Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Xiaomi 13

κυκλοφορία του Xiaomi 13, Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Xiaomi 13

Το Xiaomi 13 επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στην Κίνα την 1η Δεκεμβρίου, όμως η εταιρεία γνωστοποίησε ότι η εκδήλωση θα αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί σε μια μη επιβεβαιωμένη μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αν και η Xiaomi δεν κοινοποίησε το σκεπτικό της καθυστέρησης, τα σενάρια αναφέρουν ότι οφείλεται στον θάνατο του πρώην Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Jiang Zemin. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανέφερε: “Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία της νέας σειράς Mi 13 θα αναβληθεί. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις επιβεβαιωθεί η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν έχουμε ακόμη σαφήνεια σχετικά με το πότε θα επαναπρογραμματιστεί η εκδήλωση, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να επαναξιολογήσει η εταιρεία πότε είναι καλύτερο να ανακοινώσει το επόμενο τηλέφωνό της”.

Η σειρά Xiaomi 13 αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που θα διαθέτουν τον νέο κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, αλλά αυτή η κυκλοφορία είναι ειδικά για την αγορά της Κίνας. Είναι απίθανο να μπορείτε να αγοράσετε αυτό το smartphone στις ΗΠΑ, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε Ινδία και Ευρώπη αργότερα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.