Android 11: Στη Beta 3 εμφανίστηκε το Easter egg, και είναι ίδιο με του Nougat

Android 11, Android 11: Στη Beta 3 εμφανίστηκε το Easter egg, και είναι ίδιο με του Nougat

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα την Beta 3 έκδοση του Android 11 και μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές, σε σύγκριση με την Beta 2 έκδοση, είναι η προσθήκη του νέου Easter egg.

Ένα κρυμμένο μυστικό από τα παλιά

Το νέο Easter egg του Android 11 δεν είναι και τόσο νέο, διότι η Google το παρουσίασε πρώτη φορά στο Android 7 Nougat. Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι με τις γάτες.

Όπως και η παλιά έκδοση του παιχνιδιού, έτσι και η νέα, δίνει στον χρήστη την ευκαιρία να κάνει μία μεγάλη συλλογή από γάτες, οι οποίες εμφανίζονται σε τυχαία χρονικά διαστήματα στο smartphone του.

Πώς ξεκλειδώνεις το Easter egg του Android 11

Η διαδικασία για την εμφάνιση της σελίδας του Easter egg δεν έχει αλλάξει. Από τις ρυθμίσεις του κινητού, μπαίνουμε στο “Σχετικά με το τηλέφωνο” και πατάμε μερικές φορές στην “Έκδοση Android”.

Στην οθόνη εμφανίζεται ένας πράσινος κύκλος που γύρω του έχει αρκετές λευκές τελείες και πάνω του μία μεγαλύτερη λευκή κουκκίδα. Πιάνουμε τη λευκή κουκκίδα και την περιστρέφουμε δεξιόστροφα τρεις φορές, μέχρι να εμφανιστεί ο αριθμός “11”. Εκτός από τον αριθμό “11” εμφανίζεται και το emoji της γάτας.

Android 11, Android 11: Στη Beta 3 εμφανίστηκε το Easter egg, και είναι ίδιο με του Nougat

Για να εμφανιστεί το παιχνίδι του Android 11, πρέπει να κάνουμε μερικά ακόμη βήματα. Πρώτα ανοίγουμε το νέο μενού παροχής ενέργειας και πατάμε παρατεταμένα. Μετά, επιλέγουμε “Add controls”, διαλέγουμε τα “Cat Controls” και ενεργοποιούμε και τις τρεις επιλογές.

Αυτό ήταν, μόλις ενεργοποιήσαμε το παιχνίδι του Android 11. Σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί στο smartphone μας η πρώτη γάτα, και μετά θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες.

Android 11, Android 11: Στη Beta 3 εμφανίστηκε το Easter egg, και είναι ίδιο με του Nougat

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.