Samsung Galaxy S4 και Galaxy S III, Ξεκίνησε πάλι η διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean

Σύμφωνα με αναφορές έχει ξεκινήσει η διανομή κανονικά του Android 4.3 Jelly Bean για τα Samsung Galaxy S III και Samsung Galaxy S4, κανονικά, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο (αν θυμάστε η Samsung μαζί με την AT&T είχαν αναστείλει προσωρινά την υπηρεσία διανομής της τελευταίας έκδοσης του Android στο Samsung Galaxy S4 ενώ η Samsung σταμάτησε το “seeding” για το Samsung Galaxy S III στην Ευρώπη).

Στις ΗΠΑ συνεχίστηκε το “seeding” ενώ σύμφωνα με αναφορές χρηστών το ίδιο όπως είπαμε συμβαίνει και σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Η αναβάθμιση φέρνει αρκετές βελτιώσεις στην ταχύτητα και στην απόκριση των συσκευών, συμβατότητα με το Samsung Galaxy Gear στο Samsung Galaxy S4 καθώς και υποστήριξη στο Samsung Knox και στο Group Play 2.5 (για Samsung Galaxy S4 αυτά).

Όσοι χρήστες έχουν ήδη αναβαθμίσει τα κινητά τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα λάβουν σχετικό patch μέσω Samsung Kies. Φυσικά, οι χρήστες των παραπάνω δύο κινητών, Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy S III περιμένουν το Android 4.4 KitKat τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα.

Samsung Galaxy S4 και Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 και Galaxy S III, Ξεκίνησε πάλι η διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly BeanSamsung Galaxy S4 και Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 και Galaxy S III, Ξεκίνησε πάλι η διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Γιωργο εχεις κανει ενα λαθακι το s3 το Μαρτιο θα παρει την 4.4(εαν την παρει βεβαια)

dimitris

Στο galaxy s3 μου λεει οτι οι πιο προσφατες ενημερωσεις εχουν ειδη εγκατασταθει τι να κανω απαντα Κωστα

Κώστας Βλαχάκης

dimitris, Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όταν θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για το δικό σου Galaxy S3 θα σου έρθει η σχετική ενημέρωση.

takhs

Ουτε στο δικο μου galaxy s3 ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση. Ποτε θα ειναι περιπου διαθεσιμη? Εχει γινει διαθεσιμη σε ολη την Ευρωπη?

Κώστας Βλαχάκης

takhs, Δεν έχουμε περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες πέρα από όσες αναφέρει το άρθρο με πηγή το GSMArena. Όταν μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε.

Βασίλης

Τελοιο

Σοφια

Καλα Χριστούγεννα

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Ο.Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ANYWAY ;).

dimitris

ευχαριστω ελπιζω να γινει η ενημερωση τελικα καλινιχτα

Xaris

Κατεβάστε το από το sammobile και περάστε το μέσω odin

forneverarrow

Κώστα ξέρουμε αν θα πάρει τελικά 4.2 το S3 mini?

zois

όταν η htc δινει την εκδοση 4.4 άλλες μοιράζουν την 4.3

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΩΤΗΣ

Κωστα σε παρακαλω το galaxy note 2 ποτε θα λαβει αναβαθμιση;

Νικος

Κωστα μολις πηρα το Android 4.3 στο Samsung galaxy s4 αγορασμενο απο την ελλαδα.Μπορω να δω καποιες ευχαριστες αλλαγες αλλα αλλες δεν μου αρεσαν και πολυ. τελος παντων η ενημερωση ειναι περιπου 750 MB

alex

Παιδια μολις εβαλα την 4.3 official update στο samsung galaxy s3 SHV-E210K 32GB LTE(κορεατικη εκδοση) 609 ΜΒ.
yupiiiiii !!!!!

awueu

@alex περιμενουμε τις εντυπωσεις σου και εαν λυθηκαν τα προβλήματα που ειχε η αρχικη αναβαθμιση σε 4.3

ΑνέστηςΤοπ

Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά θα πιασουμε 2014 και ακομα 4.3 δεν βλέπω. Το S3 μου ειναι ευρωπαϊκής εισαγωγής απο Γερμανία. Ξέρει κανείς ποτε θα λάβουν εκεί ενημέρωση;Γιατί απ ότι κατάλαβα οι περισσότεροι την έχουν πάρει και οσα είναι απο Γερμανία ακόμα στην 4.1.2 είναι.

Ανέστης Τοπουζίδης

Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά. Θα πιάσουμε 2014 και 4.3 δεν θα δούμε; Το κινητό είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής απο Γερμανία. Ξέρει κανείς πότε θα λάβουμε εμείς την ενημέρωση; Γιατί απ οτι κατάλαβα οι περισσότεροι την έχουν λάβει. Και όσοι έχουν τα Γερμανικά ακόμα στην 4.1.2 είναι.

