Android Incremental File System: Επιτρέπει στα παιχνίδια να τρέχουν ενώ κατεβαίνουν

Incremental File System, Android Incremental File System: Επιτρέπει στα παιχνίδια να τρέχουν ενώ κατεβαίνουν

Η αγορά των mobile games καθώς και τα gaming smartphones συνεχώς επεκτείνεται. Τα Android και iOS παιχνίδια γίνονται όλο και πιο απαιτητικά, τόσο σε επίπεδο GPU και RAM, όσο και στον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνουν.

Ένα νέο εξελιγμένο σύστημα αρχείων

Η Google φαίνεται ότι ψάχνει να βρει λύση ώστε να μην χρειάζεται να περιμένουμε από μερικά λεπτά έως ώρες ολόκληρες μέχρι να κατέβει ένα παιχνίδι που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Νέες αναφορές δείχνουν ότι η λύση που βρήκε η Google είναι ένα νέο σύστημα αρχείων, το Incremental File System που θα χρησιμοποιηθεί σε επόμενες εκδόσεις Android. Το νέο file system θα επιτρέπει στους χρήστες του Android να ανοίγουν παιχνίδια και εφαρμογές πριν καν ολοκληρωθεί η λήψη τους και καθώς αυτή διαδραματίζεται.

Σύμφωνα με έγγραφα της Google που ανακάλυψε το XDA, το Incremental File System είναι ένα ειδικό εικονικό σύστημα αρχείων Linux που επιτρέπει την εκτέλεση ενός προγράμματος, ενώ τα δυαδικά και τα πηγαία αρχεία εξακολουθούν να μεταφέρονται μέσω του δικτύου, του USB, και άλλα.

Από τον Μάιο του 2019, η Google δοκιμάζει το Incremental File System στα Google Pixel 4. Αυτό σημαίνει ότι το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε beta φάση εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, δεν θεωρούμε ότι θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μαζί με το Android 11. Θεωρείται πιο πιθανό το νέο σύστημα αρχείων να ενσωματωθεί στο Android 12.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.