Android Market, Test έκδοση αποκαλύπτει beta εφαρμογές και νέες δυνατότητες

Μια περίεργη σύμπτωση συνέβη στους αρθρογράφους του techfrom10.com καθώς ένας από αυτούς ανακάλυψε μια δοκιμαστική έκδοση του Android Market στο κινητό του μετά από μια αναβάθμιση του λογισμικού του. Πολλά και ενδιαφέροντα ήρθαν στη φόρα με αυτόν τον τρόπο, όπως beta εφαρμογές της Google και άλλων εταιριών αλλά και νέα χαρακτηριστικά του Android Market.

, Android Market, Test έκδοση αποκαλύπτει beta εφαρμογές και νέες δυνατότητες

Η δοκιμαστική έκδοση του Android Market ενσωματώνει ένα σημαντικό νέο χαρακτηριστικό, την αξιολόγηση του περιεχομένου κάθε εφαρμογής με βάση την ωριμότητα της. Τα επίπεδα “ωριμότητας” που εμφανίστηκαν ήταν τα εξής: Everyone, High Maturity, Medium Maturity, Low Maturity και αναφέρονται στο κατά πόσο έτοιμες είναι οι εφαρμογές για κυκλοφορία. Ίσως πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θα συνεχίσει να αφορά το Market που απευθύνεται αποκλειστηκά σε developers, πάντως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα η εισαγωγή του και στο κανονικό Android Market, με άλλες κατηγορίες φυσικά.

Στο κομμάτι των εφαρμογών, εμφανίστηκαν μια σειρά από δοκιμαστικές εκδόσεις εφαρμογών της Google, με ονόματα όπως Gallery 3D, Camera v12 και Desk Clock 10. Αντίστοιχα, βρέθηκαν και δοκιμαστικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως της Sony και της T-Mobile.

Αν και οι παραπάνω εφαρμογές δεν ήταν εκτελέσιμες, η νέα εφαρμογή της Google για μουσική, το Google Music λειτουργούσε κανονικά και μοιάζει σε μεγάλο βαθμό στην αντίστοιχη εφαρμογή που φέρει το Android 3.0 Honeycomb. Το περιβάλλον θυμίζει την εφαρμογή προβολής των φωτογραφιών του Android, με τα εφέ και τα background να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο site η συμπεριφορά της εφαρμογής και οι λειτουργίες είναι κατά πολύ ανώτερες από τον σημερινό Music Player, ενώ δεν λείπει και η νέα υπηρεσία Google Music cloud service.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα δούμε όλα τα παραπάνω κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά έχει σίγουρα ενδιαφέρον να μαθαίνουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, προτού κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή ή κάποιο update.

, Android Market, Test έκδοση αποκαλύπτει beta εφαρμογές και νέες δυνατότητες
, Android Market, Test έκδοση αποκαλύπτει beta εφαρμογές και νέες δυνατότητες
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
domigr

για να δουμε τι θα δουμε 😉

Γιώργος -Magichoom

Άντε να δούμε τι άλλο θα βγάλει αυτή η Google!!!! κορυφαία..απλά!! :)))

fred

ενδιαφερον,για να δουμε!!!!

kostas

αυτή η Google

Thanasis

καλο για να δουμε τι θα γινει

LambrosN

Αντε να δουμε γιατι οντως το Music Player ειναι επιεικως της πλακας. Ειχα iPhone 3GS και χθες αγορασα Samsung Galaxy S. Πολυ καλο, γρηγορο, εντυπωσικαη οθονη, οχι Retina αλλα παρα πολυ καλη, σιγουρα κλασεις ανωτερη απο του 3GS. Τες πα για να μην μακρυγορουμε το Music Player απαραδεκτο και το προγραμμα που πρεπει να κατεβασεις, Kies, εντελως της πλακας. Προσπαθουσα επι 1 ωρα να περασω το εξωφυλλο απο ενα αλμπουμ και πεισματικα δεν ηθελε. Και πιστευα οτι το iTunes ηταν αθλιο. Που να ηξερα. Interface σουπερ απλοικο με τις πολυ βασικες επιλογες. Αυτο ειναι και το μεγαλο μειονεκτημα τελικα μου φαινεται του Android. Δεν υπαρχει ελεγχος στο τι θα βγει και η καθε εταιρια βγαζει οτι να ναι.

Zafiris

Σιγά τη ret(s)ina σορυ κιόλας αλλά η super amoled είναι πολύ πιο μπροστά.Τέσπα, το κακό με τη samsung είναι το UI που μοιάζει ψιλοαντιγραφή του μήλου.Αλλά και το μήλο έχει καταντήσει βαρετό.Μηδέν παραμετροποιήση, κάποια στιγμή καταντάει βαρετό.

giannis

@LambrosN
Και εγώ απο 3GS πήγα σε galaxys. Όντως το music player της sammy είναι ΓΤΠ σε σχέση με του iphone (ipod). Αλλά πάλι από την άλλη δεν χρειάζεσαι το Kies για να βάλεις μουσική στο κινητό σου. Το android δεν χρειάζεται κάτι γενικά. Απλώς βάλε τα τραγούδια όπως τα έχεις απο το Pc σου με φακέλους στη κάρτα του κινητού. Υπάρχουν και apps αν δεν μπορείς να ξεσυνηθίσεις το ipod player που μοιάζουν με αυτό, όπως το btunes που βρίσκει αυτόματα και cd-cover των τραγουδιών σου απο το νετ. Αλλά υπάρχουν και ανώτερα και σε γενικές γραμμές για να μην μακρηγορώ και το galaxys είναι καλύτερο απο το 3gs. iphone4 εδώ που αγόρασα μεταχειρ. φίλου μετά το sgs, δε μπόρεσα να το κρατήσω και ξαναγύρισα σε αυτό. Μετά τις 4″ η οθόνη του ip4 φαίνεται πολύ μικρή έστω και retina!

@προς όλους
δοκιμαστική έκδοση του Android Market είναι για ginger? ή θα την δούμε κ εμείς?

georgecm

Δεν ειναι δοκιμαστικη ακριβως, ειναι μονο για Developers και απλα ονομαζεται Android Market Test 😉

LambrosN

@giannis.Ευχαριστω για τις πληροφοριες!! Πολυ χρησιμες. Δεν εχω καποιο κολλημα εννοειτε με το iTunes ή με το iPhone, απλα ξαφνικα βρεθηκα προ εκπληξεως με το τραγικο μενου για τη διαχειρηση της μουσικης. Αυτο με τους φακελλους το ειδα και περι ευχρηστιας, ουδεν σχολιο!!
@Zafiris. Αναφερες απογορευμενη λεξη, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ. Κοιτα ψηλα στον ουρανο γιατι σε λιγο βλεπω να κατεβαινουν οι μυστικοι πρακτορες με τα liquid metal μηλα στα χερια,να σε απαγαγουν και να σε βασανιζουν μεχρι να υποσχεθεις οτι θα αγοραζεις μονο μηλα και δεν θα θες να ξανακουσεις για την απαγορευμενη λεξη!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.