Android 4.1 Jelly Bean στο Galaxy Nexus από εχθές το βράδυ

Ενθουσιασμός επικρατεί στο στρατόπεδο τον Android/ Samsung lovers με του κατόχους του Galaxy Nexus να στέλνουν email και σχόλια από εχθές το βράδυ εδώ στο Techblog για να μοιραστούν τη χαρά τους ότι το κινητό τους αναβαθμίστηκε στην έκδοση Android 4.1 Jelly Bean. Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν το Nexus S και το tablet Motorola Xoom.

Κάντε bookmark τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog και να τον επισκέπτεστε συχνά γιατι ότι μαθαίνουμε σχετικά με τις αναβαθμίσεις το σημειώνουμε εκεί!

, Android 4.1 Jelly Bean στο Galaxy Nexus από εχθές το βράδυ

Kudos to Βασίλης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

118 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zak

Παρατηρησε κανεις κανενα bug μεχρι τωρα; Εμενα μου αναβει που και που το κινητο στη lock screen απο μονο του….

Giannis

Εμένα δεν μου εχει έρθει καμία αναβαθμιση ακόμα….

Vasilis

Ωραια πραματα… φανταστείτε τώρα custom rom Jelly Bean στο Galaxy SIII !

alex argyropoulos

η αναβαθμιση γινετε μεσω ΟΤΑ η samsung kies??

panos13

Αν ηθελα android θα επερνα σιγουρα τηλεφωνο της google. Αυτη ειναι υποστηριξη, αμεσως ολα τα updates. Στις υπολοιπες εταιριες περιμενεις μηνες ολοκληρους..

zak

ΟΤΑ ειναι η αναβαθμιση σε ολα. Απλα υπαρχει παρτιδα ειχα διαβασει που αναβαθμιζεται μεσω της σαμυ και αργει κανα δυο βδομαδες, αλλα νομιζω ειναι στην ασια αυτα.

makis88

Πραγματικά αν θές android δεν είναι να παίρνεις τίποτα εκτός απο nexus… Η google την παλεύει με τα updates, όλοι οι άλλοι είναι τσαρλατάνοι που δίνουν αναβαθμίσεις όποτε θυμηθούν ή δεν δίνουν καθόλου για να αγοράσει ο κόσμος τα τελευταία μοντέλα τους.

Παναγιώτης-sexy79male

Εγώ πάντως την έχω παρει την αναβαθμιση εδώ κ 4-5 μερες και το κινητο πετάει κ ειναι ποιο smooth απο ποτέ – κ με ενσωματωμενο Ελληνικό πληκτρολόγιο(μόνο αρνητικο τηε υπόθεσης η μη υποστήριξη του adobe flash καθώς πολλά site δεν εχουν μεταβεί ακόμα σε HTML 5)!
Δε το μετάνιωσα που περασα σε nexus από το θρυλικό μου galaxy s i9000 καθόλου.

Αλέξης

Παιδιά στο ρημάδι το Galaxy Note πότε θα έχουμε Update?

Γιώργος

Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει για nexus s? Έλεγαν για μέσα Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα…

kostas

απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση το κινητο εγινε οντως πιο γρηγορο αλλα προεκυψε και ενα heavy battery drain προβλημα……

EliasKir

Παιδια, οσοι εχετε προβληματα με την νεα εκδοση, κοιταξτε μηπως την κανει την δουλεια καποια εφαρμογη που εχετε εγκατεστημενη γιατι μερικες δεν ειναι συμβατες ακομα (σημαντικοτερο για καποιους το Viber).

Εγω παντως Ηλθα, Ειδα, Δοκιμασα, Ξαναγυρισα σε ICS AOKP : )

Γιωργος Μ

εμεις με το 2x ακομα 2.3….ωραια πραματα…

Δημητρης Ηλιαδης

Αν και αναβάθμισα το nexus μου σε jelly bean δεν μου βγάζει το chrome αλλά το παλιό browser.Τι γίνεται??????

zak

Οντως κι εμενα ακομα τον παλιο browser εχει… Επισης ξερει κανεις γιατι το voice search δεν μιλαει; Μου βγαζει τα αποτελεσματα σε οτι λεω, αλλα μουγκα!!!

Ante_Geia

Καλα οτι να ναι!!?!?!?!?!?! … Εμενα μου έρθει το update για τα Android 4.0.4 !!!! Τι να πω …. Ξερει κανεις κανενα site που να μπορω να κατεβασω το original ομως update ???

mitsosk

Παιδια ουτε εμενα μου εχει ερθει καμια αναβαθμιση…Παιζει τιποτα με καμια παρτιδα?