nikos

Παιδιά έλαβα σήμερα την 4,3 στο S3 και όλα καλά ΕΚΤΟΣ από το γεγονός ότι δε δουλεύει η κάμερα!!!! Παιδιά καθόλου. ντιπ, γιοκ! Απογοητεύτηκα υπερβολικά και λέω να απευθυνθώ σε σέρβις γιατί και εργοστασικές ρυθμίσεις έκανα και clear cache έκανα αλλά τίποτα! 🙁

arefjd

Akoma na parw enhmerwsh gia to s3 kai exei mpei ianouarios

Μανόλης Ασκ

Παιδια και εγω που εχω το s3 γαλλικης καταγωγης δεν μου εδωσε τπτ.Αργα η γρηγορα θα την λαβουμε.Λιγακι υπομονη χρειαζζεται.

paty

Εχω s3 εισαγωγη απο γερμανια και μου ηρθε ειδοποίηση για ενημερωση.την εκανα ομως δεν μου λειτουργουν καποια πραγματα οπως
1) φωνητικη εντολη smile capture κλπ για ληψη φωτογραφιας(δε με αφηνει να το ενεργοποιήσω)
2) οτι πλεον δε μπορω να βγαλω στιγμιοτυπο οταν παιζει καποιο βιντεο
3) πολλαπλα παραθυρα (δε με αφηνει να το ενεργοποιήσω)
Αυτα ειναι που εχω εντοπισει μεχρι τωρα…
Τι μπορω να κανω;

Ευχαριατω

paty

Το δευτερο προβλημα το ελυσα..ηταν μεσα στις ρυθμισεις του βιντεο! Τα αλλα δυο ομως παραμενουν…

nikos

Εγώ το δικό μου πρόβλημα (που αναφέρω πιο πάνω με την κάμερα) το έλυσα πηγαίνοντας σε εξουσιοδοτημένο σέρβις της samsung αφού μίλησα με τη samsung. Μέσα σε μισή ωρίτσα μου το έκαναν (μάλλον είχε πρόβλημα το update ΟΤΑ) και λόγω εγγυήσης δεν πληρώνεις τίποτα, οπότε αν έχετε προβλήματα πηγαίντε άνετα σε σέρβις και απολαύστε το 4.3 🙂

Ανέστης Τοπουζίδης

Λοιπόν μετά απο πολύ γκρίνια, παράπονα και ταλαιπωρία, την έλαβα και γω στο S3 μου γερμανικής εισαγωγής πριν καμιά εβδομάδα. Ήθελα να την δουλέψω για να έχω πλήρη άποψη γιαυτο δεν ποσταρα τίποτα.
Λοιπόν φαίνεται πολύ καλη.
Θετικά: Πολύ καλή αυτονομία στην μπαταρία…κάνω τον σταυρό μου. 2 μέρες άνετα
Οχι κολλήματα, και ξαφνικές διακοπές εφαρμογών.
Σκρολαρει μια χαρά.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά η κάμερα μου φαίνεται καλύτερη.
Λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης
Ωραίο πληκτρολόγιο.
Αρνητικά:
Αργεί για 1 με 2 δευτερόλεπτα στο wake up της οθόνης
Και έχω παρατηρήσει πως δεν μπορώ πλέων να προσθέσω συντομεύσεις εφαρμογων στην οθόνη κλειδώματος πέρα απο κάποια wijet, και πραγματικά με είχε βολέψει αυτό αλλα έχει αφαιρεθεί τελείως σαν επιλογή. Ενώ ενός φίλου μου πάλι γερμανικής εισαγωγής, στην 4.3 μπορεί και υπάρχει σαν επιλογή. Κάναμε και την ενημέρωση με 1 μέρα διαφορά και έχουμε διαφορετική kernel. Ξέρει κανείς τίποτα;
Κατά τα άλλα όλα μία χαρά.

Αντώνης

Παιδιά καλημέρα..
Μια ερώτηση έχω παρακαλώ…οποίος χριστιανός μπορεί να με βοηθήσει…? πήρα το S4 πριν 3 μέρες..όλα άψογα και το γουστάρω πολύ..! Με το που το άνοιξα πρώτη φορά, μου ήρθε φυσικά να κανω ενημέρωση στο 4.3, (είναι Γαλλική έκδοση το τηλ. μιας κ όταν το άνοιξα η γλώσσα ηταν ρυθμισμένη στα Γαλλικά). Απο τον ενθουσιασμό μου, την κατέβασα αμέσως..μετά σκέφτηκα..για να διαβάσω κανά φόρουμ να δω τι παίζει..! Άρχισα λοιπόν να διαβάζω τα διάφορα περί σκότωμα μπαταρίας..λακαρισματα κλπ. Τα 732mb της αναβάθμισης είναι στη συσκευή μου βέβαια κ με προτρεινει για αναβάθμιση 2-3 φορές τη μέρα..! Τι να κανω..? Ξέρω ότι δε θα το γλίτωσε, μιας κ την κατέβασα..αλλά μ αυτά που διαβάζω..τρόμαξα. Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση τις τελευταιες μέρες? αν ναι, έχει παει καλά..είναι ευχαριστημένος…?
Ευχαριστώ πολύ…

Μάνος Ασκ

Μια εβδομάδα μετα την εγκατάσταση της 4.3 αυτό που παρατήρησα είναι οτι το music hub της Samsung δεν δουλεύει ξέρει κανείς γιατί ; ευχαριστώ.

Dimitris Dou

Εχω galaxy s3 mini …πότε θα κάνει αναβάθμιση λογισμικού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.