Ανακοινώθηκε το Realme X7 Pro Ultra με κυρτή οθόνη 90Hz

, Ανακοινώθηκε το Realme X7 Pro Ultra με κυρτή οθόνη 90Hz

Το Realme X7 Pro Ultra είναι πλέον γεγονός με οθόνη σε συχνότητα 90 Hz, η οποία, όμως, έχει κυρτές άκρες σε αντίθεση με το Realme X7 Pro. Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι το γεγονός ότι στην έκδοση Pro η συχνότητα λειτουργίας της οθόνης AMOLED είναι στα 120 Hz.

Ρίχνοντας μια αναλυτικότερη ματιά στο Realme X7 Pro Ultra, διαπιστώνει κανείς και άλλες διαφορές σε σχέση με το Realme X7 Pro, καθώς εδώ έχουμε Android 11, με Realme UI 2.0, με την πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση να είναι εφοδιασμένη με μνήμη RAM 12 GB και εσωτερική μνήμη 256 GB. Υπάρχει και μία απλή έκδοση με μνήμη RAM 8 GB και εσωτερική μνήμη στα 128 GB.

, Ανακοινώθηκε το Realme X7 Pro Ultra με κυρτή οθόνη 90Hz

Η μπαταρία του Realme X7 Pro Ultra έχει χωρητικότητα 4500 mAh, με ταχεία φόρτιση στα 65W, αλλά το προφίλ του νέου μοντέλου είναι μικρότερο από εκείνο του Realme X7 Pro, ενώ η συσκευή είναι και πιο ελαφριά.

Στο θέμα της κάμερας δεν έχουμε διαφοροποιήσεις στο μπροστινό μέρος, με selfie κάμερα στα 32 Megapixel. Αλλαγές σε σχέση με το Realme X7 Pro έχουμε στην έκδοση Ultra στο πίσω μέρος, με τριπλό setup, δηλαδή κύρια κάμερα στα 64 Megapixel, ευρυγώνιο στα 8 Megapixel και μονάδα macro φωτογράφισης στα 2 Megapixel.

Οι τιμές είναι αυτές που προκαλούν αρκετά… χαμόγελα, αφού η έκδοση των 8 GB μνήμης RAM κοστίζουν στην Κίνα 310 ευρώ, ενώ η πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση τιμολογείται μόλις στα 350 ευρώ. Δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, εάν θα κάνει καριέρα το Realme X7 Pro Ultra και εκτός των σινικών τειχών.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Χωρίς υποδοχή 3.5mm από ό,τι φαίνεται. Φάουλ και κίτρινη κάρτα.

Peter

Γιατί θα έρθει Ελλάδα μήπως? 🙂
(πάντως παρατηρώ τα πιο πριμιουμ δεν έχουν υποδοχή πλέον… βασικά τείνει να εξαφανιστεί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».