Ben

Αν δεν έχει τον Chrome, τον εγκαθιστάς από το Play Store.

Chrys

An den sas exei er8ei akoma to update KAI exete “yakju” suskeuh (dld google branded)

-Go into Setting -> Apps -> All -> Google Services Framework
-You will see a button for “Clear Data”; clear it.
-Go into your dialer and type *#*#2432546#*#* – This will cause a ‘force checkin’. You will notice that it shows “checkin succeeded” across the top.
Go back to Setting -> About Phone -> System updates and then click the check now button.

An pali h suskeuh sas einai “yakjuXW” (Samsung Branded) tote 8a perimenete ligo (1 week or so)

mitsosk

ολα οκ αλλα πως βλεπουμε αν ειναι yakju ή yakjuXW

Dimitris

Για να μιλάει η κοπελια στο voice search πρέπει να βάλετε τα πάντα στα αγγλικά

χρηστος

μολις μπηκε και ειναι πενα παει σφερα το κινητο

Chrys

@mitsosk

Mporeis na katevaseis apo to PlayStore to Android System Info
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electricsheep.asi&hl=el

Kai sthn kartela System -> BuildInfos leei

Apo_delirium

μια ερωτηση και ελπιζω να βρω απαντηση… οταν λεει οτι δεν εχει ραδιο… εννοεί οτι ουτε με εφαρμογη μπορω να εχω ραδιο? (οχι με συνδεση στ ιντερνετ)
σ

Κώστας

Ρε παιδιά γιατι στην φώτο λέει “Μέσω wi-fi μόνο μέχρι 18 ιουλίου” ??

Savvas

Εμένα ακόμα γιατι όμως ;

Γεωργιος

δεν μου δουλευει το google now και μερικες φορες οι χαρτες γνωριζει κανεις γιατι

kostaszx

Κώστας +1 , το ίδιο πράγμα θα ρώταγα αλλά με πρόλαβαν

savvas

Emena apo plaisio akoma!

Γεωργιος

Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποιο update για να δουλευει κανονικα το google now

Κώστας

Και εγώ από το πλαίσιο το αγόρασα πριν μερικές μέρες και δεν έχω πάρει 4.1 ακόμα. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα nexus που δίνει το “πλαίσιο” σε έκπτωση πότε και πώς θα πάρουν 4.1 ;

manos

παιδια και γω απο το πλαισιο το πηρα το σαββατο και ακομη δεν με ηρθε αναβαθμιση.ξερει κανεις τι παιζει?

savvas

Egw tha apoktisw psixologiko mexri na erthi auti h anavathmisi

Μιχάλης

Παιδιά και εγώ το ίδιο. Το πήρα Παρασκευή από Πλαίσιο αλλά τίποτα. Απλά οι συσκευές μας είναι yakjuWX δηλ. Samsung branded και όχι google branded οπότε δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε την Samsung να δεήσει!! Έλεος όμως , πόσο θα περιμένουμε??

Alexis

αντε να δουμε… Δευτερα απογευμα και ακομη τιποτα…

Μιχάλης

Χαχα, Ελλάδα δεν είναι , τι περίμενες, να ξέρει?? αν ήξερε το nexus σαν συσκευή πάλι καλά να λες..Ακόμα τίποτα παιδιά , δυστυχώς. Α, ρε Samsung , όπου χώνεις τη μύτη σου , καθυστέρηση…Αν σε κάποιον του έρθει, ας το πει !!

LamNes

To Πλαισιο μου μεσα!! Δεν μπορουσε να φερει Google Branded $%^$$@$%^$@. Αντε περιμενε ποτε η Samy θα αποφασισει να ριξει το update. Αν και επειδη ειναι Nexus πιστευω να γινει συντομα!!! Οποιος το τσιμπησει ειδοποιει!

Giannis

Και εμένα ακόμα τίποτα, εγω απο Vodafone το έχω πάρει…

Ante_Geia

Ωχ από Vodafone ??? Καλά η αλήθεια είναι πως η Vodafone δεν το έχει και πολύ με τα update …!!! Τες πα άκυρο αλά μόλις έγινε εγκατάσταση στο Galaxy Note τα Android 4.0.4 πάει πολύ γρήγορα αλά δεν έχει καμιά διαφορά από πριν … Περίμενα κάτι σαν το S3 φάση !!! Έκανε και κάτι εφαρμογές update το Snote ας πούμε και κάτι άλλες !!! Αυτό παιδιά περιμένουμε τα 4.1 για Galaxy Nexus !!! Καλή συνεχεία !!!

