναι το πρώτο smartphone Realme που θα διαθέτει φόρτιση 125 W, αλλά οι αναφορές που έρχονται από την Κίνα υποστηρίζουν ότι το GT 2 Pro (RMX3301) θα είναι ένα από τα πρώτα smartphone της Realme που θα φορτίζει έως και 125 W.

Το Realme GT 2 Pro αναμένεται επίσης να τροφοδοτείται από το κορυφαίο τσιπ επόμενης γενιάς της Qualcomm, το οποίο αναμένεται να ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 1 ή Snapdragon 898. Θα τρέχει το Realme UI 3.0 που βασίζεται σε Android 12 και έχει Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης LPDDR5 RAM και UFS 3.1.

Το Realme GT 2 Pro θα έχει οθόνη 6,51″ FullHD+ AMOLED, πιθανότατα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλη θα είναι η μπαταρία του smartphone.

Όσο για την κάμερα, το Realme GT 2 Pro θα διαθέτει κάμερα 32MP στο μπροστινό μέρος και γύρω από το πίσω μέρος θα υπάρχει μια κύρια κάμερα 50MP με OIS, η οποία πιθανότατα θα ενώνεται με μια κάμερα υπερευρείας και, ελπίζουμε, μια μονάδα τηλεφακού.

Η τιμή του Realme GT 2 Pro αναμένεται να είναι περίπου 4.000 CNY (625$/555€) και ελπίζουμε να ακούσουμε περισσότερα γι’ αυτό τις επόμενες εβδομάδες.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.