Android Ice Cream Sandwich, Δύο λεπτά βίντεο από αυτό που έρχεται σε δύο μήνες

Κάποιος λέει αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Nexus S από το eBay και όταν το παρέλαβε έκπληκτος είδε ότι αυτό έτρεχε την επόμενη έκδοση Android Ice Cream Sandwich που περιμένουμε να κάνει ντεμπούτο λογικά με το Nexus Prime. Δείτε τι σε αυτό το δίλεπτο βίντεο τι ωραία πράγματα φέρνει και ετοιμαστε για μια έκδοση one for all όπως και αυτό που θέλει να κάνει και η Microsoft με τα Windows 8.

Η επόμενη έκδοση Android Ice Cream Sandwich φέρνει αρκετά χαρακτηριστικά από αυτά που γνωρίσαμε μέσα από το Honeycomb για τα tablets.

, Android Ice Cream Sandwich, Δύο λεπτά βίντεο από αυτό που έρχεται σε δύο μήνες

, Android Ice Cream Sandwich, Δύο λεπτά βίντεο από αυτό που έρχεται σε δύο μήνες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

Μούφα!! εμένα μου φαίνεται οτι φοράει αυτόν εδώ τον launcher
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268003

Apostolos
zak91

Αν δεν εβλεπα αυτο το taskbar θα ημουν σιγουρος οτι ειναι μουφα. Τωρα με μπερδευει ομως…. Αλλα στο android version δε θα επρεπε να λεει εκτος απο ice-cream sandwich και νουμερα; 2.4 ή 4.0; 80% πιστεύω οτι ειναι custom rom με καποιον launcher.

Nick

Μουφα πιθανοτατα,καθως το κινητο σιγουρα φοραει τον luancher που παρεθεσε ο Πανος,τα χρωματα μπορουν ευκολα να αλλαχτουν με τη χρηση καποιας ROM(πιο πολυ σε CyanogenMod μου φερνει) ή ενος Theme.Και το οτι αναγραφει ως εκδοση την IceCreamSandwich δεν λεει τιποτα, γιατι σε ενα rooted κινητο μπορεις να αλλαξεις οτι γραφει στο “About Phone” μενου αν επεξεργαστεις το build.prop …

Apostolos

@cVlachakis Βασικά το είδα χθες το βράδυ…. 😛

fred

μακαρι,θα δουμε σε λιγο καιρο!!!

Jason Matsoukas

Ρε παιδιά, εσείς που λέτε ότι είναι μούφα.. που το βγάλατε το συμπέρασμα;

Δεν θέλω να τσακωθώ, αλλά πραγματικά, ψάξτε και σκεφτείτε λίγο αυτό που μόλις είδατε.

Αν μπορεί κάποιος από εσάς να κάνει το ίδιο πράγματ στο κινητό του, τότε να έρθει να μου το πει.

ΔΕΝ υπάρχει launcher* που να κάνει αυτά που έκανε αυτός στο βίντεο. Δεν υπάρχει custom rom που είναι έστω κοντά σε αυτό που είδαμε. Πως λέτε λοιπόν ότι είναι μούφα;

@Πάνος μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τον launcher που πόσταρες λίγο πιό πάνω, αλλίως δεν θα έλεγες αυτό που είπες.

Nick

Jason,μολις δοκιμασα τον launcher στο x10 mini pro ,με εγκατεστημενη CyanogenMod 7.1 και εχω να πω οτι μοιαζουν μονο κατα το ημισυ…Υπαρχουν σημαντικες διαφορες, οπως το στυλ των ρυθμισεων,η εμφανιση των widget στο μενου,η εμφανιση των home screens και το παρατεταμενο αγγιγμα του “Home” για μεταβαση στις ανοιχτες/προσφατες εφαρμογες με το νεο στυλ multitasking…

Επισης γραφτηκε πως η εκδοση ηταν οντως το ICS, αλλα εγινε remote wipe αφου καταλαβαν απο google μερια οτι κυκλοφορει κατι τετοιο.Αμα ειναι πραγματι αυτο, καλοδεχουμενο! Ωραιο ειναι 🙂

Techfan

Για τον custom made εκκινιτή του αμφιλεγόμενου icecream sandwitch, έχω ακούσει πολλά και διάφορα…

Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας είπαν (google) πως μόνο ισχυρά μοντέλα (1.4 ghz μονοπύρηνο-πολυπύρηνο επεξεργαστή ως ελάχιστες προδιαγραφές) θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του sandwitch ,αφού δεν βλέπουμε κάτι το εντυπωσιακό-απαιτητικό στο 3d περιβάλλον του….

Μούφα το νέο λειτουργικό…. βελτιώσεις του android 2.3 είναι, τίποτα το νεοτεριστικό ….
Το γελείο ήταν πως είχα πολύ μεγάλη περιέργεις στην αρχή….