Giannis

Ναι… Η αναβαθμιση σε android 4.0.4 μου ήρθε πριν 3 βδομάδες… Και απο τον Απρίλιο ειχε βγει αυτη αναβαθμιση …

panagiotis

Γεια σας,εχω το galaxy nexus και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση σε JB,κατευαζει την αναβαθμιση,μου λεει οτι κανει επανεκινιση,ξεκιναει την εγκατασταση και μου βγαζει error,
αυτο στην φωτογραφια https://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc01072kp.jpg/
Σας παρακαλω αν ξερετε κατι απαντηστε μου,Ευχαριστω

Μιχάλης

Παιδιά , μην περιμένετε και πολύ άμεσα πάντως από την Samsung . Αλλάξτε το manually σε yakju από yakjuxw και θα σας την βγάλει κατευθείαν . και φυσικά μετά όποια αναβάθμιση βγάλει η google θα την έχετε κατευθείαν. εγώ το έκανα , και ησύχασα .

Giannis

@Μιχάλης, πως το αλλάζεις?

Μιχάλης

@Giannis googlαρε yakjuxw to yakju και θα βρεις ένα thread απο XDA . Εξηγούν με πολύ απλά βήματα. Κατεβάζεις Samsung USB drivers για τα windows και ένα firmware app και μετά γίνεται πανεύκολα. Εγώ σε 5 λεπτά είχα yakju και μετά OTA το nexus μου έκανε 3 αναβαθμίσεις . Από 4.0.1 σε 4.0.2 και τέλος 4.1.1 . Δοκίμασε το , δεν έχει θέμα αν και πολλοί λένε ότι εμπεριέχει ρίσκο.

Giannis

@Μιχάλης, μπορεις να μου στείλει το link για να μπω? γιατι ψάχνω και μου βγάζει διάφορα…

Giannis

@το βρήκα αλλά δεν βρίσκω το firmware και USB drivers..βάζω το μοντέλο στο σάιτ τις Samsung και μου βγάζει οδηγίες χρήσης για το κινητο. Μια βοήθεια εάν μπορείς…

Giwrgos

παιδιά, έκανα αυτό που είπε ο Μιχάλης και μέσα σε 20 λεπτά είχα Jelly Bean. Όλα δουλεύουν τέλεια!

@Giannis, πάρε αυτό το λινκ κατέβασε το firmware και τους drivers και μετά απλά ακολούθησε τις οδηγίες.

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503

LamNes

Μπραβο ρε παιδια,Μιχάλης – Giwrgos. Γιατι αν ειναι να παιρνουμε κινητο Google στο οποιο εχει βαλει το χερακι της η Samy, εεεε αντε γεια τοτε. Υποτιθεται οτι τα Nexus εχουν οτι πιο αμεσο υπαρχει σε update και κατα καποιο τροπο συμπεριφερονται σαν τα iPhone,instant update. Περα απο αυτο, τσεκαρα και ενα αλλο link (https://webtrickz.com/easiest-way-to-change-galaxy-nexus-from-yakjuxw-non-yakju-to-android-4-0-4-yakjutakju/) για να αλλαξεις την εκδοση, και δεν εχει και πολυ σχεση με τον τροπο που περιγραφεται στο XDA και αναφερει οτι θελει root. Τες πα. Απλα αναφερω προς πασα ενημερωση. Απο τη στιγμη που υπαρχει το ΟΚ οτι δουλευει ο γρηγορος τροπος, βοοουυυρρρρ!!!

LamNes

Και ναι λοιπον. Κινητο αγορασμενο απο Πλαισιο με Samy firmware, περιμενοντας καρτερικα τα update που αποφασιζει ποτε θα δωσει στο κοινο , προχωρησε σε αλλαγη firmware βαση των οδηγιων των αγαπητων συνNexusαδων καιμετα απο διαδοχικα περασματα απο 4.0.1—>4.0.2–>4.0.4 αντικριζει την μαγικη οθονη του ‘Android 4.1 System Update’ downloading. Respect.

G.t

Παιδιά μια βοήθεια δεν μπορώ να κατεβάσω το usb driver που λέει download????

savvasko

Παιδιά το έκανα όλα τέλεια σας αγαπώ όλους!

