Android 10 στα smartphone της OnePlus μαζί με τα Pixel;

Android 10, Android 10 στα smartphone της OnePlus μαζί με τα Pixel;

Συνομιλίες με το Google Support που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες μέρες δείχνουν ότι το Android 10 θα έρθει αρχικά στα Pixel 3 στις 3 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι και η OnePlus θα φέρει την νέα έκδοση του λειτουργικού στα δικα της smartphone.

Η πληροφορία έγινε γνωστή με την διαρροή ενός screenshot ενός χρήστη των OnePlus smartphone ο οποίος συνομιλούσε με ένα executive του Customer Support της εταιρείας. Η εγκυρότητα της είδησης δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς στην φωτογραφία δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η συνομιλία είναι όντως με το Customer Support της OnePlus.

Android 10, Android 10 στα smartphone της OnePlus μαζί με τα Pixel;

Έναν χρόνο πίσω όμως η Essential κυκλοφόρησε το Android Pie ακριβώς την ίδια ημερομηνία που αυτή ήρθε στις Pixel συσκευές. Ωστόσο, στην περίπτωση εκείνη το τηλέφωνο έτρεχε stock έκδοση του λειτουργικού ενώ η OnePlus κάνει τις δικές της προσαρμογές στο OxygenOS.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Αν θυμάμαι καλά, κάτι αντίστοιχο είχε δηλώσει και η Huawei πριν μερικούς μήνες για το Mate 20 που συμμετέχει κι αυτό στα Android 10 beta devices. Επομένως θεωρητικά, όσες συσκευές συμμετέχουν σε αυτό, θα την πάρουν την ίδια μέρα. Ότι και αν γίνει, κοντός ψαλμός αλληλούια. Αρκεί να είναι απροβληματιστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.