Αν κάνω λάθος, ακούω εναλλακτικές απόψεις…

Jason Matsoukas

@techfan ευχαριστούμε για την τρολιά.

Λοιπόν, πάρε iPhone 3gs/3g και θα δεις πως και τα δύο κολλάγανε με την αναβάθμιση σε iOS4 που με την λογική σου, δεν είχα καμία διαφορά.

Όσον αφορά με το αν θα τρέχει σε παλιότερα κινητά, θέλω να μου πεις που το διάβασες αυτό.

Giannis

Παιδια το nexus s απο πλαίσιο αγορασμενο έκανε πριν 5′ λεπτά αναβάθμιση σε 2.3.6. Αυτο δεν είναι το ice cream?

Techfan

Θεώρησέ το σαν φτιάξιμο κάποιων bugs (λάθη) που επηρεάζουν την συσκευή nexus s.

Το icecream δεν θα γίνει διαθέσιμο στο κινητό που αναφέρεις…

Giannis

Ααα πολυ ωραία.. Δηλαδή μόνο διπυρηνα που λέτε?

Jason Matsoukas

@Giannis αγνόησε τον techfan. Fan είναι αλλά μάλλον του iOS και όχι του tech και γενικά πετάει βλακείες για να ξεκινήσει φασαρία (που τα καταφέρνει). Είναι το λεγόμενο troll (google: internet troll).

Γενικά, το android, αντιθέτως με το iOS, είναι αρκετά πιο εύκολο να μπει σε παλιά κίνητρα. Το δικό σου κινητό πιθανόν να είναι από τα πρώτα που θα το πάρουν.

Techfan

@Jason Matsoukas Αφου ούτε που με ξέρεις, βγάζεις και συμπεράσματα ε? λες να είμαι κανένα 12 χρονο που έβαλε το tech για να παραστήσει ότι ξέρει από τεχνολογία?

@cVlachakis θα σε παρακαλούσα να επιβεβαιώσεις πως το icecream δεν θα μπει στο nexus s, γιατί ο από πάνω νομίζει πως ξέρει καλύτερα από όλους μας…

Δεν με ενοχλεί που λέει αυτά για εμένα, αλλά διχάζει τις γνώσεις των άλλων…. Αν είχα το alcatel ot 807 και μου έλεγαν ότι θα έπαιρνε το icecream θα χαιρόμουν και μετά θα απογοητευόμουν (παράδειγμα έφερα….)

Silender

μια χαρά θα πάρει “παγωτό” το Nexus S φίλε όσο και ναι χτυπιέσαι…

δεν ξέρω που τα διαβάζεις αυτά αλλά μην είσαι τόσο επίμονος.

Γιάννης Παπαδάκης

Techfan αν δεν είσαι 12 χρόνο τότε ή δήλωσε πως δουλεύεις στη google στο android ICS και είσαι εσύ η πηγή ή δώσε τις πηγές σου. Γιατι και εγώ από όσο ξέρω το iphone 4s θα έχει CPU στα 400 Mhz και θα κοστίζει 3000 ευρω. Βέβαια δε σου λέω τις πηγές μου και ότι άλλο έχεις διαβάσει είναι ψέμματα!

Sotiris

Techfan σταματα τις τρολιες γιατι θα φας ξυλιες 😛
(γεμισε ο κοσμος του ιντερνετ απο τετειους απλα ignore !!!)

Στο θεμα μας τωρα, νομιζω πως το παγωτο δεν τους συμφερει να το δωσουν σε
κινητα με 1GHz για παραδειγμα (και χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) εχω
την εντυπωση πως θα το τρεχουν και αυτα, ομως η ουσια ειναι στο να πουλησουν
2-πυρινα κινητα τα οποια σαφεστατα και θα εχουν καλυτερη διαχειρηση
απ το λειτουργικο (βλεποντας επιτελους και τους 2 πυρινες) ομως ειπαμε ειναι και το
θεμα χρημα στην μεση. Ολα αυτα φυσικα εως οτου βγει η νεα εκδοση
ice cream ειναι απλα θεωριες.

Silender

Αυτό όμως Sotiris έχει να κάνει με την εκάστοτε εταιρία και όχι με την google που αναπτύσσει το λειτουργικό.

Techfan

Με ειρωνεύεστε κι όλας.

Επειδή έχετε δει fake εικόνες που στις ρυθμίσεις φαίνεται να είναι στο nexus s το νέο λειτουργικό icecream?

Λέτε μήπως να δούμε το nexus s το 2014 να παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις λογισμικού?