Giannis

Παιδιά το έκανα κι εγώ, αλλα έχασα όλα τα αρχεία πως τα επαναφέρω?

LamNes

Αν δεν εχεις παρει backup δυστυχως τα εχασες. Εκτος και αν τα ειχες σε κανα cloud,Box-DropBox, Google Drive οποτε κατεβαζεις εφαρμογουλα και ολα ΟΚ! Γενικοτερα το λειτουργικο ειναι παρα μα παρα πολυ καλο. Απιστευτα smooth,πολυ φουτουριστικο, browser πολυ γρηγορος και επιτελους ελληνικο πληκτρολογιο! Προσωπικη ετκιμηση σαν τεως χρηστης iOs 5 , Windows Phone 7.5, Android 2.2 – 2.3.6 και για λιγες μερες ICS, θεωρω οτι ειναι μακραν το πιο ευχαριστο στο ματι λειτουργικο, φοβερα ευκολο να το συνηθισεις και με τις κλασσικες λειουργιες του Android σε μια απλοποιημενη εκδοση.

Giannis

backup κανει το gmail αυτοματα….μην μου πεις οτι τα εχεσα ολα??

Γιωργος

Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει update για την διαρκεια της μπαταριας;

Μιχάλης

Παιδιά , τώρα μπήκα πάλι και είδα ότι έχει γίνει χαμός. Χαίρομαι πάντως που βοήθησα ! Τουλάχιστον αλληλοβοηθιόμαστε και βγάζουμε άκρη γιατί αν περιμέναμε από την Samsung , ξημερώσαμε..μεγιά τα Jelly bean σε όλους !!!!

LamNes

Αρχεια που εχεις περασει μεσω υπολογιστη π.χ μουσικη, εγγραφα τα εχεις χασει. Τωρα επαφες, ημερολογιο τα εχεις ουτως η αλλως στους server της google. Τις εικονες αν ειχες ενεργοποιησει το upload στο google+, θα στις ανεβασει εκει οποτε και εκει εισαι οκ. Η καλυτερη λυση παντως για αρχεια απο τη στιγμη που εχεις Android ειναι το Drive αν δεν το χρησιμοποιεις βεβαια ηδη. Και ακομα καλυτερα το BoxNet που επειδη εχεις Android σου δινει 50 gb!!

LamNes

@Μιχαλης. Φιλαρακι, ενα θα σου πω, μου εφτιαξες τη μερα οσο δεν παει!! Ειχα τσαντιστει τοσο πολυ με το ολο θεμα που δεν πηγαινε αλλο. Να φανταστεις πουλησα RAZR και στα καπακια πηγα και τσιμπησα Nexus μονο και μονο για την υποστηριξη που εχει στα update, και μολις διαβασα τα καλουδια περι Samsung branded kai Google Branded, μου ηρθε σκοτοδινη. Τες πα, τελος καλο ολα καλα και μεγια τα Bean μας!!!!!!

savvasko

@LamNes Το ίδιο έκανα και εγώ RAZR και μετά Nexus για τους ίδιους λόγους

Μιχάλης

@LamNes και εμένα η ξενέρα ήταν παρόμοια αλλά λέω δεν μπορεί, θα το πάμε αλλιώς. Και με λίγο ψάξιμο την βρήκαμε την άκρη!! Πάντως αυτό είναι και της google λάθος. Ας ζόριζε την Samsung να το δώσει το update τις ίδιες ημερομηνίες και όχι να εξαρτόμαστε από αυτή ξέροντας πόσο καθυστερεί σε όλα!!

tasosng

παιδια και εγω μια βοηθεια δεν μπορω να ανοίξω το rapidshare file … κατεβαίνει και μετά δεν ανοίγει !!! Όποιος μπορεί κάπως να μου στείλει το αρχείο ???

LamNes

@Μιχάλης. Επισης απο το στιγμη που ειναι ‘επισημο’ Google κινητο, γιατι να υπαρχουν 2 εκδοσεις. Ακατανοητα και χωρις λογο υπαρξης. Τες πα. Να ναι καλα τα παλληκαρια στο XDA!! Εσωσαν για μια ακομη φορα.

tasosng

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει ενα linck να κατεβασω το firmware app γιατι αυτο που μας ειπε ενας φιλος πιο πανω δεν μου δουλευει δεν ξερω γιατι …!!!

Giannis

Εγώ, το έκανα, όλα μια χαρά. Α ευχαριστώ κ γιατί βοήθεια…

Giwrgos

@tasosng, μπες εδώ και κατέβασε το firmware. Απλά πάτησε το κουμπί “Download” στη σελίδα που θα σου ανοίξει.

https://rapidshare.com/#!download|176dt|811992048|i9250xx_itl41f_fl_31_.zip|192139|R~0|0|0|RapidPro%20expired.%20%2834fa3175%29

εμένα άργησε να το κατεβάσει.περίπου κανα μισάωρο…αν δεν μπορέσεις να βρεις άκρη πες μου…

Ben

Ερώτηση σε όποιον γνωρίζει:
Μπορώ με την μέθοδο που προτείνεται να κάνω flash το original image από εδώ?
https://developers.google.com/android/nexus/images

Αντί δλδ από αυτό που δίνει στο link από το rapidshare.

constadinos

helloo
ξέρει κανείς γιατί δεν μου διαβάζει τις επαφές απο την sim…?

manos

αν μπορει να βοηθησει κανεις με samsung usb drivers.δεν κατεβαινουν απο πουθενα.σορρυ για τα απανωτα ποστ

Giwrgos

@manos, από εδώ προσπάθησες?? για κοίταξε το…ελπίζω να βοήθησα.

https://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/SAMSUNG-USB-Driver-1480.shtml

constadinos

τα έβαλα και γω…μια χαρά…
αλλα το viber μου κρασάρει…
και εσάς…?

Giwrgos

@constadinos, νομίζω πως το viber δεν είναι συμβατό μέχρι στιγμής με το jelly bean…για αυτό κρασάρει…

constadinos

ναι…
πάει και το adobe flash player μετά τις 15 αυγούστου…
δεν το υποστηρίζουν…

Γιωργος

παιδια εγω πηρα update ota android-build@vpbs1 πριν απο δυο εβδομαδες και το τηλεφωνο μου κολλαει συνεχεια ,γνωριζει κανεις το λογο .πειτε μου σας παρακαλω τι μπορω να κανω.

Anestis

Θα ηθελα να ρωτήσω, τα παιδια που αναβάθμισαν το κινητό τους galaxy nexus σε Jelly Bean 4.1, έχει βελτιωθεί καθόλου η ενταση του ηχείου σε κλησεις???

GiannisWST

Ειναι δεδομενο πλεον οτι του πλαισιου ολα τα galaxy nexus ειναι samsung branded πραγμα που σημαινει οτι δε θα παρουν αναβαθμιση απο την google αλλα την samsung οταν αυτη το βγαλει (θα καθυστερησει περισσοτερο). Υπαρχουν οδηγοι πως να γυρισετε το κινητο σε google branded για να παιρνετε τις αναβαθμισεις κατευθειαν σε γνωστα ξενα και ελληνικα φορα (δειτε στο myphoneforum.gr). Η διαδικασια δεν ειναι δυσκολη και το σημαντικο δεν ακυρωνει την εγγυηση αν μετα δε μεινει ροοτ η συσκευη.

tasosng

@Giannhs Ευχαριστώ για το λινκ ρε φίλε το έκανα και τώρα κατεβάζει το update ..!!! Τα αλά λινκ για κάποιο λόγο δεν δούλευαν … Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά …. !!!

manos

παιδια την εκανα τη διαδικασια αλλα μετα την επαναφορα δεν μου εχουν περαστει οι εφαρμογες και δειχνει οτι στο γοογλε πλει οτι ειναι εγκατεστημενες και δεν μπορω να τις ξαναπερασω.εχω κανει συγχρονισμο και λοιπα αλλα τπτ.καμια βοηθεια?

kostaszx

Μόλις αγόρασα το δικό μου νέξους, το περιμένω απο βδομάδα και ΜΠΑΜ jelly bean!!!

manos

ειναι φυσιολογικο να βγαζει το νεξους με ics 4.0.4 σκορ στο antutu 6000+ και με το jelly bean 4000+?

panos

αγορασα και εγω το nexus αλλα ξαφνικα μετα απο αναβαθμιση σε 4.0.4 μου εξαφανιστηκε ενα εικονιδιο απο το μενου και δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι.

Antonis

λέτε το Nexus από Getitnow να είναι google branded αντί samsung branded???