Jason Matsoukas

@techfan Αυτή είναι η άποψη σου. Η άποψη όλων των αναγνωρισμένων developer στο xda λένε το αντίθετο με εσένα. Περίμενε για 11 οκτ και θα δούμε αν έχεις δίκιο. @all Όσον αφορά το αν το ICS θα το πάρουν παλιότερα κινητά. Το αν θα μπει το ICS σε παλιότερα κινητά εξαρτάται καθαρά από την κάθε εταιρεία και αν θα κάτσει να κάνει compile τον κώδικα για τα κινητά της καθώς και το Sense, Touchwiz, Motoblur αντίστοιχα για την κάθε εταιρεία (htc, samsung, motorola). Εσείς που λέτε/φοβάστε ότι παλιότερα κινητά δεν θα πάρουν ICS: Αυτό για να γίνει θα πρέπει να βάλει κάποιο είδος περιορισμού η google όπου δεν μπορεί διπύρηνο να πάρει το ICS, κάτι που εμένα προσωπικά μου ακούγεται χαζό (θα ήταν χαζό από μεριάς google). Ο άλλος λόγος να μην το πάρουν, είναι να μην το σηκώνουν κάτι που επίσης αδυνατό να πιστέψω! Απλά δείτε πόσα κινητά συνεχίζουν να βγαίνουν με μονοπύρηνους επεξεργαστές! Έχει πολύ ζουμί ακόμα η αγορά των μονοπύρηνων και η google δεν είναι χαζή ώστε να μην επιτρέψει να βγουν σοβαρά και άξια κινητά χαμηλότερης τιμής χωρίς το ICS. Και κάτι τελευταίο για την ιστορία. Υπήρξα χρήστης Android από το 2.1. Δεν λέω ότι είμαι… Συνέχεια »

Sotiris

@ Silender Συμφωνω μαζι σου δεν θελουν οι εταιριες να μπει λογω κερδους.

steve

ποιο πολλα αντροιντ φανμποις ειναι εδω και κραζετε ολοι μαθετε και το trolling απλα λεει την γνωμη του σεβαστη… δεν χρειαζεται να κραζετε σε αυτο αν και εχει και δικιο iphone δεν εχει τον πιοιο δυνατο επεργαστη της αγορας καταφερνει και τρελει απιστευτα χωρις κολληματα στο ios.
Εχετε ολοι κολλησει και γινεται μια μαχη πιο κινητο εχει πιο πολλα ghz…και 3 ghz ναι ειναι αμα δεν ειναι σωστα φτιαγμενο το λειτουργικο παλι θα λαγκαρει…επισης ενας που εχει android να ψαξει για το fifa 12 αν εχει βγει στο μαρκετ και να μου πει πιος ειναι πιο μπροστα και σε θεμα εφαρμογων

Jason Matsoukas

@steve, troll είναι αυτό που κάνεις τώρα. Το πας αλλού το θέμα τελείως. ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Μιλάμε για κάτι πολύ απλό, αν θα πάρει το Nexus S το ICS και υποστηρίζουμε πως ναι.

Τι πας και λες τώρα… για το αν γίνεται μάχη ή όχι.. άσε μας να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

Techfan

@Jason Matsoukas εσύ κάνεις το λεγόμενο (όπως ισχυρίζεσαι) troll, διότι εξέφρασα την γνώμη μου και εσύ ήσουν επιθετικός εναντίων εμένα και @steve.

Το techblog δεν είναι για να υπάρχει διαμάχη (όπως πάλι αναφέρεις), αλλά για εξέφραση απόψεων.

Δεν αρέσκομαι στο “trolling” και “spamming” γενικότερα.

Τέλος με την ανούσια αυτή συζήτηση, αφού δεν βοηθάμε αλλά τα κάνουμε χειρότερα…

ELEONORA

Εγω ειμαι σιγουρη οτι το nexus s,οσο και οποιαδηποτε συσκευη με 1GHZ/512MB,ανετα θα τρεχουν το ice cream.Δεν καταλαβαινω τη δυσπιστια ορισμενων.Ετσι και αλλιως οπως εχει δηλωσει η google επανειλλημενα,στοχος του ice cream,ειναι να γεφυρωσει το κενο που υπαρχει μεταξυ του interface του gingerbread και του honeycomb,και απο οτι βλεπω μια χαρα τα καταφερνει,φερνοντας την γενικη αισθητικη του honeycomb(εικονιδια,Multitasking,πρεπισκοπηση widgets,lockscreen,etc),αλλα παραλληλα διατηρωντας τη λειτουργικοτητα του gingerbread.Επισης,απο οτι ακουγεται το ice cream,θα εκμεταλευεται/διαχειριζεται καλυτερα τους πολλαπλους επεξεργαστες,κατι που μεχρι ωρας το gingerbread δεν εκανε.

Για μενα το ice cream,φωναζει WIN WIN WIN!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.