GiannisWST

@antonis
Κατα πασα πιθανοτητα οχι, γιατι εχουν αναφερθει ηδη οτι του getitnow ειναι samsung branded απο το myphone.gr στο επισημο νημα του galaxy nexus. Πλεον μονο απο τις εταιριες κινητης μπορεις να περιμενες να πεσεις σε google branded αλλα και αυτο δεν το γνωριζεις με σιγουρια και υπαρχει παντα η περιπτωση να μην παρεις google τηλεφωνο.

Αλλα γιατι να σε απασχολει?? διαβασε στο myphone.gr στους οδηγους μετατροπη της συσκευης σε google branded. Γινεται με ενα λογισμικο (το toolkit) το οποιο ειναι ευκολο, μιας κατευθυνσης και μετα θα εχεις ενα επισημο τηλεφωνο google branded χωρις να χασεις εγγυηση. αναφερουν ολα τα βηματα τα παιδια εκει. Υπαρχει ο οδηγος και στο xda. Ηδη εχουν γυρισει ατομα εξαιτιας doa συσκευες και ειχαν μετατρεψει τη συσκευη σε γοογλε μολις τη εβγαλαν απο το κουτι και δεν ειχαν θεμα με την εγγυηση.

antonis

@GiannisWST
σκέφτομαι να το τσιμπήσω από πλαισιο… και αφού δεν χαλάει η εγγύηση, ψήνομαι ακόμα περισσότερο 😉 Το έχεις το τηλέφωνο εσύ; είσαι ευχαριστημένος;;

GiannisWST

Το πηρα απο πλαισιο με την προσφορα. Το κινητο ειναι πολυ σουπερ, για μενα. Τελεια συσκευη δεν υπαρχει, παντα παει αναλογα με το τι θες και ειναι πολυ υποκειμενικο. Μειονεκτημα εχει την καμερα που στα 5mp δεν ειναι ασχημη, αλλα δεν τι λες και τελεια με τον ανταγωνισμο σημερα. Ωστοσο τραβαει καλο fullhd. 2ο μειονεκτημα ειναι το μεγαφωνο-ηχειο που δεν ειναι πολυ δυνατο, σε σχεση με αλλα samsung μοντελα. Ειχα galaxys και nexus s και τα 2 τους παιζει να ειχαν τα πιο δυνατα ηχεια που θυμαμαι σε κινητο και σε σχεση με αλλα (iphone4 πχ).. Αλλα φτιαχνει και αυτο με το volume+ αν το ψαξεις. Παντως δε λεω οτι ειναι αδυναμο, απλως θα μπορουσαν να το ειχαν πιο δυνατο σιγουρα απο το εργοστασιο. Σε αλλα σημεια (οπως οθονη κ.α) δινει ρεστα και η ποιοτητα συναρμολογησης πολυ καλη. Η αναβαθμιση φανηκε τρομερα στο nexus s, οπου πηρε τα πανω του και δεδομενου του hw που εχει (και ειναι 2ετιας πλεον) πηγαινει σφαιρα. Αν ειδικα δεν ασχολεισαι με custom roms η αποκριση ενος galaxy nexus θα σε αφησει αφωνο με την εργοστασιακη 4.1.1. Συνεπως αν κοιτας εργοστασιακες αναβαθμισεις αμεσα τοτε θα εισαι ευχαριστημενος. Αν σε νοιαζει η καμερα θα κανεις παραχωρησεις.… Συνέχεια »

LamNes

Μετα απο 10ημερη χρηση του JB,τα συμπερασματα ειναι ακρως θετικα. Πολυ πιο smooth η μετακινηση αναμεσα στις οθονες, Τα εφε εχουν εντελως natural feeling. Το Google Now ειναι μια παρα πολυ ευχαριστη προσθηκη με ενημερωσεις, π.χ καιρος ημερολογιο, και αναμενεται να διαδραματισει εξεχων ρολο. Η μπαταρια που γενικα πεφτει κραξιμο για τη διαρκεια της, ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα. Με πολυ συχνη χρηση λογω καλοκαιρινων διακοπων, Instagram-facebook-foursquare-mail-twitter-flipboard-chrome-ομιλια, τραβαγε μεχρι και 15 ωρες. Επειδη σιγουρα θα θεωρηθει παρα πολυ λιγο δοκιμαστε juice defender. Θα αλλαξει αρδην. Γενικα υπερβολικα ικανοποιημενος και προσωπικα θεωρω οτι ειναι το πιο εντυπωσιακο λειτουργικο απο αποψη εμφανισης, τα εχω δοκιμασει ολα, ios-windows phone-android-symbian. Το μεγαλο αρνητικο για μενα ειναι η απουσια του να μπορεις να matchαρεις τις επαφες του facebook με τις επαφες του τηλεφωνου. Θα ειχε πραματικα νοημα η εννοια του Contact. Βεβαια κατι τετοιο αναμενεται να συμβει υποθετω στα υπολοιπα κινητα που δεν εχουν τον καθαρο πυρηνα του JB σαν λειτουργικο αλλα ειναι με τις εκαταστοτε επεμβασεις της καθε εταιριας, Touch-Sense-Blur. Και επισης η ενταση του μεγαφωνου. Να ναι καλα το volume+.

Antonis

@GiannisWST

Φιλε μου ποιο οδηγο λες να ακολουθησω?
1) https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503

ή

2) https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 ???
Το xda μου φαινεται πιο απλο…

Antonis

οποιος αλλος απαντησει, καλοδεχουμενος θα ειναι 🙂

Gialakias

Ακολουθείστε αυτόν τον οδηγό ει δυνατόν πρίν στήσετε το τηλεφωνό σας για να ξεκινήσετε κατευθείαν απο Jelly Bean, αλλιώς πάρτε backup την sd : https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895

Φάνης

Μολις τελειωσα, αψογα ολα, ακολουθωντας τον οδηγο του djkostas στο myphone.gr!

Ειναι πανευκολη διαδικασια, ισως οτι πιο ευκολο εχω κανει σε android μεχρι σημερα.

Χρησιμοποιηστε τον αφοβα!

GiannisWST

Φανη welcome!

Αντωνη ναι οντως ο οδηγος του xda αυτος (γιατι υπαρχουν και αλλοι, οπως το τοολκιτ) ειναι πιο απλος, αλλα και το τοολκιτ που εκανε ο φανης δεν ειναι δυσκολο γιατι ειναι αυτοματοποιημενο. Οτι και να κανεις διαβασε και σχολια πριν καλου κακου. Προσωπικα προτιμω το τοολκιτ γιατι κανει πολλα περισσοτερα (που δε θα κανεις τωρα, αλλα δε ξερεις στο μελλον) και ειναι οντως ευκολο αντικειμενικα (απλως πρεπει να καταλαβεις τι να κανεις καθε φορα, στα βηματα του djkostas στο myphone.gr εννοειται ενα βημα-που δεν αναφερεται-επαναφορας στη σελιδα του τηλεφωνου στο τοολκιτ, αλλα θα το καταλαβεις).

Φάνης

Επιστροφη στο nexus παλι, μετα απο μηνες (ειχα το s). Ειναι συσκευαρα λεμε. Και με ανεσεις. Να ξεκλειδωνεις bootloader ετσι ανετα, ειναι μεγαλη υποθεση. Και να εχεις τα update με το που βγαινουνε. Οχι σαν sony/motorola/htc/κλπ…

manos

παιδια τι μπορω να κανω με την ενταση του ηχειου.εχει αρχισει να με κουραζει το ολο θεμα.πρεπει ναμαι ρουτ για να διορθωθει το θεμα με καμια εφαρμογη,και αν ναι ποια ειναι αυτη?υπαρχει αλλη λυση?

GiannisWST

Οχι ροοτ, volume+ λεγεται το app. To free σου ανεβαζει +4 steps την ενταση και το paid +8. Υπαρχουν και αλλα apps. Αν βαλεις αλλη ρομ το εχουν φτιαξει το θεμα και ειναι δυνατο. Δε ξερω γιατι το αφησαν τοσο χαμηλο, ενω δινει πολυ ευαισθησια κατασκευαστικα.

Apo_delirium

@GiannisWST την εφαρμογη που λες την ξερω και ειναι οντως καλη αλλα ακομα δεν ειναι συμβατη με jelly bean…

Φάνης

@Apo_delirium Εαν αναφερεσαι στο volume+, εγω εχω την 4.1.1 official, οχι καποια rom, και δουλευει κανονικοτατα και μαλιστα με εσωσε μπορω να πω. Και το +4 που εχει maximum στο ηχο του ηχειου, ειναι οτι χρειαζομουνα!

Ευχαριστω τον GiannisWST για το info, σχετικα με την συγκεκριμενη εφαρμογη!

Apo_delirium

@Φάνης Παω πασο τοτε… 🙂

antonis

ερχεταιιιι η κινηταραααααα 🙂 🙂

kostaszx

Παιδιά το νέξους μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα με την οθόνη του πήρε μία κιτρινωπή όψη και μειωμένη φωτεινότητα θα υπερεκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!!!!!Ακολούθησα τον εξής οδηγό για εγκατάσταση του jelly bean : https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787503

Giannis

Έχω πρόβλημα με το nexus εκεί που είναι κλειδωμένο ανάβει η οθόνη μόνο του, και το άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν φορτίζω, μετά που βγάζω το φις από το κινητ,ό ακόμα φορτίζει και όταν το κλείνω. Σας το έχει κάνει σε εσάς??

sakis

καλησπερα παιδια ξερει κανεις η samsung επισημα ποτε θα δωσει σε μας που το πηραμε απο το πλαισιο την αναβαθμιση σε 4.1;

Αδαμαντιος

Σήμερα μίλησα με Samsung και δεν έχουν καμία ενημέρωση για αναβάθμιση.

Φάνης

Απορω (με την καλη εννοια το λεω…) γιατι περιμενετε απο την samsung? Ο οδηγος στο myphone.gr ειναι τοσο απλος, νομιμος και χωρις να βαζετε custom rom. Εχθες εφτιαξα του κολλητου μου (που μετα το δικο μου επαθε πλακα, πουλησε το 4αρακι του και πηρε κινητο…), και δεν του εβαλα την 4.1.1 γιατι ητανε δυσπιστος, ωστε να δει οτι θα του βγει αυτοματα το official update. Και ετσι εγινε μεσα σε λιγοτερο απο μια ωρα. Το εκανε και τωρα τρεχει επισημο 4.1.1, χωρις root και με κλειδωμενο bootloader, που σημαινει οτι καλυπτεται πληρως απο την εγγυηση του, σαν να μην εχει πειραξει καθολου την συσκευη του!!

Αδαμαντιος

Σύμφωνα με τον οδηγό αλλάζεις το τηλέφωνο από Samsung σε Google. Αν όμως (χτυπά ξύλο) χρειαστείς service δεν θα δει η Samsung από το κωδικό του τηλεφώνου οτι το τηλέφωνο ήταν Samsung και έγινε Google ???

LamNes

Ρε παιδιά ντροπή!! Να διαβάζετε/ούμε Techblog και να ακούω πως κάποιοι είναι ακόμα χωρίς JB! Ο οδηγός που αναφέρετε πιο πάνω είναι απλά ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ και δεν χάνεται σε καμία περίπτωση η εγγύηση. Θα μείνετε χαζοί με την τελευατία έκδοση!! Τρέχουμε!!!!!

Θωμάς Κοντός

Παντως σε εμενα που το πηρα απο Πλαισιο ηρθε σημερα πρωι η αναβαθμιση

Vasilis

Όντως σήμερα (επιτέλους) έφτασε και επισήμως στα Samsung branded Nexus η αναβάθμιση σε JB με παρουσία και του παλιού browser και του Chrome!!! Have Fun!!!

alexis

Re paidia… paizete me ton pono mas? Kamia anavathmisi mexri tora… ti lete?

Ben

…και κράτησε εγκατεστημένο τον Adobe Flash player!!!
Not bad, not bad…

Alexis

nai, nai… kai to kinito pleon mu kanei kai kafe! kai evgale kai malia!
kofte re to dulema…

Κώστας

Φίλε Alexis και εγώ δεν το πίστευα και χθες πατούσα συνέχεια check now στο system updates αλλά τίποτα. Σήμερα όμως το πρωί μου ήρθε το update σε 4.1.1 (είναι 160 mb). Το Nexus μου είναι samsung branded από το Πλαίσιο με τα 369 ευρώ και έχω cosmote. Προφανώς το δίνει το update σε παρτίδες κάθε μέρα.

Ben

Αγαπητέ @Alexis, ψυχραιμία. Από ώρα σε ώρα θα σου έρθει και εσένα.
Λιγάκι υπομονή χρειάζεται.

Αδαμαντιος

Μολις ηρθε και σε εμενα η αναβαθμιση.
Και εγω ελεγα οτι μας δουλευουν αλλα ειναι αληθεια

Thanos

Προβλημα με το wi-fi μετα την αναβαθμιση σε 4.1.1 .Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα?

αθανασιος χαριζανου

Οχι φιλος το wi-fi δουλευει κανονικα οπως και πριν

Βασίλης Ταγαράκης

Αξίζει να το κάνω google branded ???? Είναι εύκολο ??? Τι αλλάζει ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.